ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Ξύλινα: Show room
Αρχαια Ελληνικη Διηρης (model kit Daniel Dusek)
isildur_13:
Καλησπερα σας... παντα ειχα το μικροβιο αλλα ποτε δε βρεθηκε η ευκαιρια! Ξεκινησα αναζητωντας κατασκευαστικα σχεδια για μια τριηρης... βρηκα καποια του dusek αλλα δε μου αρεσε το αποτελεσμα που ειδα σε εικονες.. οποτε κατεληξα στην κατασκευη της διηρης που θεωρειται και πιο απλη... ολοκληρωθηκε περιπου στις 20 μερες... και θα χαρω πολυ να ακουσω τα σχολια σας!
http://www.youtube.com/watch?v=lBYpXr8dJvI&context=C3a22870ADOEgsToPDskIV3UHbZ2sUIlXt5NI--6Mi
Vasilis-Frederica:
Καλώς ήρθες στην παρέα μας isildur_13.
Ωραίο το βιντεάκι που έχεις ανεβάσεις.
Η δουλειά σου είναι πάρα πολύ καλή.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επόμενη κατασκευή σου. ::salut::
Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα
darpomorza:
Πολύ καλό το αποτέλεσμα φίλε μου. Τα έχω και εγώ αυτά τα σχέδια της διήρης, σίγουρα μέτα απο αύτο που κατασκευάζω τώρα να πίασω ενα τέτοιο σκάρι. ::keep_mod::
gtdeath13:
Μια χαρά... Βγάλε και ανέβασε και φωτογραφίες τώρα να μας αρέσει ακόμα περισσότερο... ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:
::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::keep_mod:: ::keep_mod:: ::keep_mod::
isildur_13:
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια.. η αληθεια ειναι οτι ειχα πολλες αποριες αλλα προτιμησα να τις λυσω στην πραξη!! τωρα σκοπος μου ειναι κατι μεγαλυτερο.. και ισως υπαρχει η σκεψη για κανονικο ξυλο αφου εχω τα παντα για να το δουλεψω... κανονικο ξυλο και να δουλεψω μονο με σχεδια...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση