Η κατασκευή τελείωσε. Αρκετά εύκολη, ευχάριστη και ξεκούραστη κατασκευή, χωρίς προβλήματα. Σχεδόν όλα τα κομμάτια βέβαια χρειάζονται αρκετό καθάρισμα από περρισεύματα του πλαισίου. Επίσης χρειάζεται λίγο προσοχή στο σχέδιο όπου σε κάποια κομμάτια γράφει λάθος νούμερο. Παραθέτω αυτά που εντόπισα:
το Α11 είναι το Α15
το D4 είναι το D6
το D7 είναι το B28
το C15 είναι το C16
το C16 είναι το C15
το P2 είναι το P3
το P3 είναι το P2
Η γενική εικόνα του μοντέλου:

Εκδοχή του μοντέλου με ανοιχτή τη θυρίδα του οδηγού και τον οδηγό:

Η εξάτμηση χωρίς το καπάκι, η πίσω θύρα ανοιχτή, ένας στρατιώτης στο όπλο και το βίτζι:

Προτείνετε να βάλω ένα συρματόσχοινο από το βίτζι μέχρι μπροστά;
Το σύστημα πέδισης:

Αν βλέπετε κάτι που θέλει διόρθωση πριν το βάψιμο πείτε μου το.
Επόμενο βήμα το βάψιμο για το οποίο δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποια χρώματα να χρησιμοποιήσω. Από όσα έχω δει και έχω διαβάσει, έχω στο μυαλό μου κάποιες εναλλακτηκές λύσεις:
1. Gunze 303 και κάποιο ποιο σκούρο για σκιάσεις και κάποιο yellow για ανοίγματα
2. XF-67 της Tamiya, κάποιο ποιο σκούρο και το buff xf-57 για σκιάσεις και ανοίγματα
3. XF67 + XF65 σε αναλογία 50%-50% για το βασικό, XF-67 για σκιάσεις και XF-57 για ανοίγματα
4. UA303 Lifecolor και κάποια ακόμα για σκιάσεις και ανοίγματα (εδώ, επειδή Lifecolor δεν έχω καθόλου, ίσως κάποιος να μπορούσε κάποιος να που προτείνει ποια χρώματα να παραγγήλω (από Lifecolor) ώστε σε συνδιασμώ με το UA303 να κάνω τις σκιάσεις και τα ξανοίγματα.)
Εσείς τί προτείνετε;