0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατι δεν δοκιμαζεις να τα κανεις βαφτα?? Πρωτα το λευκο περιγραμμα και μετα ο κοκκινος κυκλος...Δεν ειναι τοσο δυσκολο...
Το σκέφτηκα και παίζει, αλλά το στένσιλ που έχω είναι ολίγον άκαμπτο και δεν κάνει για μασκάρισμα.Και δεν έχω τρόπο να κόψω τέλειο εσωτερικό κύκλο...
Είναι λίγο ακριβούτσικο όμως και προς το παρόν δεν μπορώ να δικαιολογήσω μια τέτοια αγορά.
To ειχα βρει με 9 ευρω στον Διλμα μερικους μηνες πριν... Καλη συνεχεια με τη Βαλια σου..
Αν κατεβείς το Σάββατο σου δανείζω το δικό μου. Στείλε pm το απόγευμα για να το θυμηθώ γιατί από μυαλό...
Αν πάνε τα πράγματα όπως τα προγραμματίζω, ναι, θα κατέβω για λίγο. Αν όχι, θα είμαι στο Δαφνί!
Κατι ασχετο:Τι εχεις κανει και οι φωτο σου μεγενθυνονται 'τσακ μπαμ' : :
[thumb][/thumb]
Ο οποίος βρίσκετε ; που;Πλαίσιο δεν βλέπω κάτι (τουλάχιστον στο site). Είδη γραφίστα πρέπει να κοιτάξω; Έχει πουθενά κοντά στην Ιπποκράτους γιατί δεν έχω χρόνο για περπάτημα (ούτε και όρεξη να πάω σε "περίεργες" περιοχές).
To εργαλειακι υπαρχει στο GE Hobbies στην Αργυρουπολη περιπου στα 7EUR
Και με οδηγίες σε άπταιστα Ιαπωνικά!!!Για να μην αγοράζω ολόκληρο κουτάκι χρώμα για 2 κύκλους... ξέρει κανείς την σύνθεση του κόκκινου των Hinomaru;