Λοιπόν, τι μας έχει προσφέρει το Modelclub

Είναι μια ερώτηση που πολύ δύσκολα απαντιέται.
Όλα όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα από εσάς ανταποκρίνονται πλήρως σ' αυτά που νιώθω για το forum, τα μέλη του και βέβαια τους ιδρυτές του.
Απλά θα σταθώ λίγο παραπάνω στις φιλίες που έχω κάνει.
Ναι μη σας φαίνεται περίεργο, έτσι νιώθω, ότι έχω κάνει φίλους και μάλιστα πολύ καλούς.
Μπορεί να μη βρισκόμαστε από κοντά και να λέμε τα προσωπικά μας ή να μην πηγαίνουμε για μπύρες μαζί ή διακοπές κλπ, αλλά αισθάνομαι μια απίστευτη οικειότητα μαζί σας.
Θυμάμαι την πρώτη φορά που θα κατέβαινα Αθήνα για να βρω τα παιδιά στο ραντεβού στην Ιπποκράτους.
Τον Κώστα (melpas) και τον Γιώργο (mmaker), τους είχα πρήξει στα τηλέφωνα (τον Γιώργο μάλιστα θυμάμαι τον είχα ξυπνήσει κιόλας)

Τέτοια αγωνία είχα να τα πούμε από κοντά.
Βρήκα και σειρούλα μου (Heater ακούς; )

Όσο για τις τεχνικές και τα άλλα θαυμαστά πράγματα που έχουν δει τα μάτια μου τους 10 αυτούς μήνες που είμαι γραμμένος, ε αυτά δεν περιγράφονται

Κάτι τελευταίο που θέλω να επισημάνω είναι το κλίμα εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα στα μέλη του Modelclub, και γι' αυτό πραγματικά σας ευχαριστώ και για την επιστοσύνη που έχετε δείξει και σε μένα όλον αυτόν τον καιρό (melpas, crow, leopard, mmaker, stelios2000, brutalos, προσωπικά σας ευχαριστώ).
Δεν θέλω να συνεχίσω παραπάνω, γιατί πολύ απλά πιστεύω οτι όλα αυτά είναι μόνο η αρχή.
Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά, αλλά και την υποχρέωση να διαφυλάξουμε αυτόν τον αυθορμητισμό και την "αθωότητα" που έχει το Modelclub.

Αυτά από μένα.
Να 'στε πάντα καλά,
Παναγιώτης