Αποστολέας Θέμα: Ναύτης - κατασκευαστής μοντέλων πλοίων  (Αναγνώστηκε 1612 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thalassolykos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Ναύτης - κατασκευαστής μοντέλων πλοίων
« στις: Ιανουαρίου 25, 2012, 09:06:52 πμ »
Πριν 2,5 χρόνια, όταν επιβιβάσθηκα στο SF11 απ την Ανκόνα και ρώτησα τον ύπαρχο αν είναι μέσα ο Γιώργος Κηρίκος γιατί είχα καιρό να ακούσω νέα του, μου είπε ότι ήταν μέσα, του ζήτησα να τον στείλει να με βρεί και πράγματι λίγο πριν την άφιξη στην Πάτρα τα είπαμε και με πήγε εκεί που κατασκευάζει το SUPERFAST XI, έτσι μπόρεσα και έβγαλα μερικές φωτογραφίες, η δουλεία του, την οποία γνώριζα μόνο από φωτογραφίες, με κατέπληξε.

Το μοντέλο έχει προχωρήσει αρκετά, οι εσωτερικοί του χώροι είναι κάτι το ανεπανάληπτο, μερικές φωτογραφίες αν και λίγο φλου δείχνουν το αποτέλεσμα και ο Γιώργος έκανε γρήγορη σύνδεση με τον εσωτερικό φωτισμό.

Του ζήτησα το τηλέφωνό του για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα και μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του στο             6939041345      , όλα τα μοντέλα που φτιάχνει είναι βασισμένα στα σχέδια των πλοίων.

Υ.γ:1. το τηλέφωνο και η δημοσίευση των φωτογραφιών είναι με την άδεια του.
     :2. το σκάφος είναι έτοιμο.

Αποσυνδεδεμένος baldeagle

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • modelclub.gr
Απ: Ναύτης - κατασκευαστής μοντέλων πλοίων
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 28, 2012, 02:42:13 μμ »
Ειναι παρα πολυ ομοφη η δουλεια του!
Και παρα πολυ κοντα σε αυτο που θελω να καταφερω!
Αν ξαναμιλησεις μαζι (για να μην τον ενοχλουμε καθε τρεις και λιγο στο κινητο του)του πες του οτι τον παρακαλω αν μπορει να μας δωσει κι αλλες φωτο οταν ειναι ετοιμο.......

Αποσυνδεδεμένος thalassolykos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 28, 2012, 05:31:59 μμ »
Ήδη είναι έτοιμο όπως γράφω πιο πάνω, πριν το καλοκαίρι σε επόμενη μετάβασή μου στην Ελλάδα ίσως ταξιδέψω μαζί του, φωτογραφίες θα έχει σίγουρα αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να τις ανεβάσει γιατί δεν ασχολείται με το ιντερνέτ. Αλλά αν βρεθώ εκεί και το έχει ακόμη στην κατοχή του, θα του το πω, γιατί ήθελε να το αγοράσει η εταιρία αν θυμάμαι καλά +- 100.000 Ε.

Αποσυνδεδεμένος baldeagle

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 30, 2012, 06:49:32 μμ »
Ήδη είναι έτοιμο όπως γράφω πιο πάνω, πριν το καλοκαίρι σε επόμενη μετάβασή μου στην Ελλάδα ίσως ταξιδέψω μαζί του, φωτογραφίες θα έχει σίγουρα αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να τις ανεβάσει γιατί δεν ασχολείται με το ιντερνέτ. Αλλά αν βρεθώ εκεί και το έχει ακόμη στην κατοχή του, θα του το πω, γιατί ήθελε να το αγοράσει η εταιρία αν θυμάμαι καλά +- 100.000 Ε.

+- 100.000 Ε "Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη"........

Οσο για το ετοιμο που συζηταμε εννωουσα με το βαψιμο του κλπ.Τες πα ολα καλα!

Tags: