Αποστολέας Θέμα: Μετά το Ηumbrol 141, τι? (πάντα σε Humbrol)  (Αναγνώστηκε 1383 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thantom2

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • When you're out of F-4s, you're out of legends!
Μετά το Ηumbrol 141, τι? (πάντα σε Humbrol)
« στις: Ιανουαρίου 23, 2012, 04:16:17 μμ »
Καλησπέρα σε όλους.Μετά από 22 (και κάτι) χρόνια από την πρώτη επαφή μου με  το hobby, η  οποία με άφησε:
1.Με 7 βάναυσα κακοποιημένα 72άρια,
2.Με την υπόσχεση στον ευατό μου, να μην ξαναπιάσω πινέλο στα χέρια μου και
3. Με 30 έτοιμα μεταλλικά 48άρια που κάλυψαν το κενό (όχι χώρου βέβαια, αφού τa F-4 black bunny και Blue Angels φιλοξενούνται στο μπάνιο),
αποφάσισα χάρη στο modelclub (ή εξαιτίας του, θα δείξει)να ξεκινήσω εκ νεόυ την προσπάθεια.
Ως όχημα επανασύνδεσης, θα χρησιμοποιηθεί ένα italeri 72άρι F-4S, που ξέμεινε από τα παλιά και το οποίο θα γίνει ghost , κατ' απαίτηση του 3χρονου θησαυρού μου, που έμαθε να λέει "φάντομ" πριν από "μπαμπά".
Επειδή θα χρησιμοποιήσω πινέλο και επειδή με βολεύουν τα Humbrol (και επιπλέον μου τα συνέστησαν και ως ιδανικά για αρχάριους), με τι θα μπορούσα να αντικαταστήσω, το κατηργημένο πλέον 141? Έχω ήδη διαβάσει τα post για Lifecolor, Xtracolor κ.λ.π. αλλά θα προτιμούσα να μείνω στα Humbrol.Υπάρχει (δοκιμασμένη) παραπλήσια απόχρωση ή μίξη και σε τι αναλογίες? Συγνώμη αν σας κούρασα και ευχαριστώ, εκ των προτέρων.   
"With enough power, even a brick could fly" An F-8 pilot about to part his beloved Crusader for the Phantom.
"Not a Phantom-Phlyer?Not a pilot! Just a hard working,highly trained,winged-computer operator!"

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
Απ: Μετά το Ηumbrol 141, τι? (πάντα σε Humbrol)
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 23, 2012, 04:29:41 μμ »
Εγώ βάζω 129 με λίγο μαύρο.

Αποσυνδεδεμένος checkyour6

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • YOU 'RE GOING NOWHERE JERRY....
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 23, 2012, 05:29:25 μμ »
Για να σας σπασω τα νευρα εχω το 141 αθικτο χρονια τωρα, δεν το εχω ανοιξει ποτε, λετε να την παλευει????
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΙΤ Α/ΦΩΝ. ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 4/2/15 ->
http://www.modelclub.gr/market/index.php?page=user&action=pub_profile&id=167

Αποσυνδεδεμένος thantom2

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 23, 2012, 05:39:53 μμ »
Για να σας σπασω τα νευρα εχω το 141 αθικτο χρονια τωρα, δεν το εχω ανοιξει ποτε, λετε να την παλευει????

Πολύ πιθανό. Τα άθικτα  145 και 140 που έχω στην κατοχή μου από το 1989, ελέγχθηκαν και είναι ετοιμοπόλεμα.
"With enough power, even a brick could fly" An F-8 pilot about to part his beloved Crusader for the Phantom.
"Not a Phantom-Phlyer?Not a pilot! Just a hard working,highly trained,winged-computer operator!"

Αποσυνδεδεμένος thantom2

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 23, 2012, 05:41:30 μμ »
Εγώ βάζω 129 με λίγο μαύρο.

Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω λίαν συντόμως.

Tags: humbrol