Αποστολέας Θέμα: Telford SMW 2011  (Αναγνώστηκε 8252 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Απ: Telford SMW 2011
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 01:39:52 μμ »
Κατάλαβα, έπεσε ζύγισμα αποσκευών κτλ..! :P

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 01:52:59 μμ »
Για τους κυρίους Σουλή και Κωνσταντινέα η IPMS αθλοθέτησε νέο trophy!!!!(Προσέξτε την ετικέτα) :wink:

I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 01:57:32 μμ »
Γιάννο, οι παραπάνω διακρίσεις ισχύουν ?
Καμιά φωτό θα μας δείξετε ?
Επιβεβεαιώνω οτι  ισχύουν. Φωτογραφίες από το διαγωνιζόμενο μέρος τράβηξα ελάχιστες. Μην σου πω δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα. Αυτό που μου τράβηξε την προσοχή ήταν τα SIG και τα καταστήματα. Τα τραπέζια των διαγωνιζόμενων καλυπταν το 1/12 της εκθεσης μόνο. Οσο για το must του ...swap, δεν το ξανακάνω ποτέ. Περίμενα 25 λεπτά για να μπώ μεσα στον χώρο του swap και άλλες 2 ώρες και 45 λεπτά στην σειρά για να πληρώσω. Αιτία :?: Καποιοι Βρετανοί αγόραζαν μοντέλα με το ....κυβικό, οπότε άντε να τους εξυπηρετήσεις

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 02:10:49 μμ »
Οσο για το must του ...swap, δεν το ξανακάνω ποτέ. Περίμενα 25 λεπτά για να μπώ μεσα στον χώρο του swap και άλλες 2 ώρες και 45 λεπτά στην σειρά για να πληρώσω. Αιτία :?: Καποιοι Βρετανοί αγόραζαν μοντέλα με το ....κυβικό, οπότε άντε να τους εξυπηρετήσεις
Ενώ εδώ εμείς οι τριτοκοσμικοί, τσακ μπαμ και τέλος! Μάλλον στο επόμενο swap πρέπει να τους βοηθήσουμε λίγο...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 02:20:43 μμ »
Ενώ εδώ εμείς οι τριτοκοσμικοί, τσακ μπαμ και τέλος! Μάλλον στο επόμενο swap πρέπει να τους βοηθήσουμε λίγο...
Γιώργο ήταν δύο άτομα για να διαγράφουν μοντέλα από λίστες, ένα άτομο ταμείο και ένα επιπλέον για να ξεχωρίζει τα μοντέλα σε κατηγορίες για να βοηθά τους δύο πρώτους. Για τα 8 πράγματα που πήρα, με είχαν εξυπηρετήσει σε 2,5 λεπτά. Στην ουρά μπροστά μου ήταν 82 άτομα για κάνε ένα υπολογισμό πόσο γρήγοροι ήταν

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 02:24:29 μμ »
Για τους κυρίους Σουλή και Κωνσταντινέα η IPMS αθλοθέτησε νέο trophy!!!!(Προσέξτε την ετικέτα) :wink:

Δεν φταίμε ΕΓΩ και ο ΣΩΤΗΡΗΣ εαν αυτοί είναι ανίδεοι και δε μπορούν ή μάλλον δεν ξέρουν να εκτιμήσουν την αξία των ...πονημάτων μας (καλό  :mrgreen:)

Πέστα μεγάλε. Αμ το άλλο ?
Στην SMW, το pre-registration είναι υποχρεωτικό. Εαν το κάνεις σου στέλνουν την "κάρτα συμμετοχής" (το ταμπελάκι που συνοδεύει το μοντέλο), την οποία ...πρέπει να τυπώσεις μόνος σου και να την έχεις μαζί με το μοντέλο. Ενώ εδώ .....

Τέλος πάντων. Χρειάζονται πολλά χρόνια για να αλλάξει η νοοτροπία και να γίνονται κι εδώ εκθέσεις σαν του Telford και αναφέρομαι στα "καλά" της.

::salut::
Σ.Σ.

