Πολύ ωραίες ιδέες μέχρι στιγμής. Ιδιαίτερα με άρεσαν τα Iran-Iraq, PacificWWII (αν και ίσως να ήταν καλύτερα λίγο πιο περιορισμένο, πχ US only ή Japan only), Airfix-Italeri kits (δύσκολο να βρεις Matchbox

), και φιγούρες (αυτό και φαίνεται πολύ ευρύ σαν θεματολογία, αν και φαντάζομαι δικαιολογείται απο το γεγονός οτι θα είναι φιγούρες απο μη-φιγουράδες κυρίως

). Θα προσθέσω και εγώ κανα δυο σκέψεις.
- Red Greece (what if η ελλάδα να ήταν στο ανατολικό μπλοκ 1945-1991)
- US Navy 1945+ (ή και χωρίς περιορισμό)
- Shot Down/Destroyed (Αεροπλάνα/αρματα/κτλ που καταρίφθηκαν/καταστράφικαν σε επιχειρήσεις (πριν καταστραφούν φυσικά)
- IAF/IDF
- Metal (...φινιρίσματα, αντε μπας και μάθουμε να βάφουμε με μεταλλικά

)
-
Reconnaissance (οτιδήποτε μπορεί να χρησημποποιηθεί για αναγνώριση, και όχι μονο αεροπλάνα)
Η Ψηφοφορία είναι προφανής, αλλα νομίζω καλύτερα θα ήταν να δωθούν ακόμα μερικές μέρες για να πέσουν ιδέες στο τραπέζι. Επίσης δεν θυμάμαι πως ήταν η ψηφοφορίες τις άλλες φορές, αλλα νομίζω θα ήταν καλό να μην υπάρχει μόνο μια επιλογή στο poll, αλλα πολλαπλές επιλογές με check boxes αν είναι δυνατόν, ωστε να μπορουν να επιλεγούν όλα τα θέματα που θα ενδιέφεραν κάποιον, μιας και νομίζω πως οι περισότεροι θα ενδιαφερόταν για αρκετές απο τις προτάσεις.