0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η πρωτη του 2012 ... στο Lure. Το πινοκιο, καλο σαν χωρος... αλλα δεν αρεσε απο τι ειδα.. και το σημαντικοτερο ... δεν εχει και Κων/τινα
παιδια θα ερθω και εγω, το μερος ειναι το γνωστο ε?
Eμένα μου άρεσε το Πινόκιο πάντως
Και μας κοιτάγανε και με μισό μάτι, λες και δεν πληρώναμε, και δυναμώσανε και την μουσική επίτηδες για να μην ακουγόμαστε, και δεν έχει και καλό καφέ...
θα έλειπες σε κάνα πολύμηνο ταξίδι ή ξέχασες τα "καψόνια" που μας κάνανε στην λούρ κατά καιρούς..........
Κι εμένα μου άρεσε και σαν χώρος και σαν ατμόσφαιρα όπως είπε κι ο Κώστας. Και δεν έχετε δίκιο για τον καφέ. Είχε Coffee Republic που θεωρείται από τα καλύτερα χαρμάνια.
Μπορεί να είχε Coffee Republic, αλλά είχε κουλό μπουφετζή και τον έκανε σαν τα μούτρα του!
το υπερθεϊκό που πήγε να γεμίσει τη μηχανή με κόκκους και τα έχυσε όλα έξω το είδες;
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως το burger ήταν θαυμάσιο και η αξία του λογικότατη. Μήπως να το παίξουμε μονά-ζυγά Σάββατα;;;
Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω το Σάββατο στο cafe θα είναι ετοιμοπαράδοτες οι μάσκες της ομαδικής απο την Διαχειρηση ή το επόμενο:?:
Το οτι δεν έχει Κωνσταντίνα δεν είναι και τόσο αρνητικό για το Πινόκιο.ʼσε για τις φίλες της γκαρσόνας,καλύτερα να μην μιλήσουμε...όποιος ήταν εκεί και έβλεπε καταλαβαίνει
Ασε Σταυράκι... όλο λάδι μου είσαι και τηγανίτα τίποτα... Σαν τον Μιχαλάκη τον χαριερ ένα πράμα...
Είμαι της θεωρίας ρε γαμώτο..περίμενα τον Μιχαλάκη να με μάθει αλλά πουυυυυυ είχε άλλες ασχολίες,και τι ασχολίες ε :