ΥΓ. το συστημα του Kit swap στο Telford, είναι το παλιό που είχαμε κι εδώ, με τις ατομικές λίστες των πωλητών, πριν την εφαρμογή του "gkontog-ιου" ηλεκτρονικού συστήματος με τις "μπάρες του σατανά" (aka barcodes)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 02:39:20 μμ »
Γιώργο ήταν δύο άτομα για να διαγράφουν μοντέλα από λίστες, ένα άτομο ταμείο και ένα επιπλέον για να ξεχωρίζει τα μοντέλα σε κατηγορίες για να βοηθά τους δύο πρώτους. Για τα 8 πράγματα που πήρα, με είχαν εξυπηρετήσει σε 2,5 λεπτά. Στην ουρά μπροστά μου ήταν 82 άτομα για κάνε ένα υπολογισμό πόσο γρήγοροι ήταν
2.5 λεπτά για 8 μοντέλα!!! Ο χρόνος κρίνετε απλά απαράδεκτος και σίγουρα πρέπει να κάνουν κάτι για αυτό στην επόμενη έκθεση. Με τέτοιο κόσμο πρέπει, ανεξαρτήτως του αριθμού των προς αγορά  μοντέλων, να γίνετε η πλήρης εξυπηρέτηση (καταμέτρηση-έλεγχος-πληρωμή) κάπου γύρω στο λεπτό. Ετσι με 2 ή 3 σημεία "πώλησης" ξεπετάς (με 2 σημεία) περίπου 100+ άτομα την ώρα, ρυθμός απαραίτητος για τέτοια συμμετοχή. Σίγουρα μόνο στην Αγλλία θα μπορούσαν πάντως να λειτουργήσουν τέτοιου μεγέθους ουρές αναμονής!

ΥΓ. το συστημα του Kit swap στο Telford, είναι το παλιό που είχαμε κι εδώ, με τις ατομικές λίστες των πωλητών
Το φαντάστηκα πως παίζουν με χειρόγραφο. Απλά απαράδεκτο, απορώ που δεν έχει γίνει κάτι για αυτό, τελικά καταλήγει σε απώλεια χρημάτων γιατί με τέτοια λοαθάλασσα στην πληρωμή όλο και κάποιοι (ίσως αρκετοί) θα τα παράτησαν, εγώ τουλάχιστον έτσι θα έκανα. Ειλικρινά ούτε θέλω να σκέφτομαι πως κάνουν το βράδυ εκκαθάριση...

Στην SMW, το pre-registration είναι υποχρεωτικό.
Αν το κάνουμε εδώ αυτό τότε σε κάποιες κατηγορίες απλά δεν θα έχουμε εκθέματα...

Εαν το κάνεις σου στέλνουν την "κάρτα συμμετοχής" (το ταμπελάκι που συνοδεύει το μοντέλο), την οποία ...πρέπει να τυπώσεις μόνος σου και να την έχεις μαζί με το μοντέλο. Ενώ εδώ .....
Γνώμη μου είναι πως αυτό αποτελεί μεγάλη τρύπα. Αντε να βγάλεις άκρη με τι τύπωσε ο καθένας και πως ο κάθε πονηρίς θα προσπαθήσει να κάνει εξυπνάδες... Ασε που δε μπορείς να έχεις τη δυνατότητα να βάλεις πάνω στην κάρτα χορηγούς κλπ που εμφανίζονται σε χρονική στιγμή που ήδη έχεις αποστείλει κάρτες σε προεγγραφές.

Εν ολίγοις, αναγνωρίζω πως είναι μία τεράστια προσπάθεια να οργανωθεί κάτι σαν το Telford. Αφήστε με όμως να επιτρέψω στον εαυτό μου μία σπάνια στιγμή, υπερφίαλης ίσως, υπερηφάνειας και να πω πως έχουν και αυτοί να μάθουν κάποια πράγματα από εμάς.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 03:19:54 μμ »
Λοιπόν νάμαι κι εγώ!!!! Κουρασμένος (πτώμα), αλλά και ευτυχής.

Δυστυχώς ούτε και εγώ τράβηξα φωτογραφίες από το διαγωνισμό (κάρτα γιόκ). Για το γεγονός αυτό, ευθύνονται τα εκθέματα στο Bovington και η υπέροχη εξοχή της ΝΔ Αγγλίας, την οποία διασχίσαμε ΟΛΗ, λόγω μιας αστοχίας του GPS. Συνεπώς, ακολουθεί θεωρία και μόνο:

Όπως πάντα το διαγωνιστικό, είχε εξαιρετική οργάνωση από τα παιδιά της IPMS (UK). Τα μοντέλα (941 τον αριθμό), ενώ ήταν τουλάχιστον κάποιου επιπέδου και άνω, δεν περιελάμβαναν κάποιο "αστέρι", όπως για παράδειγμα, πέρσι ήταν το Ο/400 του Πολύζου. Ομολογώ ότι δεν απέφυγα τους παραλληλισμούς: εμείς είχαμε φέτος πάνω από 600 μοντέλα, όταν είμαστε (πληθυσμιακά) το 1/5 των ʼγγλων, και δεν είχαμε ούτε επισκέψεις από άλλες IPMS, ούτε καν όλους τους Ελληνικούς συλλόγους  :(. Για ναευλογήσω λοιπόν τα γένια μας, αναλογικά, ο δικός μας διαγωνισμός, είναι τεράστιος.

Η κριτική τους ήταν τραλαλά ::danseuse:: ::danseuse::, και η αίσθησή μου είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις εξυπηρετούσε (και) πολιτικές  :evil:. Ενδεικτικά, στα 35άρια αρματικά, το χρυσό πήρε ένα Stuart, βαμμένο ανοικτό πράσινο (σχεδόν λαχανί)  :!: :!: :!:, εξαιρετικό wash....και πεντακάθαρο  :!: :!: :!::?: :?: :?: Ούτε φθορές, ούτε μοντουλέισον, ούτε λάσπη, ούτετίποτα. ʼλλο παράδειγμα: Οι Τσώνος και Κούκος διαγωνίστηκαν, στην κατηγορία "μονοκινητήρια μη μονοθέσια α/φ μέχρι το 1945" με ένα Dauntless και ένα Barracuda αντίστοιχα. Το χρυσό στην κατηγορία όμως, το πήρε ένα..... Me 109  :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Για το παζάρι τα είπανε οι προλαλλήσαντες. Σημειώνω όμως ότι με το άνοιγμα του, γίνεται ένας χαμός (τα καλά μοντέλα φεύγουν αμέσως και όποιος προλάβει, πρόλαβε. Καθώς τα μέλη των IPMS έχουν προτεραιότητα στην πρόσβαση και στην SMW, ήταν παρόντα μέλη όλων σχεδών των IPMS του κόσμου, από τις 09.00 έως τις 13.00 (μετά ανοίγει για το "κοινό"), έγινε χαμός. Πάντως επιβεβαιώνω ότι κάποιοι (όχι δικοί μας), μετέφεραν τα μοντέλα που αγόρασαν από το παζάρι με καροτσάκι (χωρίς πλάκα!!!!!).

Για να μπει κάποιος στο χώρο του διαγωνισμού και του παζαριού, έπρεπε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, να αφήσει τις τσάντες του στην είσοδο σε ειδικό χώρο. Εκεί δύο μέλη της IPMS, τις αριθμούσαν και τις επέστρεφαν με την επίδειξη του αντίστοιχου κουπονιού (κανονική γκαρνταρόμπα δηλαδή!!!). Απλή τροφή για σκέψη, δια τα καθ' ημάς!!!.

Στο χώρο υπήρχαν ένα (αληθινό!!!) Spitfire Mk I και δύο σπορ αυτοκίνητα Jaguar (από την ταινία Austin Powers), η μία (η ...κακιά), με ρουκέτες και Vulkan!!!!!
Ανάλογα με τα καθήκοντά τους, τα ....τοπικά στρουμφάκια, φορούσαν μπλουζάκια διαφορετικού χρώματος.

Τα SIGs, όπως πάντα εντυπωσιακά. Και εγώ θεωρώ εκπληκτική ιδέα την αναπαράσταση των εξώφυλλων της Airfix (αν και τα μοντέλα ήταν -επιεικώς- κακά). Επίσης υπήρχε stand με άδεια  :!: διοράματα (είτε με γρασίδι, είτε με πλάκες αεροδρομίων, ροδιές, λάδια, κλπ. με τον τίτλο "abandoned airfields" ::eusa_wall::

Το χιτ του εμπορικού τμήματος ήταν αναμφίβολα το νέο HMS Warspite της Academy (1/350), που υπήρχε (και πουλήθηκε) σε ποσότητες, σε ΟΛΑ τα καταστήματα.

