0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χαχαχα.... βρε δε θα κάτσω δίπλα σου λέμεεεεεε.... να φάω πάλι καμιά αγκωνιά (γιατί φαί δε με βλέπω)
Παρών κι εγώ χ2 σίγουρα μπορεί και χ3... αύριο θα ξέρω
λοιποοοννννν .... ανεβαίνουμε Αμφιθεας μόλις περάσω από κάτω από την Συγγρού στρίβω δεξιά ? δεν ξέρω εάν καταλάβατε... ..έχω να πάω από εκεί ...από τότε ...που δούλευα....
Το μόνο που δε θυμάμαι είναι αν υπάρχει άνετο πάρκιν στην περιοχή... Αν κάποιος ξέρει κάτι να ενημερώσει για αποφυγή ταλαιπωρίας...
ένταξή...εσύ λες από Συγγρού ,εγώ λέω ερχόμενος από ποσειδωνος που κόβεις το φανάρι προς αμφιθεας.
Ήταν όλα πολύ καλά,περάσαμε απίστευτα,γελάσαμε με την ψυχή μας και σχεδόν όλοι κάτι κερδίσαμε Και του χρόνου να είμαστε καλά και να είμαστε πιο πολλοίΉθελα να΄ξερα ποιός είναι αυτός ο Σταμάτης που κέρδισε το φλουρί Επίσης να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη απο τον Μιχάλη τον Χάριερ ο οποίος ήρθε κυριολεκτικά απο το "εργαστήρι" του,γεμάτος στόκους,μασκόλ...λίγο ακόμα και θα ξέχναγε να βγάλει και την ποδιά Μιχάλη
Καλά, εσύ πέρα απο το μάτς στη TV, δεν έβλεπες τίποτα άλλο!Δεν ήταν μασκόλ αυτό που φορούσε ο Χάριερ... κασκόλ ήτανε!