Αποστολέας Θέμα: Porsche 245/11 "Jaguarundi" Pegasus Hobbies 1/72  (Αναγνώστηκε 4328 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
Porsche 245/11 "Jaguarundi" Pegasus Hobbies 1/72
« στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 11:58:26 μμ »
Μετά από πολλά χρόνια κλαμπάνας, απραξίας και διαφόρων υποχρεώσεων αποφάσισα να ενεργοποιηθώ και να ποστάρω κάτι που δουλεύω αρκετό καιρό.Οι κακές παρέες και συναναστροφές(Κοντέ μην κάνεις τον αδιάφορο ::glossa:: :mrgreen:) με αλαξοπίστησαν από την μέχρι πρότινος αγαπημένη κλίμακα 1/35 στην νέα μου αγάπη για την 1/72.Έχοντας βέβαια μαζοχιστικές τάσεις από παλιά είπα και εγώ να φτιάξω κάτι ασυνήθιστο και έτσι κατέληξα σε αυτόν τον ωραιότατο "κουμπαρά" με ερπύστριες να βγάλω το άχτι μου.Το κίτ της Pegasus Hobbies είναι injection πλαστικό, και αποτελείται από 16 ολόκληρα κομμάτια μέτριας λεπτομέρειας (snap type)  που κάτω από κανονικές συνθήκες απαιτούν τουλάχιστον 15΄καθάρισμα και συναρμολόγηση, και περιλαμβάνει 2 κίτ.Όμως τέτοιου είδους συνθήκες δεν ισχύουν για την περίπτωσή μου και έτσι το γλέντι ξεκινά!

Λίγα λόγια για το πρωτότυπο εδώ

Οι εργασίες ξεκίνησαν τρίβοντας το πήγμα με ντουκόχαρτα διαφορετικών βαθμών και χαρτόλιμες προκειμένου να ξεφορτωθώ την υπερβολική -για την κλίμακα- υφή του.Ακολούθως και με βάση τα σχέδια κόπηκαν τα πλευρικά ασπίδια και προστέθηκε φύλλο πλαστικού της evergreen στο πάνω και κάτω κομμάτι  καθώς και στο πρόσθιο και οπίσθιο τμήμα του πήγματος διορθώνοντας έτσι τις λανθασμένες του διαστάσεις.Από ένα περισσευόμενο Panther G της Dragon κόπηκαν τα καπάκια από το starter και τα σημεία λίπανσης και επανατοποθετήθηκαν στην νέα οπίσθια πλάκα.Με ΖΤΠ και υγρή κόλλα αναπαραστάθηκε  η κόλληση και με λεπτές δοκίδες κατασκευάστηκαν οι "γάντζοι" έλξης.Το πίσω μέρος του διαμερίσματος του κινητήρα ήθελε αντικατάσταση και έτσι με φύλλο πλαστικού κατασκευάστηκε ένα νέο.Με scriber χαράκτηκαν οι θύρες πρόσβασης και με την βοήθεια εποξικού στόκου αντιγράψαμε από το δεύτερο κίτ τους χοντρούς μεντεσέδες.

[ Η διαδικασία είναι πολύ απλή και δουλεύει όταν τα αντικείμενα πρός αντιγραφή είναι πλάκέ και μας ενδιαφέρει μία μόνο διάστασή τους (π.χ. η πάνω πλευρά).Αλοίφουμε με βαζελίνη(δεν θέλω πονηρές σκέψεις  :mrgreen: :wink:) το κομμάτι, βάζουμε με πίεση από τα δάκτυλά μας ένα μπαλάκι από εποξικό και το αφήνουμε να στεγνώσει πάνω του.Μετά από 2-3 ώρες ο εποξικός έχει γίνει "τούβλο" και έχει αποτυπώσει την λεπτομέρεια του κομματιού.Ξανά αλοίβουμε το καλούπι πλέον με βαζελίνη(είπα και πρίν ....μαζευτείτε λίγο  :oops:) και με φρέσκο μπαλάκι από  εποξικό πιέζουμε μέσα να "γράψει" η λεπτομέρεια.Αφήνουμε να στεγνώσει και σε λίγο έχουμε ένα αντίγραφο.Με αυτόν τον απλό τρόπο μπορείτε να αντιγράψετε πόρπες από ζώνες,παράσημα,κουμπιά,μικρά καπάκια κτλ χωρίς να χρειαστεί να καταστραφούν τα πρωτότυπα.]

Σειρά είχαν οι ερπύστριες που στην εξωτερική τους πλευρά δεν υπήρχε καθόλου λεπτομέρεια και με διάφορες δοκίδες evergreen δημιουργήθηκε το ανάγλυφο .

Στον πύργο του κίτ αρχικά τρίφτικαν όλες οι επιφάνειες και στη συνέχεια ανοίχτηκε η μία από τις δύο θυρίδες με την βοήθεια ταχυτροχού. Και οι δύο αντικαταστάθηκαν με ρητινένια αντίγραφα από θυρίδες του Τ-34 της Zvezda και αντίστοιχα αντίγραφα περισκοπίων(Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα κατά το mc Mastora).Με μπρούτζινα ψιλά σωληνάκια κατασκευάστηκε και η κάνη του όπλου καθώς του κίτ ήταν λάθος και οβάλ.Με διάφορα περισσεύματα από photo-etched κομμάτια (μέχρι και από βελτιωτικό πλοίου στην 1/700) εμπλουτίστηκαν τα διάφορα σημεία και με χαλκόσυρμα αντικαταστάθηκαν τα σημεία ανύψωσης του πύργου(lifting rings). Αντικαταστάθηκε  ο εκτοξευτής βομβίδων με ένα αντίγραφο από κομμάτι του Panther της Revell,  ο εξαεριστήρας κόπηκε από το κίτ και κολήθηκε στην σωστή θέση.Με photo-etched νούμερα από ένα σέτ της Lion Roar φτιάχτηκε και ο εργοστασιακός αριθμός του χυτού κομματιού του πύργου.

Ανοίχτηκε η μικρή θυρίδα όρασης του οδηγού και τοποθετήθηκε μια spare θυρίδα απόρριψης καλύκων Jagdpanther(είχε και το κατάλληλο σχήμα) αφού πρώτα κόπηκε και κολήθηκε σε ανοικτή θέση.Στη συνέχεια με μία σγρόμπια(μεγάλος ζουμπάς) κόπηκε και η πλευρική θυρίδα διαφυγής και κολήθηκε στη θέση της.Βελτιώθηκε με λούπ από ψιλό χαλκόνημα.Με βάση τη λογική αποφάσισα να βάλω και ποιητική αδεία ένα φώς της Bosch με την βάση του και την υπόλοιπη "προίκα" καλώδιο, απλίκα κτλ.

Τα ασπίδια αντικαταστάθηκαν με άλλα στο σωστό σχήμα και μέγεθος από φυλ.πλαστ. και αντιστοίχως και οι βάσεις έδρασης στο πήγμα.

Συγκριτικά μέχρι τώρα και έπεται συνέχεια στην κατασκευή!

H κατασκευή μέχρι εδώ (θέλει και κάτι ψιλά ακόμα):

Ελπίζω να μην σας κούρασα, Φού  ::salut::
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: Porsche 245/11 "Jaguarundi" Pegasus Hobbies 1/72
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 12:13:06 πμ »
  Ελπίζω να μην σας κούρασα, Φού  ::salut::
Οχι, απλά μας ξέκανες... Πάντως είναι βολικό το μοντελάκι, αν σε συλλάβουν το καταπίνεις!

