Αποστολέας Θέμα: Jagdtiger 1/35 Revell No3033  (Αναγνώστηκε 1721 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• He exists in a world beyond your world. What we only fantasize... he does. He lives a life where nothing is beyond him... nothing is beyond him...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Λευκωσία - Κύπρος (Καταγωγή - Πύργος Ηλείας - Ελλάδα)
  • Afterlife Computer Graphics
Jagdtiger 1/35 Revell No3033
« στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 12:38:46 πμ »
Να και ένα Jagdtiger από εμένα. Παλιό κιτ αλλά πολύ καλό και εύκολο στην κατασκευή. Έγινε βέβαια και μικρή χρήση βελτιωτικών. Το πάνω μέρος δεν έχει κοληθεί ακόμα με το κάτω. Πρέπει να μπουν οι ερπύστριες και οι τροχοί πρώτα.
Όσον αφορά το βάψιμο χρησιμοποίησα gunze. Για το sand έκανα μια τυχαία μήξη από 402, 79 και 27. Για το Red Brown έβαλα το 406. Το μοντέλο βάφτηκε με όσο το δυνατόν την τεχνική Color Modulation (Είναι το δεύτερο που βάφω με αυτόν τον τρόπο και προσπαθώ να την μάθω ακόμα). Μέχρι στιγμής πιστεύω ότι έχω πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα. Σειρά έχουν οι λεπτομέριες η παλαίωση και το σκόνισμα. Τα σχόλια δικά σας.

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
Απ: Jagdtiger 1/35 Revell No3033
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 12:44:22 πμ »
Μερικες φωτο απο το πραγματικο

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Κυπραίος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,BUT YOUR ENEMIES CLOSER
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 12:45:03 πμ »
  στα ξανοιγματα του red brown προσθεσες λευκο στο βασικο;
νομιζω οτι ειναι πολυ εντονα λευκα (συμφωνα με τα γουστα μου παντα μιλαω)
το μοντελο εχει εσωτερικο; βλεπω την πισω θυριδα ανοιχτη
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• He exists in a world beyond your world. What we only fantasize... he does. He lives a life where nothing is beyond him... nothing is beyond him...
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 12:51:54 πμ »
sotiri ευχαριστώ για τις φωτό.

Νίκο πρόσθεσα ελάχιστο λευκό για να μην γίνει ροζ και tan 27. Στις φωτό φαίνονται τόσο έντονα λευκά λόγο του φωτισμού. Δεν είναι τόσο έντονα στην πραγματικότητα. Εξάλλου με τα λάδια θα έρθουν τα χρώματα εκεί που πρέπει. Εσωτερικό έχει ένα υποτιπόδες. Τις θυρίδες στο τέλος θα τις αφήσω ελαφρός ανοιχτές.

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 30, 2011, 04:53:43 μμ »
Πολυ καλο εως εδω.  :wink: Γενικα τις καφε αποχρωσεις ειναι καλο να τις σπας με κιτρινο αν και στην τεχνικη του c.m. δεν νομιζω ο,τι ακολουθειται αυτη η διαδικασια...Προτιμουν δηλαδη να ξανοιγουν το χρωμα των γραμμων της παραλλαγης προοδευτικα ανεβαινοντας προς τα πανω μερη του σκαφους,πυργου κλπ κι οχι το κεντρο των πανελς.  :roll:

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 01, 2011, 11:48:29 μμ »
Μερικές ακόμα φωτό που αναδεικνύουν καλύτερα το χρώμα του μοντέλου.

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 11:52:57 πμ »
ωραία δουλειά, εγώ το red brawn προτιμώ να ξανοίγω με  flesh
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος kami

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πάτρα
  • διόραμα 1/35
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 12:47:07 μμ »

φίλε nuclear ωραία δουλειά ως εδώ, με μια παρατήρηση για τα πλαινά φτερά- :( που θυμίζω κακιά πεθερά, δεν μεταχειρίζομαι παρομοίωση με άλλο συγγγενικό πρόσωπο για αποφυγή spam στο θέμα σου.Όπως θα δεις & στις παραπάνω φωτο τα φτερά ήταν αλληλοεπικαλυπτόμενα &αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε χωριστο λαμάκι να υπερκαλύπτει την ένωση,αντίθετα μοιάζει  να είναι διαμορφωμένο πάνω στο ακρο του φτερού που "καβαλάει" το επόμενο
Spoiler (hover to show)
, θα σε παιδέψει να το διορθώσεις τώρα που έβαψες ,αλλά νομίζω πως δεν παραβλέπεται εύκολα & πάλι ::sorry:: & καλή συνέχεια :!:

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 06:01:56 μμ »
ωραία δουλειά, εγώ το red brawn προτιμώ να ξανοίγω με  flesh
Θα το έχω στα υπόψιν μου σε επόμενο μοντέλο.  ::salut::

φίλε nuclear ωραία δουλειά ως εδώ, με μια παρατήρηση για τα πλαινά φτερά- :( που θυμίζω κακιά πεθερά, δεν μεταχειρίζομαι παρομοίωση με άλλο συγγγενικό πρόσωπο για αποφυγή spam στο θέμα σου.Όπως θα δεις & στις παραπάνω φωτο τα φτερά ήταν αλληλοεπικαλυπτόμενα &αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε χωριστο λαμάκι να υπερκαλύπτει την ένωση,αντίθετα μοιάζει  να είναι διαμορφωμένο πάνω στο ακρο του φτερού που "καβαλάει" το επόμενο, θα σε παιδέψει να το διορθώσεις τώρα που έβαψες ,αλλά νομίζω πως δεν παραβλέπεται εύκολα & πάλι ::sorry:: & καλή συνέχεια :!:
Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά δεν παίζει τώρ να επέμβω για κάτι τέτοιο. Όπως ήταν στο κιτ απλά έκοψα τα φτερά. Και το νεύρο ήταν όντως σαν λαμάκι πάνω στην ένωση.

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 12:56:15 πμ »
Μια μικρή πρόοδο στον κυνηγό. Λίγο λάδια... λίγο σκουριά... έγιναν τα πρώτα βήματα παλαίωσης. Τα σχόλια δικά σας.

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 18, 2011, 04:28:49 μμ »
Μερικές ακόμα καλύτερες φωτό.

Tags: