Αποστολέας Θέμα: The theater of hell  (Αναγνώστηκε 14146 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
The theater of hell
« στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 02:31:52 μμ »
ε ...καποιος συναδελφος ειπε θα πηξουμε στα sherman,αλλα λιγα τα βλεπω,οποτε να μπω και εγω με ενα ........

και μερικους ...........

ασφαλως σε διοραμα με λιγη θαλασσα αμμο οχυρωματικα....με κοκοφοινικες κλπ ...καπως ετσι

και αν χωρεσει ισως και ενα κατεστραμενο .......

καλη διασκεδαση σε ολους ::salut::

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
Απ: Guadalcanal
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 03:05:27 μμ »
καλη αρχη  ::salut:: ::salut::
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 03:36:22 μμ »
Ε ρε τί θα δουν τα ματάκια μας πάλι.
Καλή αρχή και από μένα.
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 03:37:58 μμ »
Καλή αρχή και από εμένα αλλά να προσθέσω πως ιστορικά δεν στέκει η κατασκευή που ξεκινάς. Η πρώτη επιχείριση στην οποία έλαβαν μέρος M4 (συγκεκριμένα Μ4Α2) ήταν στις 20/11/1943 κατά την απόβαση στην Tarawa. Εκεί αποβιβάστηκαν άρματα της 2 Marine Tank Bn και παρά τις απίστευτες δυσκολίες βοήθησαν σημαντικά στις επιχειρήσεις. Από όσα ξέρω Μ4 δεν έλαβαν μέρος σε μάχες στην Guadalcanal. Παρακάτω μία σχετική φωτογραφία από ένα από αυτά τα άρματα κατεστραμένο κοντά στην ακτή από αεροσκάφη του USN (!) οι πιλότοι των οποίων δεν είχαν ενημερωθεί πως επιχειρούσαν φίλια άρματα και το έπληξαν.

Το ChiHa είναι μια χαρά για Guadalcanal αν και τα 9 που επετέθησαν στη μάχη του ποταμού Matanikau καταστράφηκαν πολύ γρήγορα από το πυροβολικό και τα αντιαρματικά των 37mm των πεζοναυτών χωρίς να παίξουν κανένα σημαντικό ρόλο στη μάχη. Νομίζω πως ένα από αυτά υπάρχει ακόμα σε εκείνες τις παραλίες.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 04:02:55 μμ »
Από όσα ξέρω Μ4 δεν έλαβαν μέρος σε μάχες στην Guadalcanal.

η αληθεια Γιωργο ειναι οτι και εγω δεν ειχα σχετικη πληροφορηση με παρεσυραν οι φιγουρες αν και ημουν  σιγουρος για Τarawa-Ιwojima
και επειδη καλο θα ειναι μιας και ειναι GB ,να ειναι και σωστο, αλλαζουμε περιοχη και χρονο και παμε Iwo Jima 45
απο οπου ειναι ολες μου οι φωτο
καθως μονο ελαχιστες επεμβασεις θα χρειαστουν μονο οι φιγουρες
ευχαριστω παιδια ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 04:05:58 μμ »
Δημητρη ο φιλος gkontog εχει δικιο.Τα Μ4 χρησιμοποιηθηκαν πρωτη φορα στην Τarawa.Mπορεις να δεις και την ιστορικη αναφορα μου

http://modelclub.gr/forums/index.php/topic,20812.0.html

Το κιτ παντως της Academy ειναι πολυ καλο κι απ΄οτι θυμαμαι σηκωνει Saipan καργα οπου επισης υπηρχαν και Type 97  :wink:
Παρακάτω μία σχετική φωτογραφία από ένα από αυτά τα άρματα κατεστραμένο κοντά στην ακτή από αεροσκάφη του USN (!) οι πιλότοι των οποίων δεν είχαν ενημερωθεί πως επιχειρούσαν φίλια άρματα και το έπληξαν.

Προκειται για το "Condor"!Αν και αυτη ειναι η επισημη εκδοχη ο Zaloga που μιλησε με επιζωντες της C ιλης δεν συμφωνει κι αναφερει οτι καταστραφηκε απο αδιευκρινιστα εως τωρα αιτια...  :roll:

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
Απ: Iwo Jima 45
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 04:31:44 μμ »
ας αλλαξει τον τιτλο παρακαλω ο κος διαχειριστης να μην εμφανιζεται ο παλιος(guadalcanal)
και να και μια ωραια(τροπος του λεγειν) φωτο για διοραμα απο IwoJima

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 04:33:45 μμ »
A!Eπισης προσεξε με τις φιγουρες!Μετα το Guadalcanal οι Πεζοναυτες αλλαξαν τα τυφεκια Μ 1903 Springfield με τα M1 Garand  :wink:

Υ.Γ.
Kι ενα πολυ χρησιμο αρθρο ειναι αυτο:
http://www.modelclub.gr/joomla/index.php?option=com_content&task=view&id=626&Itemid=1

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 06:44:21 μμ »
Καλή αρχή στην Iwo Jima Δημήτρη :!:
Πάλι θα μας βγούν τα μάτια...

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 06, 2011, 04:12:38 μμ »
 :mrgreen: τελικα τα chi ha (type 97) υπηρξαν εστω κατα διανοια στην ιβοτζιμα?
και ποιος τυπος εχω καταμπερδευτει με τα φου μαν τσου κλπ καθως και με καποιες αναφορες

και καθως εχω το κιτ της ταμιγια και ισως ειναι μια ευκαιρια να ενταχθει καπου και αυτο ...με βλεπω  μετακομιση παλι
για ...σαιπαν (α ρε Κωστα) για πειτε .... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 06, 2011, 04:30:11 μμ »
Καλη αρχη!Σιγουρα θα δουμε τρομερα πραγματα και παλι απο τα χερια σου! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 06, 2011, 04:45:28 μμ »
Καλη αρχη!Σιγουρα θα δουμε τρομερα πραγματα και παλι απο τα χερια σου! ::salut:: ::salut::

ευχαριστω Λαμπρο να δουμε ομως που :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 04:00:27 πμ »
Δημητρη με μια προχειρη ερευνα που εκανα,διαπιστωσα ο,τι στην Ιwo Jima υπηρχαν σιγουρα Type 97.Tο ερωτημα ειναι σε ποιον τυπο ανηκαν...Εσυ θες Chi-Ha με το βραχυκανο πυροβολο των 57mm αλλα δυστυχως εχω βρει επιβεβαιωμενες φωτο μονο με Shinhoto Chi-ha με το πυροβολο των 47mm...Η λογικη λεει οτι τα Shinhoto δεν ηταν ποτε αρκετα για να καλυψουν τις αναγκες και μαλλον πρεπει να υπηρχαν και απλα αλλα ακομα και οι δυο απο τις φωτο σου αφορουν Shinhoto Chi-Ha.Μαλλον διαλεγεις  μεταξυ ηφαιστειακου πετρωματος και Iwo Jima με καποιο ρισκο ιστορικης ανακριβειας και ζουγκλας Saipan με ιστορικη ασφαλεια...Οσο κι αν ειναι πολος ελξης o θρυλος για την προσωπικοτητα του Στρατηγου Kuribayashi,θεωρω οτι θα ηταν καλυτερο να προτιμησεις την δευτερη...

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
Απ: the theater of hell
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 12:48:42 μμ »
φιλε Κωστα να εισαι καλα για τον κοπο και την απαντηση
ειπες μια μεγαλη αληθεια εδω......
Μαλλον διαλεγεις  μεταξυ ηφαιστειακου πετρωματος και Iwo Jima με καποιο ρισκο ιστορικης ανακριβειας και ζουγκλας Saipan με ιστορικη ασφαλεια...

ενα διοραμα (για μενα παντα) περιεχει πολλα πραγματα που θελεις να δωσεις ετσι σε καθε περιπτωση η προτιμας την σπηλια
τηςIwojima  η το αμπρι με τους κορμους της tarawa την ζουγκλα της Saipan τα corkscrew  η flamethrower απο τους κοκοφοινικες
και επειτα οταν αποφασισεις εισαι σιγουρος οτι μια συγκεκριμενη σκηνη (σε αντιθεση με ενα μονο του μοντελο)ποτε δεν θα αποδωθει ως ειχε
οποτε παρα τις προσπαθειες νατος ο ...ιστορικος συμβιβασμος αφ ενος και δεν εχεις υλοποιησει αυτο που ειχες στο μυαλο σου,αφ ετερου,με την ευχαριστηση βυθισμενη στα νερα του ειρηνικου
Και επειδη  τα κοπιδια σε μια ακρη καθονται και περιμενουν ....η λυση ειναι μια "ομορφη" σκηνη απο το θεατρο της κολασης
Αντε παιδια τελευταια φορα που αλλαζω τιτλο Κωστα ευχαριστω ξανα ::salut::

• Scale 1/35
  • *
Απ: The theatre of hell
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 04:05:28 μμ »
Nα σαι καλα Δημητρη,ευχαριστηση μου.Ειμαι σιγουρος πως οτι κι αν αποφασισεις τελικα θα γινει υπερπαραγωγη! :wink: Για να συμπληρωσω τα οσα εγραψα παραπανω το αρμα της τριτης φωτο,στην ταφρο,ειναι Type 95 Ha-Go.

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
Απ: The theater of hell
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 05, 2011, 12:52:12 μμ »
προοδος εργασιων
κατασκευη του σερμαν απο το κουτι
τα μονα που προστεθηκαν ηταν τα συρματινα προφυλακτικα
η ποδια αλα mig ,καποια χερουλια σιτες τσιμουχες κα στους αναπνευστηρες( :roll:)
και το αγριεμα (εντονο ) των επιφανειων με στοκο σοδα και κολλα
Θα πρωτοτυπήσω και θα τελειωσω με ενα σερμαν χωρις φορτωματα για δυο λογους
 ο ενας θα ειναι οτι θα βγαινει απο νερο,οποτε μαλλον τα ειχαν στριμωξει αλλου
και ο δευτερος επειδη σκεφτομαι  ιδιαιτερο καμουφλαζ και χρειαζομαι καθαρες γραμμες

ταυτοχρονα συναρμολογησα και εβαψα σε χρονο μηδεν το τσι χα
το βαψιμο ειναι εντελως προχειρο περασμενο λιγο στεγνο πινελο  ωστε να ακολουθήσει η καταστροφη οπου και θα ειναι πιο απαιτητικη η δουλεια(θα ειναι καταστραμενο στη σκηνη)

τωρα που εχω τα δυο βασικα αρματα μπορω να αρχισω τη κατασκευη της βασης  που θα ειναι καπως ετσι :mrgreen: :mrgreen:

αυτα για τωρα .......συνεχιζεται  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pez

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 05, 2011, 01:24:00 μμ »
Φαίνεται πως το αποτέλεσμα προβλέπεται άκρως εντυπωσιακό! Μιας και αυτό τον καιρό βλέπω τη σειρά the pacific το ενδιαφέρον μου είναι ακόμα μεγαλύτερο για τα σχετικά διοράματα και θα παρακουλουθώ απο κοντά την προσπάθεια σου. Καλή συνέχεια  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 05, 2011, 01:28:31 μμ »
ναι τη βλεπω και εγω
σε ευχαριστω  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος leon g

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 05, 2011, 04:00:51 μμ »
ποιός νοιάζεται γιά τά μοντέλα , το διόραμα που ειναι το διόραμα? :mrgreen:

εκεινα τα γαζιά συγκόλλησης  περιποιήσου τα λίγο περισσότερο (πιό παχουλά)
 καλός ο Ιαπωνας περιμένω το τελικό καταστροφικό βάψιμο
καλή συνέχεια 

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 05, 2011, 04:12:24 μμ »
Ωραία τα μοντέλα (κρίμα που θα χαλάσεις το Chi Ha, αλλά τι να γίνει, η τέχνη θέλει θυσίες ::glossa:: )

Προσωπικά διαφωνώ με το στήσιμο του διοράματος, στο σημείο αυτό είναι απίθανο να βγήκε κάποιο Sherman, που θα πάει μετά; Επίσης τόσο κοντά στο κύμα οχυρώσεις με ξύλα, δεν ξέρω, η πρώτη φουσκοθαλασσιά μπορέι και να τις ξήλωνε. Γιατί δεν προσανατολίζεσαι για κάτι σε στυλ Tinian όπου υπήρχε σημαντικός αναβαθμός στην παραλία και μετά ξεκινούσε μία επίπεδη ζώνη όπου υπήρχαν ιαπωνικές οχυρώσεις. Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το Tinian.

Μπορείς επίσης αν θες να αφαιρέσεις το νερό. Η Saipan είχε μπόλικους λόφους, είχε και Chi Ha, η σκηνή δείχνει ρεαλιστική, το Sherman έπεσε πάνω στις οχυρώσεις και το πεζικό καλυμμένο πίσω του ανέλαβε τη συνέχεια.

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 05, 2011, 05:51:36 μμ »
Θα συμφωνησω με τον gkontog.Αφενος το σεναριο θα πασχει απο αληθοφανεια κι αφετερου θα "ασφυκτιει" απο το πολυ φορτωμα...  :roll:

Το Type 97 θα μπορουσε οπως βλεπεις να βρισκεται ηδη παρατημενο-χτυπημενο στην παραλια ή σ ενα χωματοδρομο στο εσωτερικο του νησιου και το Sherman (οπως και στην παραλια) να διερχεται ή οι Πεζοναυτες να φωτογραφιζονται με αυτο ή να γραφουν πανω χιουμοριστικες απιγραφες κτλ...Οι ιδεες που δινουν οι πραγματικες φωτο,ειναι ατελειωτες.Μην περιοριζεσαι σε ενα εντελως "ξυλινο" στησιμο.Εχω κι αλλες,αν θες τις ανεβαζω  :wink: Καλη συνεχεια Δημητρη  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 05, 2011, 08:28:50 μμ »
Αγαπητε φιλε,θα μου επιτρεψεις τωρα που εισαι στην αρχη,να σου πω οτι αρμα Sherman με αυτη την διαμορφωση που εχεις κανει δεν επαιζε κατα την διαρκεια της αποβασης καθως θα βυθιζοταν αμεσα.
Τα προστατευτικα που κανεις απο πλεγμα δεν περιοριζοντανμονο σε ενα σημειο αλλα σε ολοκληρη την θυριδα και μαινουν σε ολες.Επιπλεον αν αυτο που κανεις ειναι Μ4Α2 αρα wet-Late η θυριδα του αρχηγου ειναι λαθος,δεν μπαινει η διαιρουμενη αλλα η ενιαια με τα περισκοπια.Επισης οι κινητηριοι ειναι λαθος για αυτο τον τυπο.
Αν χρειαζεσε περισοτερες πληροφοριες για Sherman εδω ειμαστε μη διστασεις
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 06, 2011, 08:24:38 πμ »
Αγαπητε φιλε,θα μου επιτρεψεις τωρα που εισαι στην αρχη,να σου πω οτι αρμα Sherman με αυτη την διαμορφωση που εχεις κανει δεν επαιζε κατα την διαρκεια της αποβασης καθως θα βυθιζοταν αμεσα.
Τα προστατευτικα που κανεις απο πλεγμα δεν περιοριζοντανμονο σε ενα σημειο αλλα σε ολοκληρη την θυριδα και μαινουν σε ολες.Επιπλεον αν αυτο που κανεις ειναι Μ4Α2 αρα wet-Late η θυριδα του αρχηγου ειναι λαθος,δεν μπαινει η διαιρουμενη αλλα η ενιαια με τα περισκοπια.Επισης οι κινητηριοι ειναι λαθος για αυτο τον τυπο.
Αν χρειαζεσε περισοτερες πληροφοριες για Sherman εδω ειμαστε μη διστασεις

δεν ειμαστε  σε αποβαση οποτε δεν βουλιάζουμε   :mrgreen:
ο κινητηριος εχεις δικιο  αλλαζει αμεσα οπως και και τα προστατευτικα πιανουν ολη την θυριδα αφαιρουνται και ξανακατασκευαζονται
η θυριδα του αρχηγου τι να σου πω αυτη δινουν οι οδηγιες ....(παροτι δινει το κιτ και την μονοκοματη) στο τελος θα βαλω μια φωτο που περιεχει μερικα πραγματα

παμε στο διοραμα
παιδες υπαρχουν στυλ και στυλ βινιετες διοραματα κλπ
σπανια θα δειτε διοραμα να ειναι ακριβης απομιμηση της πραγματικης περιοχης εκτος αν εχεις γηπεδο
αν δεν εχεις τοτε εισαι υποχρεωμενος να δειξεις τον περιγυρο δηλαδη μονο λιγη αμμο γυρω απο το αρμα σου,αφου δεν θα εισαι αληθοφανης αν δεν τηρησεις τα μεγεθη και τις αποστασεις υπο κλιμακα Φιλε Κωστα κοιτα τις εικονες που μου παρεθεσες
και σκεψου τις σαν διοραμα (ολες λιγη αμμος μπροστα και λιγα φυτα στο βαθος)
Απο την αλλη  καποιοι θελουν να δειξουν πραγματα και καταστασεις σε ενα πεπερασμενο κομματι βασης για να "δωσουν σφαιρικα "
ολη την κατασταση
 παρακατω παραθετω τι ειχα πει στην αρχη του θεματος

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
Απ: the theater of hell
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 06, 2011, 08:44:14 πμ »
φιλε Κωστα να εισαι καλα για τον κοπο και την απαντηση
ειπες μια μεγαλη αληθεια εδω......
ενα διοραμα (για μενα παντα) περιεχει πολλα πραγματα που θελεις να δωσεις ετσι σε καθε περιπτωση η προτιμας την σπηλια
τηςIwojima  η το αμπρι με τους κορμους της tarawa την ζουγκλα της Saipan τα corkscrew  η flamethrower απο τους κοκοφοινικες
και επειτα οταν αποφασισεις εισαι σιγουρος οτι μια συγκεκριμενη σκηνη (σε αντιθεση με ενα μονο του μοντελο)ποτε δεν θα αποδωθει ως ειχε
οποτε παρα τις προσπαθειες νατος ο ...ιστορικος συμβιβασμος αφ ενος και δεν εχεις υλοποιησει αυτο που ειχες στο μυαλο σου,αφ ετερου,με την ευχαριστηση βυθισμενη στα νερα του ειρηνικου

οταν λοιπον θελεις να δειξεις σε ενα και μοναδικο διοραμα  ολα τα στηχεια αναγκαστικα θα εχεις συμπιεση
τωρα κατα ποσο αυτο θα φαινεται η οχι οπως και το πηξιμο που σωστα πρεπει να αποφευχθει το αφηνω για το τελος
Φιλε Κωστα ξυλινο ειναι αυτο που σχεδιαζεις μεσα στο μυαλο σου και το υλοποιεις ? δεν ειμαι σιγουρος  :mrgreen:  Αλλα ασφαλως πρεπει να υπαρχει και μια λογικη,στην ολη κατασκευη και κρατησα το .....

Ωραία τα μοντέλα (κρίμα που θα χαλάσεις το Chi Ha, αλλά τι να γίνει, η τέχνη θέλει θυσίες ::glossa:: )

Προσωπικά διαφωνώ με το στήσιμο του διοράματος, στο σημείο αυτό είναι απίθανο να βγήκε κάποιο Sherman, που θα πάει μετά;

που θα παει μετα?
πολυ σωστη παρατηρηση και θα πρεπει οντως στο τελικο να φανει που παει τι και τι ρολο βαραει το καθε τι

απο τα "Εκπληκτικα διοραματα" του φορουμ τσιμπησα αυτο
για δειτε ποσο κοντα στο κυμα ειναι η ...οχυρωση, αλλα ο καλλιτεχνης εδωσε αυτο που ηθελε την αποβαση το βουλιαγμα την κατασταση και τη δραση οπως μπορουσε πιο ομορφα

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 06, 2011, 08:53:38 πμ »

αυτην εννοω (υπαρχουν δε παρα πολλα και κυριως ομορφα διοραματα που παρουσιαζουν αυθαιρεσιες στον αιγιαλο :wink:)
Περικλη τι γινεται εδω με την θυριδα?

Θελω να ευχαριστησω τους φιλους Γιωργο και Περικλη για την βοηθεια και τον Κωστα για τις φωτο και τις συμβουλες
Απο την αλλη μπορει να ειπωθει οτι "κοιτα ο κακοτροπος ποσα εγραψε σε δυο παρατηρησεις που του εγιναν"
κατα την ταπεινη μου αποψη ολο και κατι χρησιμο μπορει να βγει απο το κατεβατο ...ε? :mrgreen:

Tags: