Σας ευχαριστώ πολύ όλους, για τα καλά σας λόγια.
Η αλήθεια είναι, ότι έχουν αρχίσει και μου αρέσουν επικίνδυνα τα καραβάκια (κι ας λέει ο Φου για το φορτίο τους

). Σκέφτομαι μάλιστα, να κάνω και άλλο ένα, όσο διαρκεί το GB (προσεχώς και αν προλάβω βεβαίως).
:arrow:Σταμάτη: η ακρυλική βάση, είναι ένα είδος ζελέ, το οποίο αγόρασα από το Πλαίσιο (η μάρκα του συγκεκριμένου είναι Lefranc & Bourgeois, αλλά υποθέτω ότι υπάρχουν και άλλες, ενώ στην ετικέττα γράφει: Liant Acrylic Binder). Στην υφή μοιάζει με πηχτή λευκή κόλλα, αλλά αν δουλευτεί με ένα πινέλο, δημιουργεί ανάγλυφο, το οποίο δεν χάνεται με το στέγνωμα. Όταν μάλιστα στεγνώσει, είναι τελείως διαφανής (αλλά και ματ, συνεπώς το θέλει το βερνικάκι της

), οπότε φαίνονται τα χρώματα κάτω από αυτή. Δεν ξέρω αν ο συνδυασμός, χαρτί ακουαρέλλας - ακρυλική βάση, δίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα (αν μάλιστα κάποιος έχει δει και τις θάλασσες στα 700άρια του Katsflyby

), αλλά πιστεύω ότι είναι αρκετά πειστικό για την κλίμακα. Επιπλέον, είναι πανεύκολος τρόπος: αν αγνοήσουμε τους χρόνους στεγνώματος, η συνολική διαδικασία, μου πήρε περίπου 15 λεπτά.
ΔΚ