0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφού το σκέφθηκα αρκετά, λέω "άντε ας πάει το παλιάμπελο, θα ανέβω Ιπποκράτους αυτό το Σάββατο" Ο λόγος :Θέλω να σάς παρουσιάσω μερικές καινούριες τεχνικές, οι οποίες θα σάς βοηθήσουν να επιταχύνετε τις κατασκευές σας
Παρών
Ωχχ θα χιονίσει το Σάββατο.
Μιας, λοιπόν, και θα χαλάσει τόσο πολύ ο καιρός, θα ήθελα να παρακαλέσω την αγαπητή ομύγυρη, όπως η προσεχής Σαββατιάτικη Συνάντηση λάβει σύντομα τέλος, ώστε να επιστρέψουμε εγκαίρως στις οικίες μας για να αφοσιωθούμε απερίσπαστοι στο Μοντελάρισμα
Σε κάτι άλλο θέλεις να αφοσιωθείς εσύ που τελειώνει σε -άρισμα, και το λέμε στην Πάτρα αλλά δεν στο λέω...
Μιχαλη εισαι σιγουρος οτι θα ερθεις στην σωστη συναντηση? ,γιατι χθες σχηματισαμε την εντυπωση οτι εισαι μελος σε αλλο φορουμ και ασχολεισαι με αλλο χομπι
Λοιπόν κύριοι, επειδή πάει να το κάνει αβαβά το θέμα για να ξεχαστεί, ο Μιχαλάκης ο Χάριερ, θα ανοίξω εγώ τον οχετό που έχω για στόμα και θα ξεράσω όλες τις "βρώμες" που αναδύονται από σουβλακοπωλεία των νοτίων προαστίων Το Μιχάλη λοιπόν μπορούμε να τον λέμε και Μιχάλης "ότι νά 'ναι" Χάριερ...Ακόμα δε θέλεις να ομολογήσεις μόνος σου παιδί μου, για να ελαφρύνεις τη θέση σου...: ΜΦΧ
παρων και εγω!!!!!!καντε θορυβο για να σας γνωρισω!!!!!!!!!!
Παράθεση από: karolos h. στις Ιανουαρίου 13, 2012, 07:59:43 μμπαρων και εγω!!!!!!καντε θορυβο για να σας γνωρισω!!!!!!!!!!Θα προσέχεις όπως μπαίνεις τα ιπτάμενα ψάρια (κανείς δεν ξέρει αν είναι φρέσκα ή μπαγιάτικα) και τα μενίρ... Αφού κλείσεις την πόρτα με το ένα πόδι θα χαιρετίσεις και θα πεις: "Γεια σας είμαι ο Κάρολος, είστε του modelclub;"
Μετά σου προτείνουμε, να ζητήσεις να γνωρίσεις τον άνθρωπο που εξαιτίας της ενασχόλησης του με ένα καταραμένο βρετανικό jet, έγινε η αφορμή να νεκραναστηθούν τα thread τύπου "Συνάντηση Αττικής - Σάββατο __ Ιανουαριου 2012" και να έχουν πλήθος posts...Του φίλου Μιχάλη "Χάριερ" Σορώτου ΜΦΧ
ετσι που τον εχετε κανει βαλτε και tag Μιχαλης ο Χαριερ..