Μισό λίγο,γιατί συνγχέουμε ορισμένα πράγματα...
το παιδί είναι παιδί και το κατανοώ.Σεβαστό.Είναι η περιέργεια που το ωθεί να περιεργαστεί,να μάθει,να δεί τι είναι.Όσοι έχουν παιδιά το αντιλαμβάνονται.Έχω δύο,έναν 4ετών και έναν 5μηνών.
Είναι διαφορετικό πράγμα όμως το να σκαρφαλώσεις για να το δείς,τι έχει μέσα ή να καθίσεις πάνω του,από το να πάρεις μια κοτρώνα να του γ... τα μπρέκια.
Μπορεί να παρακινηθεί,να μιμηθεί,μπορεί μπορεί τα πάντα.
Όμως όταν λέμε παιδεία,που ξεκινά απο το σπίτι και έπειτα στο σχολείο,μπορεί ίσως μέσα στον ενθουσιασμό να πεί και ένα...έλα ρε παιδιά...θα χαλάσει/χαλάσουμε...αφήστε το.Σπασίκλας;Μπορεί.Έχει όμως πάρει τις σωστές αρχές.
Και για ποιόν φύλακα γίνεται λόγος...έχετε δεί πολλούς φύλακες σε πάρκα;Εγώ πάντως σε επαρχία κανέναν.Και ποιός ο λόγος άλλωστε,να φυλάει τι;Εδώ κοντεύουν να χάσουν τη δουλειά τους και οι εναπομείναντες...
Και οι ενήλικοι φαντάζομαι στη θέα ενός tiger ή panther....θα γίνουν παιδιάκαι οι ίδιοι ,και θα το αγγίξουν και μπορεί να σκαρφαλώσουν ακόμη στην κάνη(τραβηγμένο,αλλά το έχω δεί.)
Δε νομίζω όμως να πάρουν μια βαριά για να ανοίξουν τις θυρίδες....εκεί όντως μιλάμε πραγματικά για θέμα παιδείας!
..όσο για το κρέμασμα...σχήμα λόγου ήταν φίλε μου...από τη μπλούζα