Αποστολέας Θέμα: MiG-3 Early Version, Trumpeter 1:48 - ΤΕΛΟΣ  (Αναγνώστηκε 8932 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Palanadine

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Παναγιώτης-Δημήτριος Γρηγορίου
Απ: MiG-3 Early Version, Trumpeter 1:48
« Απάντηση #75 στις: Ιανουαρίου 15, 2012, 07:12:45 μμ »
κουκλι εγεινε, πανεμορφο φιλε μπραβο! Το fading που εκανες στη παραλαγη ακομα τη χαζευω, ειναι ολα τα λεφτα!  ::salut::

Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια φίλε μου!  ::salut::

Κλείνοντας να πω πως το MiG 3 κι εγώ έχουμε ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς, καθότι στην πορεία ανακάλυπτα ολοένα και περισσότερα σημεία που σήκωνε βελτιώσεις/ διορθώσεις ανακριβιών της Trumpeter, οπότε δεν αποκλείω να ξαναεπισκεφτώ το θέμα στο μέλλον. Η συνέχεια του ίσως αργήσει λίγο, αλλά θα υπάρξει!

Όπως έλεγα λοιπόν, περίμενα να καταφθάσουν κάποια νέα κομμάτια προκειμένου να φτιάξω ένα κατά το δυνατόν πιστότερο αντίγραφο αυτού του κομψού μαχητικού. Έτσι τώρα έχω στην άκρη για μελλοντική επανεπίσκεψη του θέματος:

1) τα late version κιτ της Trumpeter Click to see the original size. και της Arc Models (πρώην ICM)  Click to see the original size.
2) σωστό spinner και προπέλα της  Click to see the original size.
3) τρυπητές εξατμίσεις της Quick Boost Click to see the original size.
4) το βελτιωτικό σετ της Eduard για πιλοτήριο και εξωτερικές λεπτομέριες Click to see the original size.Click to see the original size.

Η κατασκευή δεν θα αρχίσει ακόμα, μέχρι να τελειώσω με κάποια άλλα project και να ξεκαθαρίσω λίγο το stock μου! Εκτός δε από τα βελτιωτικά και το πάντρεμα των δύο κιτ, έχει να πέσει κι αρκετή έξτρα δουλειά σε κατασκευές εκ του μηδενός. Οπότε αναμείνατε...  :mrgreen:
"We cannot direct the winds, but we can adjust the sails"

Αποσυνδεδεμένος thanos mav

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Απ: MiG-3 Early Version, Trumpeter 1:48 - ΤΕΛΟΣ
« Απάντηση #76 στις: Ιανουαρίου 15, 2012, 09:54:10 μμ »
Aψογη δουλειά  ::salut:: ::salut:: μπράβο  ::salut:: ::salut::

::good_job_smilie::

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Aθηνα
  • Fail to prepare is prepare to fail...
« Απάντηση #77 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 12:25:06 πμ »
 Ακρως εντυπωσιακή δουλειά μπορώ να πώ..(έχω πάθει πλάκα με τα χρώματα ειδικά με το fading..)..
Σε αναμονή για το επόμενο project που έχεις στο μυαλό σου με τις νέες σου αφίξεις!
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

Αποσυνδεδεμένος Pez

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #78 στις: Ιανουαρίου 17, 2012, 07:07:02 μμ »
Συγχαρητήρια για ένα πάρα πολύ ωραίο και ρεαλιστικό μοντέλο. Με δεδομένο το πόσο καλό είναι, δεν τολμώ καν να φανταστώ που θα φτάσει το take 2 με όλα τα καλούδια.

Tags: mig-3