Κι επειδη εγω δεν εχω τζακι (τουλαχιστον οχι στην Αθηνα

) το Αλμπατρος προχωρει.
Αργα αλλα σταθερα.
Οι κινητηρες επροκειτο να αντικατασταθουν με ρητινενιους αλλα αφου ειχα κοψει ταπτερυγια ψυξης (2 ειναι απο κατω) θα φαινοτανε .......η πλατη της ρητινης,πραγμα ανεπιτρεπτο.
Τι λυση ειχα;Χειρουργειο!!!
Ψαχνοντας στο στοκ εκτος απο κινητηρες απο Β-17 (δεν ειναι και για να τρελαινεσαι αλλα στην αναβροχια κατι θα ηταν) βρηκα και εναμισι κινητηρα Ντακοτας.
Θα μου πεις,αυτος βρε ειναι 14κυλινδρος παναπει 7 κυλινδροι ανα σειρα ενω του Αλμπατρος (και του Β-17) εννεακυλινδρος.Μονη σειρα.
Ε και;
Αφαιρεση των κεφαλων απο των Β-17 και απο της Ντακοτας (η οποια απεδωσε συνολικα 20 κεφαλες.Χρειαζομουν 18)
Κρατησα απο το Β-17 την βαση των κεφαλων (εκεντροφορος λεγεται;

)η οποια ειναι και ιδια με το ζητουμενο και τοποθετηθηκαν σε καθε μια 9 κυλινδροι ντακοτισιοι.
Γιατι τετοια λυσσα με τους Ντακοτισιους θα αναρωτηθει κανεις;
Απλα οι συγκεκριμενοι κινητηρες (απο Ιταλερι νομιζω) ηταν παρα πολυ ομορφοι,με ομορφες ψυκτρες και ομορφες αναγλυφες διοστηριους.Βαψιμο αλουμινιο οι κεφαλες και γκρι ο εκεντροφορος (κοιτα να δεις που εχω κολλησει και δε θυμαμαι πως το λενε

) ενα washaki και στη θεση τους.
καλυματα μαμα(αφου αφαιρεθηκαν οι αναγλυφοι κινητηρες,παρεπιμπτοντως δεν ηταν κακοι)κ. και τελος!
φωτο λιγες και κατοπιν εορτης κι αμα καταφερω ποτε να βγαλω κοντινη ληψη θα γινω αρχιμανδριτης

Εχουν αρχισει τα μασκαρισματα (οσονουπω και οι Αποκριες

) και φλερταρω με την ιδεα να κανω βαφτο το διαδρομο στη ραχη.
Παω για κρυο ντους να μου περασει!!!!
Κραχτε οσο αντεχετε!!!