Αποστολέας Θέμα: Αφγανιστάν περιπολία  (Αναγνώστηκε 1431 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος montana

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Αφγανιστάν περιπολία
« στις: Δεκεμβρίου 25, 2011, 10:11:49 μμ »
Σενάριο What if.

Αφγανιστάν, βόρεια της Καμπούλ. Απόσπασμα της Ελληνικής Χωροφυλακής που συνοδεύει την ΕΛ.Δ.ΑΦ. σε περιπολία στον αυτοκινητόδρομο Α76.

tazman

• Επισκέπτης
Απ: Αφγανιστάν περιπολία
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 26, 2011, 12:53:45 πμ »
Ώπα! Ωραίο! Το όχημα και οι στολές είναι από Ελληνική δύναμη; Για πες λεπτομέρειες. Γιατί με πρίζωσες...!
Εταιρείες, κλίμακα, χρώματα και τα σχετικά...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος SnakeEye

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κομοτηνή
  • Si vis pacem para bellum
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 26, 2011, 01:06:35 πμ »
Μου άρεσε η παραλλαγή των φαντάρων και η αραβική επιγραφή "Γιουνάν" που προσθέτει αληθοφάνεια.

Αποσυνδεδεμένος montana

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 26, 2011, 01:22:34 μμ »
Οι στρατιώτες είναι από αυτό το κιτ της ICM
το hummer είναι της ITALERI

Η παραλλαγή είναι ελληνική ερήμου και κανονική στα αλεξίσφαιρα (προσπάθησα τουλάχιστον ...), χρώματα ακρυλικά και σκόνες αγιογραφίας στο σκονισμένο όχημα, φελλός η άσφαλτος και φυσικό χωματάκι από την αλάνα της γειτονιάς. Οι χαλκομανίες home made,  το ίδιο και η σχεδίασή τους ως επί το πλείστον.

tazman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 26, 2011, 01:30:44 μμ »
Οι στρατιώτες είναι από αυτό το κιτ της ICM
το hummer είναι της ITALERI

Η παραλλαγή είναι ελληνική ερήμου και κανονική στα αλεξίσφαιρα (προσπάθησα τουλάχιστον ...), χρώματα ακρυλικά και σκόνες αγιογραφίας στο σκονισμένο όχημα, φελλός η άσφαλτος και φυσικό χωματάκι από την αλάνα της γειτονιάς. Οι χαλκομανίες home made,  το ίδιο και η σχεδίασή τους ως επί το πλείστον.

Μάλιστα...Ενδιαφέρον...

Δηλαδή τα συγκεκριμένα κιτ φιγούρων και οχήματος γίνονται Ελληνικά χωρίς αλλαγές; Αν όχι, τότε τι χρειάζεται;
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος montana

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 26, 2011, 01:40:03 μμ »
Το what if  του σεναρίου μου επέτρεψε να τοποθετήσω το hummer στο Αφγανιστάν αφού η ΕΛΔΑΦ διαθέτει εκεί τα γαλλικά VBL καθώς και τον συγκεκριμένο τύπο που νομίζω δεν διαθέτουν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις( επιφυλάσσομαι καλύτερα να απαντήσει κάποιος πιο ενημερωμένος) επίσης τα αλεξίσφαιρα και οι παλάσκες δεν είναι του ΕΣ. Είναι ένα φανταστικό σενάριο που εμπνεύστηκα από την παρουσία του ελληνικού αποσπάσματος στην Καμπούλ καθώς και των δυνάμεων χωροφυλακής που συνοδεύουν άλλες ξένες αποστολές (carabinieri τους Ιταλούς και gendarmerie τους Γάλλους) και το συνδύασα με τα κιτ που είχα στη διάθεσή μου.

Tags: