Κατασκευαστικά εγώ τόσο καθαρές κατασκευές δεν μπορώ να κάνω. Πολλή καθαρή δουλειά.
Προτάσεις για να δώσεις λίγο χρώμα:
Βάψε καφέ τα ξύλα στο κατάστρωμα, σχετικά σκούρο, όχι ανοιχτό.
Βρες λεπτή λεπτή πετονιά ή κλωστή και βάψτην σαν σχοινί. Κάνε κουλούρες (5) και βάλε δύο αριστερά και δεξιά από την άγκυρα στο πρόστεγο, μία πίσω από το πμ πυροβόλο και δύο κάτω από την τετράγωνη σχεδία στη μέση.
Την σχεδία μπορείς να την βάψεις κίτρινη...
Οι τρύπες που είναι ανά δύο στα κομμάτια της υπερκατασκευής στην μέση, είναι παράθυρα. Μπορείς να τα βάψεις ασημένια ή ένα ανοιχτό μπεζ μέσα και να ρίξεις λίγο clear fix να αποκτήσουν βάθος.
Η κεραία που έχεις φτιάξει κανονικά δεν ήταν στην μέση. Είναι δύο ολόιδιες κεραίες που πατάνε σε στυλίδια αρ και δε της γέφυρας (για στυλίδια μπορείς να βάλεις καρφίτσες και να πατήσει η κεραία στο κεφάλι τους... )

Στο στυλίδιο πίσω από την γέφυρα πάει η σημαία...
ʼντε τελείωνε...

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φιλαράκι

Τώρα για τις προτάσεις σου... άστο το μοντελάκι στην ησυχία του, στη βιτρίνα, γιατί αν προσπαθήσω να κάνω τις αντένες και τους κάβους όπως λές, το βλέπω να γίνεται η πρώτη ιπτάμενη ΤΠΚ

Για κάνα δυό νοματαίους σε καμιά γέφυρα ή πυροβόλο, δε λέω κι όχι

Εν τω μεταξύ ρε παπάτζα, εσύ δε μου είπες ότι στο συγκεκριμένο σκάφος η κουβέρτα (όπου έχει) ήταν βαμμένη και όχι στο χρώμα του ξύλου

:

Βαλε και μερικες φιγουρες να ζωντανεψει 
Ναι αυτό θα ζωντανέψει κι εγώ θα τυφλωθώ

Θα φτιάξεις τώρα κανένα άρμα για να έρθεις πάλι στα ίσια σου ή πάλι με λακαμίες θα ασχολείσαι
:

Αυτό σου κάνει

:

Να σε πω ρε παλουκάρι. 
Δηλαδής με αυτό τώρα θεωρείται ότι έκανες μοντέλο; 
Ντεμέκ...
Έτσι για να θολώνουμε τα νερά

Να ακολουθήσεις τις ευγενικές (
) παρατηρήσεις του Νίκου. Ειδικά με το ξύλο, τα σκοινιά και τη σχεδία, θα δώσεις χρώμα σε ένα μάλλον μουντό θέμα.

Το Υπουργείο Υγείας προειδοποιεί: Τα πλεούμενα μπορεί να προκαλέσουν εθισμό (άκουσέ με....ξέρω!!!!
)
ΔΚ
Είδωμεν... τη σχεδία, και τα παράθυρα της υπερκατασκευής μόνο, μάλλον

Αν καταπιαστώ με τα υπόλοιπα η καταστροφή θα είναι σίγουρη

Τώρα για το θέμα του εθισμού μάλλον δίκιο έχεις Μήτσο

ΜΦΧ