0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με τρωει ο απο τετοιος μου να ξεκινησω αλλο ενα αλλα κρατιεμαι οσο μπορω!
και μετα λες για μενα λαμπρο οτι τρεχω καλη συνεχεια
4 στον πάγκο ???Πώπω!!!!!Λάμπρο βλέπω προπέλα??????????
Λάμπρο καλή αρχή! ʼντε να τη δούμε την Desert!!Spoiler (hover to show)Κοίτα έχεις 3 στην παραγωγή το οποίο σημαίνει ότι σου έχει μείνει ένα πόδι για να μοντελάρεις άρα ξεκίνα και το τεταρτο :mrgreen: ʼκυρο είδα τα τέσσερα.... Δεν σε παίρνει
δε σε προλαβαινουμε και σενα ρε θηριο!καλη συνεχεια φιλε!
Πολύ ωραίες οι πόρπες και τα ejection χερούλια στα καθίσματα Λάμπρο.Το μοντέλο με mr surfacer το στόκαρες;
Αυτο είναι primer Λάμπρο,δε 8α σου καλύψει τα κενά με ένα χέρι.Για τέτοια δουλειά υπάρχει ο Mr dissolved putty της Mr.Hobby
Δεν τον χρησιμοποιω για κενα παρα μονο πανω στις ενωσεις για να μπορεσω να τις εξαφανισω πιο ευκολα στο τριψιμο. Το Mr dissolved putty της Mr.Hobby δεν τον εχω δοκιμασει αλλα θελω γιατι φαινεται οτι κανει πολυ καλη δουλεια.
Λαμπρο καταραχας καλη συνεχεια!Τωρα αυτο που λες για να καταλαβω...τα χρησιμοποιεις ως στοκο καπως ωστε τυχον μικρα σκαλοπατακια να "ερθουν" πιο ευκολα??
Έδινε σαιντγουιντερ για πάνω απο τις πτέρυγες?
Το 11 το έδιναν οι οδηγίες ? Σίγουρα ήταν ασημί από κάτω ? Ρωτάω γιατί τελευταία αναζητάω μια καλή παραλλαγή για ένα δικό μου jaguar που περιμένει άβαφο εδώ και πολύ καιρό και κοίταζα κι εγώ προς αυτήν που έφτιαξες εσύ.