Αποστολέας Θέμα: Airbus A320 Lufthansa - Ex Condor (Revell 1/144)  (Αναγνώστηκε 10787 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
Απ: Airbus A320 Condor νοικιασμένο στη Lufthansa (Revell 1/144)
« Απάντηση #50 στις: Ιανουαρίου 26, 2012, 10:26:14 μμ »
Ότι έλεγε η Revell στις οδηγίες.
R 374 ή αντίστοιχα Hu 128 ή Gunze H307 ή H53.
Στο συγκεκριμένο χρησιμοποίησα Η307.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
« Απάντηση #51 στις: Ιανουαρίου 27, 2012, 02:59:19 μμ »
Το συγκεκριμένο πήρε τέσσερα χέρια άσπρο και μάλιστα διαφορετικών εταιριών και ειδών!
1ο χέρι ακρυλικό άσπρο Revell.
2ο χέρι ακρυλικό άσπρο Model Master.
3o + 4o χέρια σμάλτο άσπρο Revell.

Είχα ανοίξει κάποτε ενα θεμα σχετικά με το αν ηταν σωστο να βαψω με καποιο σμάλτο και μετα να περασω απο πάνω ακρυλικό χρώμα...
Αν θυμαμαι καλα, ειχαμε καταλήξει στο ότι τα σμάλτα λόγω καλύτερης πρόσφυσης ειναι προτιμότερο να περνιούνται πρώτα και από πάνω τα ακρυλικά .. Δεν ξέρω αν εσυ τυχαια ακολούθησες την αναποδη σειρά ( πρώτα ακρυλικά)  αλλά μιας κι εγω δεν ειμαι καθολου ειδικός, απλά το επισημαίνω ..

Συγχαρητήρια με την ευκαιρία για τις δουλειές σου.. Προσωπικά, στα  υπ΄όψιν πολιτικά κάποια στιγμή , έχω μόνο το πανέμορφο skyvan της arfix..
Τα υπόλοιπα, θελουν πολύ χώρο για τα δικά μου δεδομενα..
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #52 στις: Ιανουαρίου 27, 2012, 03:58:46 μμ »
Η σειρά εφαρμογής των χρωμάτων ήταν τυχαία... Αυτά είχα τη δεδομένη στιγμή διαθέσιμα οπότε και αυτά χρησιμοποίησα.
Είναι αλήθεια ότι κι εγώ προσπαθώ να βάφω πρώτα με σμάλτα για καλύτερη πρόσφυση.  Αν όμως το μοντέλο έχει ασταρωθεί πρώτα, δεν έχω δει καμιά διαφορά.  ʼλλωστε για αστάρι συνήθως χρησιμοποιώ το #1 της Humbrol, είτε σε σπρέι είτε σε σμάλτο...
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Tags: