Καλημέρα. Μετά από δύο εβδομάδες απουσίας, επανέρχομαι.
Μια ή έλλειψη χρόνου, μια οι κοινωνικές υποχρεώσεις με κράτησαν λίγο μακριά.
Καλύτερα, γιατί στόκαρα, έτριβα, χάραζα την γράμμωση, ριβετάριζα κτλ, κτλ, κτλ.
Το μοντελάκι μου έχει αλλάξει τα φώτα.
ΤΑΜΙΥΑ μεν αλλά μοντέλο παρτίδας 1994. Εχει ιδιαίτερα προβλήματα κυρίως στην εφαρμογή με τεράστια κενά (που φυτρώνει και γκαζόν αν θές). Για παράδειγμα το σημείο που ενώνεται το κομμάτι του πιλοτηρίου με την υπόλοιπη άτρακτο. Αναγκάστηκα μάλιστα να επέμβω με δύο παράλληλα φύλλα 0,5mm!!!!!!!!!!!! :smiley-shocked031:
Από την κάτω πλευρά έχει μόνο στοκάρισμα μιάς και θα μπούν οι φορείς των AIM-54 Phoenix και δεν θα φαίνεται τίποτα.
Για το λόγου το αληθές:

Αντιμετωπίζοντας λοιπόν όλη αυτή την βρώμικη κατάσταση (τρίψιμο, στοκάρισμα έχουν πολύ βρώμα δεν συμφωνείτε;)
έχω φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα.

Ο αναπτήρας μπήκε για να καταλάβετε το μέγεθος και τι με περιμένει. Ακολουθεί καθάρισμα, επαναχάραξη της σβησμένης γράμμωσης, ριβετάρισμα, τοποθέτηση των κάθετων σταθερών και των ανόδου-καθόδου και πάμε βαφείο.
ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣΌψωμεν
σήμερα το πρωί είχε νωρίς έγερση (05:45 με ξυπνητήρι, αα ρε ΜΑΖΟΧΑ) για να κάνω ότι κάνω, γιατί μετά έχει Baby Sitting την πεντάχρονη την κόρη μου (άλλη τρελιάρα και αυτή) και έτσι δεν μπορώ να κάνω δουλειά.
Στο θέμα μας λοιπόν. Το σημείο που με ταλαιπωρεί είναι αυτό:

Τεράστιο κενό ( ο Καιάδας ένα πράμα, σε λίγο θα έβγαιναν οι 300 του ΛΕΩΝΙΔΑ) το οποί καλύφθηκε με φύλλο πλαστικού. Αλλά το σκαλοπάτι είναι ένα από αυτά που περίσσεψαν από το Παλαμίδι (το ένα από τα 999 για να κλείσει η χιλιάδα).
Χθές του την έπεσα με μπόλικο στόκο, σήμερα έτριψα (κάτι γίνεται) και τώρα το έχω περάσει με 1200άρι της Gunze να στρώσει.
Αντε να τελειώνουμε αυτή τη βρομοδουλειά, δεν μπορώ. Σαν το σιδέρωμα ένα πράμα, πρέπει να γίνει, γιατί αν είσαι τσαλακωμένος, θα σε κράξουν τα "γκομενάκια" (άλλες εποχές, τώρα πέρασε ο χαλκάς).
Αυτά, άντε καλημέρα μας.
Δημήτρης