Το κλου: Ζήτησα να συναντήσω τον κ. Gary Wenko (IPMS Overseas, Liaison Officer). Tα παιδιά της ΟΕ, τον ειδοποίησαν με ασύρματο!!!! (εκ των υστέρων διαπίστωσα ότι ήταν όλοι συνδεδεμένοι σε δίκτυο ασυρμάτου. (Σταύροοοοοοοοοο).

Αυτά τα λίγα (?) για τώρα!!! Το δικό μας γκρουπ, επέστρεψε σήμερα στις 06.00 στη βάση του, οπότε......

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 03:31:04 μμ »
παρών !

θα σε καλύψω άμεσα !
έχω στην καβάτζα δυό ζεύγη walkie-talkie τα οποία θα έχω στη διάθεση μας του χρόνου

Σ.Σ.

ΥΓ.  στην πραγματικότητα είναι το ένα παιδικό (σετ "ασυρμάτου" με κάτι ωραία σήματα, απο JUMBO νομίζω), το άλλο είναι σετ για φύλαξη .... μωρών, αλλά ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 03:37:05 μμ »
παρών !

θα σε καλύψω άμεσα !
έχω στην καβάτζα δυό ζεύγη walkie-talkie τα οποία θα έχω στη διάθεση μας του χρόνου

Σ.Σ.

ΥΓ.  στην πραγματικότητα είναι το ένα παιδικό (σετ "ασυρμάτου" με κάτι ωραία σήματα, απο JUMBO νομίζω), το άλλο είναι σετ για φύλαξη .... μωρών, αλλά ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Θα φέρω κι  εγώ ένα σετ walkie-talkie με κεφάλια των Power Rangers και δύο σπιρτόκουτα ενωμένα με 24 μέτρα κλωστής.Παίζουν? ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 03:39:20 μμ »
παρών !

θα σε καλύψω άμεσα !
Υπάρχουν και άλλες λύσεις, θα τα πούμε...

Οι Τσώνος και Κούκος διαγωνίστηκαν, στην κατηγορία "μονοκινητήρια μη μονοθέσια α/φ μέχρι το 1945" με ένα Dauntless και ένα Barracuda αντίστοιχα. Το χρυσό στην κατηγορία όμως, το πήρε ένα..... Me 109  :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Ωραία. Τέλεια. Τώρα να πω πως υπήρχαν και κάτι μετατροπές 109 σε διθέσια και υπήρχε και εκείνο το μυστήριο το 109Ζ (το οποίο όμως ήταν δικινητήριο...), οπότε ας περιμένουμε και θα δούμε.

Για να μπει κάποιος στο χώρο του διαγωνισμού και του παζαριού, έπρεπε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, να αφήσει τις τσάντες του στην είσοδο σε ειδικό χώρο. Εκεί δύο μέλη της IPMS, τις αριθμούσαν και τις επέστρεφαν με την επίδειξη του αντίστοιχου κουπονιού (κανονική γκαρνταρόμπα δηλαδή!!!). Απλή τροφή για σκέψη, δια τα καθ' ημάς!!!.
Για πλάκα το οργανώνουμε, θα τα πούμε και για αυτό. Να δούμε όμως τον κόσμο ποιος θα πείσει να συμμορφωθεί...

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 03:46:48 μμ »
Γιώργο υπάρχει λυση και γι αυτό ...
θα φέρουμε στην ΟΕ τον... ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 05:54:46 μμ »
Φωτο απο απο το Μουσειο Αρματων

Ο Αγγλος "Γατος" εντοπιστηκαν και πιο βαριες περιπτωσεις του τυπου "Τα θελω ολα Γιατρε μου"

Τα μοντελα μας που διαγωνιστηκαν ,διακρινονται και τα βραβεια τους ,μαλιστα το υποβρυχιακι του Μαστορα απεσπασε διθυραμβους

Μαζευτηκαμε καπου να τσιμπησουμε

Το λαχανι ταπετσαρισμενο Stuart

Ορισμος για GB

Ιδεες για "ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ"

Μια αναμνηστικη της αποστολης,(λειπουν αλλοι 3 που γυροφερνανε στα μαγαζια)

Φωτο απο IronBridge ,,,,Mαγευτικοτατο

Μερικα απο τα ψωνια μου

Οι διακρισεις του Μαστορα και του Φιλιο

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 06:02:00 μμ »
Σωτήρη θέλουμε φώτος από το Μουσείο των αρμάτων.
 :wink:

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 06:09:47 μμ »
Μερικα απο τα ψωνια μου

Εξαιρετικό το εμπριμέ πάπλωμα! Είχε περίπτερο και η Πειραική Πατραική? ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Scale 1/35
  • *
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 06:12:07 μμ »
Nαι μαζι με τα Harrods......

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 06:18:52 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Scale 1/35
  • *
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #42 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 06:52:29 μμ »
Spoiler (hover to show)

H Καταναλωση φαγητου κινηθηκε σε λογικα επιπεδα,να φανταστειτε στο πρωινο γεμισα μονο 3 φορες τον δισκο μου .......

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #43 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 06:57:25 μμ »
από κοντά να μου εξηγήσεις και το σκεπτικό με το οποίο έκανες τις αγορές σου...

και να σε συγχαρώ για τα τετράγωνα σφουγγαρο-ντουκοχαρτάκια που αγόρασες.
εκει φαίνεται ο πραγματικος μάστορας που γερει απο εργαλεία  :mrgreen:

Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Scale 1/35
  • *
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #44 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 07:01:05 μμ »
Τα ντουκοχαρτακια ειναι  micro-mesh  και φτανουν μεχρι 12.000 βαθμους

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 07:19:38 μμ »
Γιώργο υπάρχει λυση και γι αυτό ...
θα φέρουμε στην ΟΕ τον... ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ
Σ.Σ.

Μόνο Τσάκ σε παρακαλώ ελα....Νωρίς!!!!!! ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #46 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 07:23:15 μμ »
Τα ντουκοχαρτακια ειναι  micro-mesh  και φτανουν μεχρι 12.000 βαθμους

...Κελσίου??? 8)

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 08:26:34 μμ »
Παπαγεωργίου ακα Mastoras -> Χρυσό στα υποβρύχια, έπαινος στα sci-fi με το περίεργο δίποδο του
Philio -> Ασημένιο στα πολιτικά διοράματα με το κατακόκκινο ταχυδρομικό tilly του.
 Η IPMS UK παραδίδει ανά χείρας μόνο τα χρυσά. Στην δε τελετή απονομής δεν παρευβρίσκονταν ούτε 70 άτομα μαζί με τους διρογανωτές (έτσι για να συγκρίνουμε με τα εγχώρια  ::glossa::) Παρατίθεται φωτογραφία οπου θεσμικό μέλος της IPMS GR παραλαμβάνει το ελληνικό χρυσό από το άγιο χέρι του προέδρου της IPMS UK. Tα σχόλια περιττεύουν

MR PAPATZAS,απλά Θεός ο Σωτάιρις.
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #48 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 09:03:55 μμ »
...
 Η IPMS UK παραδίδει ανά χείρας μόνο τα χρυσά. Στην δε τελετή απονομής δεν παρευβρίσκονταν ούτε 70 άτομα μαζί με τους διρογανωτές (έτσι για να συγκρίνουμε με τα εγχώρια  ::glossa::) Παρατίθεται φωτογραφία οπου θεσμικό μέλος της IPMS GR παραλαμβάνει το ελληνικό χρυσό από το άγιο χέρι του προέδρου της IPMS UK. Tα σχόλια περιττεύουν

Να μείνει ασχολίαστο το γεγονός πως το face on the name του Μαστροπαπάτζα, θα είναι αυτό του Αρχιπαπάτζα? :mrgreen:
Γιατί μη μου πείς πως τους εξήγησε (πώς? με παντομίμα?! :twisted:) οτι δεν είναι ο Κώστας και οτι το παραλαμβάνει για λογαριασμό του! :twisted: :twisted: :twisted:

Παράθεση
Μερικα απο τα ψωνια μου
Click to see the original size.

Καλά ρε, έκανες τόσο χιλιόμετρα για να πάρεις αυτά?!
Στην Ουγγαρία δεν σε έμαθα τίποτα? ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #49 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 09:08:32 μμ »
Να μείνει ασχολίαστο το γεγονός πως το face on the name του Μαστροπαπάτζα, θα είναι αυτό του Αρχιπαπάτζα? :mrgreen:
Γιατί μη μου πείς πως τους εξήγησε (πώς? με παντομίμα?! :twisted:) οτι δεν είναι ο Κώστας και οτι το παραλαμβάνει για λογαριασμό του! :twisted: :twisted: :twisted:

Ελπίζω να τους είπε "not the same"! :mrgreen: :mrgreen:

Tags: telford