Αποστολέας Θέμα: Φύλλα Πλέξιγκλας 2χ1  (Αναγνώστηκε 31387 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος billtsig

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: athina
Φύλλα Πλέξιγκλας 2χ1
« στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 07:07:49 μμ »
καλησπέρα παιδιά μήπως  ξέρετε που μπορώ να βρω φίλο πλεξιγκλάς 2 μέτρα χ 1 μέτρο  και πάχος 1 ποντο  ???  και αν ξέρετε ποσά εβρα  θα στοίχιση ? αν έχετε κάτι υπόψιν πέστε μου ευχαριστώ ::salut::

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
Απ: φίλο πλεξιγκλάς 2χ1
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 07:13:29 μμ »
Σε καταστήματα που φτιάχνουν επιγραφές, stands για μαγαζιά και τα σχετικά.  Βέβαια στο μέγεθος που ζητάς δεν ξέρω αν υπάρχει ενιαίο και σίγουρα θα είναι πολύ βαρύ και μάλιστα σε αυτό το πάχος.
Για κόστος... επίσης δεν έχω ιδέα  Κάτι κομμάτια που μου κόψανε πριν χρόνια με συνολική επιφάνεια κοντά στο 1m2, πάχους 3 και 5mm είχα πληρώσει 60 ευρώ.
Επίσης παίζει ρόλο και αν θα είναι διαφανές ή χρωματιστό ή γαλακτερό ή....
Δύο μαγαζιά που ξέρω είναι ένα στην Αργυρούπολη και το άλλο στον Αγ. Δημήτριο.  Α... ξέρω και ένα στο Ηράκλειο Κρήτης...
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
Απ: φίλο πλεξιγκλάς 2χ1
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 07:21:25 μμ »
Στο κέντρο της Αθήνας είναι μερικά μαγαζιά με επιγραφές και stand πλεξιγκλάς περί την Πραξιτέλους. Τα 2 τετραγωνικά μέτρα θα σου κοστίσουν καμία 150 ευρώ σε διαφανές ή γαλακτερό και ακριβότερα αν θες τύπου αμμοβολημένο κλπ.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
Απ: Φύλλα Πλέξιγκλας 2χ1
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 07:28:55 μμ »
Για πάχος φύλλου κοντά στο πόντο θα πας 100% σε ειδικό που κάνουν κατασκευές με τέτοια (βιτρίνες-στάντ κτλ). Οσοι ασχολούνται με επιγραφές έχουν κύλινδρους με τέτοιο υλικό αλλά με τπτ πάνω απο λίγα χιλιοστά μιας και πιο χοντρά τους είναι άχρηστα (δεν κουρμπάρουν κτλ).
 Τα 2 τμ θα σου βγούν πρπ στα 160-180 ευρώ (βάλε και τα "κοπτικά") σε κατάστημα κατασκευών, ενώ σε χοντρέμπορα θα πάρεις αναγκαστικά "πλάκα" των 4,2 τμ όπου "πάει" με το κιλό και σίγουρα ο 1 πόντος θα δώσει πολλά κιλά (υπολόγισε πρπ 200 ευρώ ανευ ΦΠΑ).  Υπόψη τα πολυκαρμπονικά (τα οχι μασίφ δλδ) ξεφεύγουν σε τρελά ποσά (+300).

Αποσυνδεδεμένος arian

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 08:57:26 μμ »
Σίγουρα υπάρχει τέτοιο κομμάτι απλά θέλει προσοχή γιατί είναι βαρύ! Τι ακριβώς θέλεις να το κάνεις? Δες εδώ για περισσότερα: http://www.plexiglass.com.gr/contact.php?lang=1

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 09:57:34 μμ »
καλησπέρα παιδιά μήπως  ξέρετε που μπορώ να βρω φίλο πλεξιγκλάς 2 μέτρα χ 1 μέτρο  και πάχος 1 ποντο  ???  και αν ξέρετε ποσά εβρα  θα στοίχιση ? αν έχετε κάτι υπόψιν πέστε μου ευχαριστώ ::salut::

Δεν σου συστήνω να πας σε εργαστήρια που κάνουν κατασκευές ,καθώς δεν κάνουν χοντρεμπόριο οπότε θα στο πουλήσουν πανάκριβα και με τίποτα μην πας Πραξιτέλους,εκεί πιάνουν ανύποπτους κώλους!! ::glossa::
Να πας κατευθείαν στην πηγή,σε αποθήκες που πουλάνε πλέξι, όπως π.χ. ο Σπακουρής,Μυκάλης 29, Πειραιάς http://www.spakouris.gr/products6.php?lang=1&wh=2
Εχει ότι θες από τέτοια υλικά και σου κόβει ότι διάσταση θες.

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 10:16:35 μμ »
Εκτός από αυτό που λέει ο Mastoras δες και στο πράκτικερ,εχω δει κάτι κομμάτια εκεί αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.

Αποσυνδεδεμένος billtsig

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 10:20:05 μμ »
ευχαριστώ όλα τα μελοι που με  βοήθησαν,θα το κοιτάξω για καμία αποθήκη υλικών γιατί δεν είναι  εποχές για πολλά πολλά.  ::glossa::Το πλέξη το χρειάζομαι για ένα έπιπλο dj να μπει μπροστά σαν προστατευτικό ένα πράγμα  :D

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 11, 2011, 11:17:08 μμ »
Spoiler (hover to show)
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος billtsig

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 12, 2011, 12:55:03 μμ »
Spoiler (hover to show)
Spoiler (hover to show)

Tags: plexiglass