Εκεί που τα έχεις φωτογραφία δίπλα δίπλα, εντάξει, δεξιά είναι το μοντέλο, το αριστερό τι είναι; Ροχάλα από αγελάδα; ::glossa::

Το οτι κατάφερες το δύσμορφο αυτό ζελέ να δείχνει όπως δείχνει... τι να λέμε... respect!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 12:22:05 πμ »
Eπειδη εχω δει live την κατασκευη ,εχω να πω οτι η κατασκευη των τακουνιων της ερπυστριας ειναι ολα τα λεφτα

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 12:23:29 πμ »
Χριστέ μου!!
Είναι πραγματικά τρισάθλιο το σχήμα του!! Σαν Hetzer που το τσίμπησε λυσασμένη μέλισσα μοιάζει!! Μπροστά του το CDL του Shorty είναι σχεδόν όμορφο!  ::glossa::
Αυτό που με εντυπωσιάζει στην όλη κατασκευή είναι ότι δεν φαίνονται κολλήσεις και ίχνη από κόλλες πουθενά! Πάρα πολύ καλή και μεθοδική δουλειά Φου!  :wink:

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 01:50:45 πμ »
Μήπως τελευταίως σε έχουν μπαγλαρώσει κι αντί να εργάζεσαι στο μαγευτικό Γαλάτσι, είσαι έγκλειστος σε κάνα σωφρονιστικό κατάστημα :?: :!: :roll:
Δεν ξέρω, άλλα τέτοια δουλειά, μόνο βαρυποινίτης ή φαροφύλακας :mrgreen:
Τι να πω ρε συ Χρήστο... καταπληκτικό το rework σε αυτή τη μάζα ρητίνης... χίλια μπράβο φίλε :!:
Ιδίως τα χερούλια στα πίσω καπάκια και στη θυρίδα διαφυγής, καθώς και τα "πρόσθετα" στα πέδιλα των ερπυστριών, είναι πραγματικά απίστευτα

Καλά τελειώματα :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Alan Gelo

• Scale 1/48
  • *
  • Wie ein Floh...aber oho!
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 01:57:30 πμ »
Τι να πω...έκανες το λουκουμά σοκολατίνα!!! :mrgreen:
Μπράβο και πάλι μπράβο!
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 02:20:41 πμ »
Τι μπιζουδάκι ήταν αυτό παναγία μου???
Κάτι τέτοια κάνεις και θα σου αλλάξω παρατσούκλι... θα σε φωνάζω Sergey! :mrgreen:

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 09:01:26 πμ »
Ωραια,τωρα ανοιξε τον καδο,πεταξε το και φτιαξε τιποτα τηε προκοπης! ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 09:11:23 πμ »
Αρχικά, για να το ξεκαθαρίσω (επειδή μου προσάπτει την κατηγορία του προσυλητιμού), εγώ απλώς σφύριζα, πήγα να του μιλήσω και εκείνη την ώρα του έπεσε ένα τούβλο στο κεφάλι!!!!!! Όταν συνήλθε άρχισε να λέει κάτι ακατάληπτα του τύπου: "Braille Scale Rules, 1/72nd for ever, και άλλα τέτοια"

Επειδή όμως και εγώ είδα ζωντανά, την μετατροπή της κουράδας σε μοντέλο, δεν μπορώ παρά να σου βγάλω το καπέλο. Η προσθήκη λεπτομέρειας στην ερπύστρια, δουλειά για βαρυποινήτες στο Αμπού Γκράιμπ.

Τρελλή δουλειά Φου. ʼντε, στρώσου για να το δούμε ΚΑΙ βαμμένο ΚΑΙ στην Έκθεση

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 10:14:07 πμ »
Ποτέ τόσοι λίγοι (ένας), δεν κάνανε τόση πολλή δουλειά ,σε κάτι τόσο πολύ άσχημο! :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος klt.nikolas

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 09:13:24 μμ »
        "Όχι κουμπάρε μου foo, μη φέυγεις....! Σκέψου τα παιδιά σου! Αυτά που έχεις στην 1/35! Ποιά είναι αυτή η 1/72 που σε μάγεψε; Ποιός είναι αυτός ο "Κοντός" που σε πλάνεψε; Γύρνα πίσω στο σπίτι σου.... :("

Στη πραγματικότητα τώρα. Επειδή το κιτ το έχω δει από κοντά, σας λέω ότι πρόκειται για τρελό κουβά... εεε για τρελή δουλειά, εννοώ. Ειδικά η ερπύστρια.
          Ο παλιός καλός foo ξαναχτυπά! Υποκλίνομαι για μια ακόμη φορά...

Υ.Σ. Φίλε Κοντέ, δε γνωριζόμαστε αλλά έχω ακούσει πολλά για 'σένα. Τα παραπάνω είναι πλάκα και μόνο ως τέτοια πρέπει να τα εκλάβεις! Ευχαριστώ!  :wink:
"Immer die Selben..."

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Κυπραίος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,BUT YOUR ENEMIES CLOSER
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 09:31:51 μμ »
ωχ τωρα το ειδα το μινιον.μιλαμε για απιστευτη δουλεια
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ

• Scale 1/35
  • *
  • Klein Mein
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 10:06:25 μμ »
Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας σχόλια.

Gkontog-Γιώργαρε ψυχραιμία!!!Είσαι και συ , τρελό μηχάνημα :wink:
Sotiris-Ευχαριστώ τρελό αγόρι!!!
Alex- Πρέου και σε σένα!!! :mrgreen:Κόλες δεν υπάρχουν γιατί τρίβω τα πάντα με υαλόλιμα που αφαιρεί όλα τα επιφανιακά στρώματα ελεγχόμενα.
Nick Tsitsos- ευχαριστώ, το έσωσες κάλιο Sergey παρά SirGay!! ::glossa:: :lol: :lol:
Blitz-X-Μάνο όχι ακόμα έξω είμαι και δουλεύω στο Γαλάτσι
Spoiler (hover to show)
Crow-Κρά! Η προκοπή και εγώ είμαστε δύο ασύνδετες έννοιες οπότε συνήθησε το γεγονός πως μόνο τέτοιες "ομορφιές" θα βλέπεις :mrgreen:ʼσε που είναι και πανάκριβοι οι σκουπιδοτενεκέδες!
Alangelo-Κερνάω γλυκό την επόμενη φορά που θα τα πούμε και όχι λακέρδα σαν κάποιους άλλους που ξέρεις :mrgreen:
Dimitris72-Να πως βγαίνει το όνομα καμιά φορά παλιο"ινστρούκτορα" λαοπλάνε!Ομολογώ πως το τούβλο ήταν βαρύ και κάτι κουσούρι μου άφησε! :mrgreen:
Mastoras-Μου αρέσει που μου τα χώνεις όμορφα! ::glossa::Εγώ απλά ακολούθησα την υπογραφή σου:Beauty is in the eye of the beholder :mrgreen:Ευχαριστώ για τα αντίγραφα buana!
Klt.Nikolas-Ότι θα το έβλεπα και αυτό κουμπάρε :o, είσαι θεός!Και σοβαρά τώρα, ο κουμπάρος μου κύριος Νίκος Τριανταφύλλου είναι από τα μεγαλίτερα "βρωμόχερα" στην 1/35 και όχι μόνο!!!
Spoiler (hover to show)
Νίκος Κυπραίος-Ευχαριστώ πολύ Νίκο ::salut::
   Έχει ακόμα δρόμο ο κουμπαράς ελπίζω να τον προλάβω για την έκθεση γιατί έχει να πέσει πολύ κράξιμο και ξύλο από κάποιους καλούς κυρίους ::mastigoma::

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 11:03:25 μμ »
 σκεφτόμουν να γράψω διάφορα αλλά τα είπαν καλύτερα οι προλαλήσαντες (Alangelo και ALEX οι παρομοιώσεις σας πετύχαν διάνα !)

εν πάσει περιπτώσει :  pas mal pour un petit ....arpacaulizateur  :mrgreen:
 τα σχέδια από το  55άρι τι τα έβαλες, για να ψαρώσουμε ; Και αφού βάζεις τακούνια σε ερπύστριες μήπως πεταλώνεις και άλογα ; ::glossa::

Spoiler (hover to show)

• Scale 1/35
  • *
  • Klein Mein
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 11:13:59 μμ »
Ευχαριστώ πάστορα Βασίλειε(από μια παλιά ελληνική ταινία που έλεγε η Γιουλάκη ο πατέρας μου ήταν πάστορας πούλαγε παστά ψάρια , αν θυμάμαι καλά από το "Μια Ιταλίδα στην Κυψέλη").  Και ψύλους καλυκώνω εκτός από τακούνια ::glossa:: :lol: :lol:
  ARPA COLA RULES!Milles merci mon petite amis  :wink:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 11:15:20 μμ »
Θαύματα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στα ελληνικά μοντελιστικά δρώμενα...
Είδαμε τον κο Φου να μοντελάρει και μάλιστα στην 1/72...
Τα λόγια είναι περιττά.
Θαυμάζουμε τα έργα.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 11:32:00 μμ »
τι να πω ?
ΑΣΚΟΠΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ
σε λάθος κλίμακα  :roll:
και ...άσχετο, πανάσχημο μοντέλο   ::glossa::
Να τελειώνετε κύριε, τάχιστα, με τον πεταλωμένο κιοφτέ σας
(φέρετε τον και στην έκθεση για να σας χλευάσωμεν και δημοσίως)
και να επιστρέψετε στον ΟΡΘΟΝ ΔΡΟΜΟΝ της 1/35
Αυτά τα ολίγα
Σ.Σ.

• Scale 1/35
  • *
  • Klein Mein
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 11:35:32 μμ »

Φάνη γίνονται και θαύματα!(Λέμε τώρα)
Σταύρο χαίρομαι που σου αρέσει :mrgreen:Το παλεύω για να έρθει βαμμένο!
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 11:50:03 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 01:43:28 πμ »
Θα σε λατρέψουν οι κυρίες γιατί νομίζω ότι βρήκες την λύση για την κυτταρίτιδα που λέει και ο Τσίτσος...  :mrgreen:

Δουλειά απίστευτη! Έχεις κάνει το χρέπι να δείχνει μοντέλο! Ελπίζω να το θαυμάσουμε και από κοντά στην έκθεση!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 01:48:13 πμ »
Μπράβο ρε Χρηστάρα!!!
Σιγά μην ασχοληθούμε με τα 35αρια!!
72αρια ρε και όσο τα βλέπουμε θα τα βελτιώνουμε!!! ::glossa::
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 03:05:00 πμ »
Μυρίζομαι (τι μυρίζομαι το ξέρω σίγουρα :twisted: ) ότι ετοιμάζετε γενικευμένη επίθεση της Braille scale στην φετινή έκθεση!
Πίσω ωρέ τριανταπεντάριδες και σας πήραμε φαλάγγι!!! ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Braille Scale Rulezzzzzzzzzz!
Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 03:14:48 πμ »
Μυρίζομαι (τι μυρίζομαι το ξέρω σίγουρα :twisted: ) ότι ετοιμάζετε γενικευμένη επίθεση της Braille scale στην φετινή έκθεση!
Πίσω ωρέ τριανταπεντάριδες και σας πήραμε φαλάγγι!!! ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Καλά μυρίζεσαι :twisted: :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 11:25:52 πμ »

Ε τότε να φέρουμε φλίτ! :twisted:

Για το μοντελάκι σας μεσιέ Φου με κάλυψε το σχόλιο του Σταύρου... και άλλη φορά όταν κυκλοφορείς σε υπόγεια να φοράς κράνος! ::sterb121:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 11:48:23 πμ »
Σοβαρά τώρα, μοντελάρης κι εσύ?!?!

Tags: