Συγνώμη που επεμβαίνω παιδιά αλλά κάνουμε κρα για να δούμε ένα βιβλίο με Ελληνικό ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη περίπτωση για την ΕΒΑ που είναι πολύ σπάνιο θέμα και αντί να το αγόρασει το ευρύ κοινό αρχίσαμε τα σκαναρίσματα???
Πως θα βγούνε στην φόρα και αλλα βιβλία επί του θέματος (ΕΒΑ) αυτού που είναι στα σκαριά εαν οι μοντελιστές δεν αγοράζουνε Ελληνικά βιβλία από έλληνες ερευνητές?
Εαν οι εκδοτικοί οίκοι δεν βλέπουνε την απαραίτητη κίνηση πωλήσεων θα σταματήσουνε να χορηγούνε κινήσεις αυτού του είδους.
Εαν δεν υποστηρίξουμε τους ελληνικούς εκδοτικούς οικους και αντ' αυτου υποστηριζουμε τους ξενους οίκους μοιραία και οι Ελληνικοί θα κλείσουνε....
Μετα ας μην παραπονιόμαστε γιατί δεν βρίσκουμε ένα βιβλίο για την Ελληνική Αεροπορία!!!
Αν κι έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε μου recce όσον αφορά στην υποστήριξη εκδοτικών οίκων,πίστεψε με τα βιβλία που έχω στη συλλογή μου (είναι καμιά 2.500

[Sotiris]

λιγότερα από του φίλου Ουμπέρτο όποιος γνωρίζει

)αντιστοιχούν στη τιμή ενός αυτοκινήτου με τα σημερινά δεδομένα,απλά το μόνο που θα με ενδιέφερε αυτή τη στιγμή,για μια κατασκευή που φτιάχνω,είναι τα σκοπευτικά και τα ammo feed trays από ένα και μοναδικό όπλο,το browning FN.Για το λόγο αυτό και μόνον ρώτησα αν υπάρχει φωτο του μέσα και αν δύναται να βοηθείσει κάποιος ποστάροντάς την έστω εδώ ως reference.Δεν με ενδιαφέρουν οι καταρρίψεις ή οτιδήποτε άλλο,και χωρίς να πρέπει να απολογηθώ,δεν δύναμαι να αγοράσω το βιβλίο στη παρούσα φάση,στη παρούσα τιμή που το βρήκα.
Οπότε συζητήσεις περί ηθικής,σε παρακαλώ να τις αποφεύγεις.
Δε σου έχει τύχει ποτέ δηλ(αν είσαι μοντελιστής και κατασκευάζεις κάτι) να ψάχνεις μια λεπτομέρεια και να ζητήσεις από κάποιον φίλο εδώ να σου ποστάρει μια φωτό,αναγράφοντας βεβαίως την πηγή για discussion only;