0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τελικα καταλαβα τι ειναι το ΜΚΧ..... Μακροχρονια Κατασκευη Χαρριερ.
Ματσμποξ στο Κουτί = Χρυσάφι.Υποκλείνομαι στο νάυλον τζαμάκι στο πίσω μέρος του κουτιού που έδειχνε μέρος του κιτ.Και συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση του μοντέλου
Ρε παιδια εχω κι εγω ενα Χαριερ ολοκληρωμενο 72 αρι απο εκεινα που εδινε στα περιοδικα νομιζω η de agostini ,βαμενο με πινελα φυσικα και χωρις πολλες λεπτομερειες...μετραει ως κατασκευη για τον εξορκισμο της καταρας των μη ολοκληρωμενων χαριερ?
Δωσε Βασιληηηηη!!!!!!!!!!
Μιχάλη τα θερμά μου συγχαρητήρια Φιλαράκι κατάφερες να κάνεις ν΄ασχοληθούν τόσα ατομα και σε τόσο συντομο χρονικό διαστημα με harrier ,που κανένα GB δεν θα κατάφερνε .Για να δεις πόσο σ΄αγαπάνε βρε Και αυτό είναι αλήθεια φιλαράκι Spoiler (hover to show)Ξεκίνα βρε Μιχάλη και κάνα αρματικό ,να δούμε καμμιά ασπρη μέρα και εμειςοι αρματάδες
...Λες, βρε Γιώργο, άμα καταπιαστώ με κάνα "Τ", να το ολοκληρώσω γρηγορότερα;
Αγαπητέ, εν Χριστώ αδελφέ, ʼγιε Πατέρα, σε ευχαριστώ θερμά για την αμέριστη συμπαράσταση Έτσι όπως εξελίχθηκε η όλη φάση, σκέφτομαι να ζητήσω μέχρι και δικαιώματα από την...ΒΑe, για τον..."Harrierικό Ντόρο" Spoiler (hover to show)Λες, βρε Γιώργο, άμα καταπιαστώ με κάνα "Τ", να το ολοκληρώσω γρηγορότερα;
Έχεις πάρει ένα Τ-62 από την έκθεση...Αν τολμάς ξεκίνα το ρε... σε προκαλώ