Πολύ όμορφο γίνεται!
Το over spray θέλει λίγη επιμέλεια και θα σε συμβούλευα να μην φθειρεις πολύ το μαύρο ,καθώς ήταν το χρώμα το οποίο προστέθηκε στην πορεία του πολέμου πάνω από τα ήδη υπάρχοντα χρώματα της παραλλαγής.
Επίσης σκέψου την πιθανότητα να μην βάλεις την καλύπτρα,καθώς στα early Mig δεν είχε μηχανισμό απόριψης και ήταν τακτική των πιλότων να την αφαιρούν για να κάνουν πιο εύκολη την πιθανή εγκατάλειψη.
Το γνωρίζω αυτό, και ναι, το μαύρο θα υποστεί τις λιγότερες φθορές, σε μερικά σημεία μπορεί απλά να το ξαναπεράσω για υπόδειξη τελείως φρεσκοβαμμένου τμήματος.
Για το overspray το ξέρω, άλλωστε το ανέφερα και παραπάνω, με ελεύθερο χέρι έβαφα, σχεδόν αναμενόμενο ήταν, αλλά θα γίνουν όλες οι απαραίτητες διορθώσεις όπως και να έχει.
Τώρα για το θέμα της καλύπτρας. Όντως σε την έβγαζαν για να μπορούν να εγκαταλείψουν σε περίπτωση ανάγκης, καθώς όχι μόνο όπως είπες δεν είχε μηχανισμό απόρριψης, ήταν και αρκετά δύσκολο να την ανοίξεις, αφού είχε κλείδωμα 3 σημείων... Στο α/φος που θα αναπαριστά το μοντέλο μου πάντως απ'όσες φωτό έχω δει, υπήρχε, οπότε θα μείνει. Αυτό που δεν υπήρχε, ήταν οι συσκευές ασυρμάτου και η κεραία του, τα οποία και έχουν αφαιρεθεί/ δεν έχουν καν προστεθεί.
Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις πάντως.
ΥΓ: ξέχασα να αναφέρω ότι έχει γίνει ήδη διόρθωση στο κάθισμα και τον πίνακα οργάνων, φωτό μετά την ολοκλήρωση του βαψίματος και αφαίρεση των ταινιών.