Εδώ έχω μια μικρή διαφωνία λόγο της "περίεργης" υφής που αφήνουν οι παραπάνω διάλογοι.
το MC μας δίνει την δυνατότητα να ψηφίζουμε και να βγάζουμε ENA group build την φορά που να αφορά πλειοψηφίες μοντελιστών.
Γενικά αμα το καλοσκεφτούμε το Back to vietnam ηταν κυρίως ενας οργασμός αρματικών για δευτερη φορά.
και γενικά όλα τα group build που έχουν γίνει πάντα εμπεριέχουν πλούσια αρματική θεματολογία
θεωρώ κακώς πέφτει γρίνια και είναι ενα θέμα το οποιο πολλες φορες εχει ειπωθεί οτι δεν χρειαζεται σε αυτο το τοπικ.
θεωρώ οτι το να δοθούν ευκαίρες και σε άλλες ιδέες και group build θα εμπλουτίσει και την θεματολογία των group build και θα δώσει και αλλο χρώμα στην έκθεση που θα είναι σε λίγους μήνες. Για να μη πω οτι μπορουν να συμετάσχουν και συνάδελφοι οι οποιοι δεν εχουν ποτε συμετάσχει σε group build λόγο περιορισμένης θεματολογίας τους.
και το κυριότερο.... πάντα μας δίνεται απο αυτό τον ΄χωρο η δυνατοτητα της ψηφοφορίας.... για αυτό κύριοι μην γρίνίαζουμε και τα θελουμε ολα ας αποφασίσουμε και ψηφίσουμε.
Αγαπητέ Δημήτρη μιας που αναφέρεσαι στους παραπάνω διαλόγους (και πιάνει και το δικό μου κείμενο η μπάλα) να εφυστισω την προσοχή όλων στο ότι προτάσεις κάνουμε και όχι αντιπαράθεση, ούτε γκρινιάζουμε.
Μπορεί το ξεχωριστό GB να - φαίνεται - ότι έχει τάσεις αποσχιστικές αλλά θεωρώ ότι λύνει αρκετά θέματα που προκύπτουν απο του καθενός μας τις προσωπικές αρέσκειες.
Και εξηγούμαι. Μια πρόταση για GB με πολύ γενικότερο τίτλο απ' ότι έναν ειδικευμένο έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να βρει εφαρμογή και είναι αυτονόητο.
edit δυστυχώς βέβαια , σε τέτοια περίπτωση, το θέμα της ιδιαιτερότητας (του κάτι ασυνήθιστου και ξεχωριστού) πάει περίπατο!
π.χ. πως θα φαινόταν σε όλους εαν κάποιος πρότεινε να κάνουμε οχήματα που έφεραν τον Maybach HL230 ή τον BMW 801 D ;!...κατευθείαν περιορίζω τους υπόλοιπους σε συγκεκριμένα οχήματα ή πετούμενα χωρίς να δίνω εύρος στην πρόταση μου και να φαντάζει εγωιστικό!....
Εν κατακλείδι , δεν γκρινιάζει κανείς στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά τουλάχιστον με τα δικά μου γραφόμενα, απο την μια προτείνω λύση ξεχωριστού GB για αεροπορικά και οχήματα και απο την άλλη καλώ όλους μας να προτείνουν κάποιο θέμα όχι κρίνοντας με βάση το δικό τους στόκ σε μοντέλα αλλά και τους υπόλοιπους που θα θέλουν να συμμετάσχουν.
Δεν θα κάτσω προσωπικά να κρίνω τις προτάσεις που έχουν τοποθετηθεί εως τώρα ή έχουν υλοποιηθεί σε GB, διότι είναι σεβαστές όποιες και να'ναι αυτές.
ʼλλωστε η μελλοντική ψηφοφορία , σε οποιαδήποτε νέα πρόταση, θα δείξει κατά πόσο θεμιτές είναι απο τον καθένα μας!....απλά καλώ να σκεφτεί ο καθένας μας (συμπεριλαμβανομένου και εμού) και τον διπλανό του και να μην τοποθετήσει μια πρόταση με τα στενά προσωπικά του πλαίσια.