Αποστολέας Θέμα: Roman Aquilifer 54mm  (Αναγνώστηκε 2424 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Πάρις Τσιρχόγλου

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • modelclub.gr
Roman Aquilifer 54mm
« στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 10:41:59 μμ »
Καλησπέρα σε όλους.
Μετά από αρκετά χρόνια χωρίς να έχω ολοκληρώσει κάποια φιγούρα, επιτέλους τελείωσα τον κλασικό Ρωμαίο Αετοφόρο της Soldiers στα 54mm. Δυστυχώς οι φωτογραφίες μου δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, αλλά ελπίζω να τις βελτιώσω στο μέλλον.
Φιλικά
Πάρις Τσιρχόγλου

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
Απ: Roman Aquilifer 54mm
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 10:49:57 μμ »
Welcome back! άν και δε σε ξέρω, ακόμα έχω ένα (πολύ παλιό) model Exprert  με ένα Viking 90mm της Soldiers απο σένα.
Όσο για τη φιγούρα πολύ καλή, με λάδια-βερνίκια βάφεις;
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 11:04:00 μμ »
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Ναι, εξακολουθώ να βάφω πάντα με λάδια.

Αποσυνδεδεμένος Τσάπανος Γεώργιος

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 11:55:37 μμ »
Πάρι καλώς ήρθες στη παρέα, πιστεύω η συμμετοχή σου στο Forum να γίνει η αφορμή, ώστε να βλέπουμε δουλειές σου όλο και πιο συχνά, την συγκεκριμένη δεν θα την σχολιάσω γιατί όπως και να την χαρακτήριζα (πολύ καλή, εξαιρετική κλπ), ίσως ήταν και λίγο.
ΤΙΜΗ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 08:39:03 πμ »
Καταπληκτική δουλειά!!!Στις πρωτες φωτο νομίζει κανείς οτι βλέπει μπούστο.Συνχαριτήρια απίστευτο οτι είναι 54 mm.Να που τελικά δεν έχουν ξεπεραστεί τα λάδια.RESPECT!!! ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 09:15:27 πμ »
καλως ήρθες Πάρι

βάλε και καμια φωτο από τις προηγούμενες  φιγούρες σου να θυμηθούμε τα παλιά

Αποσυνδεδεμένος Θεόδωρος Γιαννακόπουλος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Σ.Ε.Μ για πάντα
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 01:50:59 μμ »
...Να που τελικά δεν έχουν ξεπεραστεί τα λάδια.RESPECT!!! ::salut::

Όντως !  Μάλιστα νομίζω πως όλο και περισσότεροι "φιγουράδες" (ξανά)γυρίζουν στα λάδια, αν όχι αποκλειστικά, τουλάχιστον για κάποια κομμάτια του βαψίματός τους (λ.χ flesh,  μέταλλα), αν και η τεχνική τους δεν είναι πια ίδια με εκείνη της δεκαετίας του '90.  Στόχος τώρα είναι η απόδοση του zenith lighting, τέρμα το  ακατάσχετο wash και στεγνό πινέλο, τέρμα το "σκούπισμα". Δουλεύουν δηλαδή λάδια με τεχνική ακρυλικών, κατά κάποιον τρόπο. Τέλος πάντων, τον μάστορα, δεν τον κάνουν τα εργαλεία !

Πάρι, το κομμάτι είναι σούπερ ! Μακάρι να δούμε και άλλα βαψίματά σου.
** O πρωταθλητισμός σε ρίχνει στα αναβολικά. Απαλλάξου από το άγχος των μεταλλίων ! **

Αποσυνδεδεμένος MORFEAS62

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 03:41:47 μμ »
Πολύ καλό βάψιμο. Όντως νομίζεις ότι είναι μπούστο !!! Χαίρομαι που κάποιοι επιμένουν ακόμα στα λάδια (με τις καινούργιες μεθόδους) που σε συνδιασμό με ακρυλικά φτιάχνεις παπάδες. Περιμένω και εγώ να δω κάποιες παλιές δουλειές σου, καθώς και τις μελλοντικές, μιας και είσαι ζεσταμένος τώρα !!!!!!!!

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 10:35:58 μμ »
Κύριοι, ευχαριστώ πολύ για το θερμό καλωσόρισμα και τα θετικά σας σχόλια. Σίγουρα τόσο τα λάδια όσο και τα ακρυλικά έχουν και θα έχουν θέση στην παλέτα μας. Προσωπικά βρίσκω τα ακρυλικά (και τα enamel) πολύ χρήσιμα για υποστρώματα. Στην συνέχεια λάδια, printer's inks και tamiya smoke (για τα μέταλλα). Όλα χρειάζονται, τίποτα δεν εξαιρείται.

Όσο για τις παλιές ... πολύ παλιές :wink: δουλειές μου .... στέλνω μερικά δείγματα. Η αλήθεια είναι πως νιώθω σαν κάποιους παλιούς τραγουδιστές που κάποτε έκαναν μια επιτυχία και την τραγουδούν για μια ζωή... αλλά εσείς τις ζητήσατε. :lol: :lol: :lol:

Black Prince 2004
Bohemian Knight 2000
Viking 2001
Roman Aquilifer 2004

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 10:55:02 μμ »
επειδή είδα τη φιγοὐρα από κοντά στην έκθεση του ΠΗΓΑΣΟΥ....

η φωτογράφηση την αδικεί  :roll: :roll: :roll:

άψογη :!: :!: :!: :!:

Αποσυνδεδεμένος papadakis.n

• Νίκος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 10:57:15 μμ »
Πανέμορφες οι δουλειές σου φίλε μου,πολλά μπράβο.
 ::welcome_model::

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 12:00:16 πμ »
επειδή είδα τη φιγοὐρα από κοντά στην έκθεση του ΠΗΓΑΣΟΥ....

η φωτογράφηση την αδικεί  :roll: :roll: :roll:

άψογη :!: :!: :!: :!:

θα συμφωνήσω, είναι όντως πολύ καλύτερη live προσωπικά θεωρώ ελάχιστους τους καλούς χειριστές των λαδιών στην Ελλάδα (lλόγω της δυσκολίας τους άσχετα άν πολλοί πιστεύουν το αντίθετο), εσύ είσαι σίγουρα απο τους κορυφαίους άν και με λίγες γενικά δουλειές (δεν σε ξέρω δε στο λέω για να σου κάνω κοπλιμέντο) παρεπιμπτόντως πόσταρες και τον Βίκινγκ ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 09:03:10 πμ »
Νομίζω ότι καλά έκανα που δεν τόλμησα να την σχολιάσω, γιατί ζωντανά είναι άλλο πράγμα  :!: :!: :!:. Αυτό που μου αρέσει σε σένα είναι ότι, ενώ οι ξένοι μας βάλανε να ξηλώσουμε τις ελιές και μας πασάρουν άλλα πράγματα  :wink:, εσύ παραμένεις κλασικά...λαδέμπορας :D.
 ::salut:: ::salut::
ΤΙΜΗ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 07:57:27 μμ »
Κουράστηκα να σου γράφω  ::glossa:: αλλά δε μπορώ να μή πώ συγχαρητήρια για το ΒEST OF SHOW στην έκθεση του Πηγάσου!
Χάρηκα που σε γνώρισα και τα είπαμε φιγουράδικα. Συγχαρητήρια ξανά Πάρι και να βλέπουμε πιο συχνά δουλειές σου  :wink: 

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 10:36:36 μμ »
Θεόφιλε και πάλι ευχαριστώ. Και εγώ χάρηκα που σε συναντηθήκαμε στην Έκθεση του Πήγασου. ʼλλωστε ένας από τους σκοπούς που πρέπει να εξυπηρετούν οι εκθέσεις, είναι ακριβώς αυτός. Να γνωρίζονται οι μοντελιστές, να ανταλλάσουν απόψεις, να δείχνουν ο ένας στον άλλο τεχνικές. Εντυπωσιάστηκα όταν έμαθα ότι ασχολείσαι μόνο 2 χρόνια και έχεις ήδη εξαιρετικά αποτελέσματα. Θερμά συγχαρητήρια.

Αν μου επιτρέπεται, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη και την Επιτροπή του Πήγασου για την διοργάνωση άλλης μιας εκδήλωσης κατά την οποία μας έδωσαν την δυνατότητα να δείξουμε την δουλειά μας (γιατί σε ότι αφορά εμένα, αν περίμενα από τις φωτογραφίες μου.... :oops: :oops: :oops:)

Τέλος σε ότι αφορά τις επόμενες φιγούρες, ξεκίνησα τον επετειακό Roman Cavalry Draconarius για τα 20 χρόνια της Soldiers στα 54mm. Αν και είμαι απελπιστικά αργός στο βάψιμο μου, θα στείλω φωτογραφίες από την πρόοδο του, καθ' όλη την διάρκεια της κατασκευής του.

Πάρις

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 11:06:25 μμ »
(γιατί σε ότι αφορά εμένα, αν περίμενα από τις φωτογραφίες μου.... :oops: :oops: :oops:)

Πάρι ίσως μερικοί να παραξενεύτηκαν από την τοποθετησή μου σε μία τέτοια "καλή"  φωτογράφηση, αλλά για όσους σε ξέρουμε, το αποτελέσμα τουλάχιστον ως προ το χρυσό στην κατηγορία που μετείχε ήταν αναμενόμενο, το ότι πήρε το BEST OF SHOW τα λέει όλα, συγχαρητήρια, περιμένουμε τις νέες δουλειές σου.

Αποσυνδεδεμένος 8ANOS

• Scale 1/144
  • *
    • http://i28.photobucket.com/albums/c224/theodoros/STARCLUB2_zpse4acdf33.gif
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 10:26:41 πμ »
Πάρη καλωσήρθες!!! Εξαιρετική δουλειά όπως πάντα.
ΘΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ

Αποσυνδεδεμένος akritis

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 01:45:58 μμ »
Πολύ ωραίες δουλειές. Συγχαρτήρια και να τις δουμε και στην Αθήνα στο Athens Show τα τελη Μαϊου

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 09:09:49 μμ »
Παρη κατ'αρχην συγχαρητηρια για τη διακριση του best of show.Κατα δευτερον καλως ηρθες στο Model Club οπου θα μας δωσεις την ευκαιρια να θαυμασουμε τις δουλειες σου. ::welcome_model::Τελευταια γινονται καποια σεμιναρια(ενοτητα συναντησεων).Θα ηταν μεγαλη χαρα για μας να παρευρεθεις και να μας δειξεις καποια πραγματα. ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 29, 2011, 09:56:28 μμ »
Γιώργο, Θάνο, Akritis, Giorgos G, ευχαριστώ πολύ.  :D

Akritis, σίγουρα η επίσκεψη στην επόμενη εκδήλωση του Star Club, είναι μέσα στα σχέδια. Ελπίζω του χρόνου, όλα να είναι καλά και να τα πούμε από κοντά.

Giorgos G, εννοείται ότι με χαρά θα παραβρεθώ όταν χρειαστεί, για να ανταλλάξουμε τεχνικές και εμπειρίες.

Φιλικά

Πάρις

Tags: