Αποστολέας Θέμα: Παραγγελία Vallejo Air Model  (Αναγνώστηκε 2097 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος BadKarma

• Scale 1/144
  • *
Παραγγελία Vallejo Air Model
« στις: Ιανουαρίου 20, 2012, 09:39:16 πμ »
Τις επόμενες μέρες θα κάνω μια παραγγελία 4-5 χρώματα Vallejo από το εξωτερικό. Επειδή ενδέχεται να ενδιαφερθούν και άλλα άτομα από τα μέρη μου και να κάνουμε μια ομαδική γνωρίζει κανένας κάποιο e-shop είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό αξιόπιστο και με χαμηλά μεταφορικά?
The road to success is always under construction.

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
Απ: Παραγγελία Vallejo Air Model
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 20, 2012, 10:57:33 πμ »
Συγγνώμη αλλά γιατί να παραγγείλεις από το εξωτερικό από την στιγμή που υπάρχουν αρκετά Ελληνικά μαγαζιά που φέρνουν όλη την γκάμα Vallejo?Ας στηρίξουμε και λίγο την ταλαίπωρη ελληνική αγορά και δεν γινόμαστε πλούσιοι με 1και 2 ευρώ που μπορεί να γλυτώσουμε.(δεν αναφέρομαι σε σένα BadKarma αλλά σε γενικά πλαίσια)
Ενδεικτικά
Legacy Miniatures-210-3645020
Athens Miniatures-210-3638510 ( www.athensminiatures.gr)
Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα για τα ταχυδρομικά αν και από πείρας μέχρι 2 κιλά το κόστος είναι πολύ μικρό.
Καλημέρα, Χρήστος ::salut::
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος BadKarma

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 20, 2012, 11:27:09 πμ »
Καλημέρα κι από μένα.

Δεν έχω κόλλημα για το αν θα είναι από Ελλάδα ή εξωτερικό και το αναφέρω κιόλας.

Με γενική ταχυδρομική έως 2 κιλά είναι €9.3 η αποστολή και €1.9 η αντικαταβολή (ρώτησα πρόσφατα). Πιθανόν ένας επαγγελματίας που δουλεύει αποστολές αβέρτα να έχει κάποια έκπτωση.

Σίγουρα θα ρωτήσω και θα δω από πού με συμφέρει.

Για 5 οποιεσδήποτε αποχρώσεις επιλέξω πάντως από ebay μου έρχεται η αγορά €11,30 (€2,26/μπουκάλι) και €3,47 τα μεταφορικά.

Δηλαδή €14.47 σύνολο ή €2.954 ανά μπουκάλι.

Εάν γίνει ομαδική η επόμενη 5άδα έρχεται με €2,15 μεταφορικά οπότε και η συνολική τιμή αλλάζει λίγο.

http://www.ebay.co.uk/itm/VALLEJO-MODEL-AIR-ACRYLIC-AIRBRUSH-PAINTS-CHOOSE-ANY-5-/170740532641?pt=UK_ToysGames_ModelKits_ModelKits_JN&hash=item27c0edc5a1

Εάν τα βρω φθηνότερα ή έστω και λίγο πιο ακριβά από Ελλάδα και όλες τις αποχρώσεις που θέλω (το τονίζω όλες τις αποχρώσεις που θέλω) σαφώς και θα τα πάρω από εδώ.

Αποσυνδεδεμένος Αλεξης.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ηπειρος
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 20, 2012, 09:56:14 μμ »
Παρελαβα προχθες δεμα απο μαγαζι της Αθηνας και μου ηρθε (στην Ηπειρο) με την γενικη ταχυδρομικη
με επιβαρυνση 5 ευρω μαζι με την αντικαταβολη.
Και εγω πιστευω δεν αξιζει τον κοπο να γινει παραγγελια απο εξω (προσωπικα ποτε δεν το εχω κανει).

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 21, 2012, 12:56:47 πμ »
Φίλε bad karma χωρίς παρεξήγηση αλλά το θεωρώ πολύ υπερβολικό να παραγγείλεις vallejo απ' έξω.....

ο Χρήστος σου περέθεσε τηλέφωνα έτσι ώστε να ενημερωθείς για ότι θέλεις.....

Προσωπικά έχω βρεθεί πολλές φορές στις Αθηναϊκές Μινιατούρες και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την συμπεριφορά αλλά

και από την γκάμα χρωμάτων- φιγούρων

Επίσης πολύ καλή εντύπωση μου είχε κάνει και το Atlantis Miniatures ........

Με λίγα λόγια όπως και να έχει να προτιμάς τα καταστήματα μας....

Εγώ να φανταστείς που διαμένω στην επαρχία, ανα τακτά χρονικά διαστήματα (πρίν την κρίση  :evil:) με μια εξόρμιση στο τρίγωνο,

προμηθευόμουν ότι ήθελα, έπινα το καφεδάκι μου...... άλλη φάση η μοντελότσαρκα  :mrgreen:

::salut::

Αποσυνδεδεμένος BadKarma

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 21, 2012, 07:20:51 πμ »
Μετά την κρίση όμως ένα ταξίδι Λάρισα Αθήνα κοστίζει καμιά 200άρα ευρώ πήγαινε-έλα. Δεν έχω καθόλου πρόσβαση σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και όταν πηγαίνω θα είναι για δουλειά και για λίγες, ελάχιστες ώρες.

Σίγουρα είναι καλύτερο να αγοράζεις από καταστήματα της Ελλάδας και ακόμα καλύτερα της γειτονιάς και δεν θέλω να το αναφέρω ξανά γιατί αισθάνομαι ότι γίνομαι κουραστικός.

Εάν τα βρω φθηνότερα ή έστω και λίγο πιο ακριβά από Ελλάδα και όλες τις αποχρώσεις που θέλω (το τονίζω όλες τις αποχρώσεις που θέλω) σαφώς και θα τα πάρω από εδώ.

Με την προυπόθεση όμως ότι δεν αγοράζω 20 και 30 και 50(!!!!)% πιο ακριβά από Ελλάδα. 

Πίστεψέ με οι διαφορές σε πολλά πράγματα είναι τεράστιες και ειδικά π.χ. στο ψάρεμα που ασχολούμαι έτυχε να φέρω από Αγγλία μια μόνο πετονιά γιατί από εκεί μου ήρθε 8 ευρώ ενώ από Θεσσαλονίκη που υπήρχε μόνο στην Ελλάδα θα ερχότανε 17 με τα μεταφορικά.

Tags: vallejo