Λοιπόν το δεύτερο update είναι έτοιμο. Θα σας παιδέψω λίγο γιατί και εγώ δεν έχω όλο το υλικό για να το ταξινομήσω από την αρχή όπως πρέπει. Συνεχώς έρχονται καινούργιες φωτό και τις επεξεργάζομαι λίγες κάθε μέρα για να μη μαζευτούν στο τέλος όλες και θέλει ένα μεροκάματο να τις φτιάξω. Παλιές και νέες είναι λοιπόν μπερδεμένες. Ελπίζω να βγάλετε άκρη. Επίσης επειδή λόγω έλλειψης χρόνου τα κάνω όλα γρήγορα και πέφτει πολύ "copy-paste", αν βρείτε κανένα λάθος πείτε το.
Για όσους ενδιαφέρονται, στα επόμενα updates θα ακολουθήσουν αρκετές φωτό από τα αποσυρμένα και διατηρημένα αεροπλάνα σε Τανάγρα, Ελευσίνα, Ανδραβίδα και ʼραξο. Ανάμεσα σε αυτά και το πρώτο Mirage 2000 που κατέληξε σαν decoy στην Τανάγρα έπειτα από ατύχημα (θλιβερό θέαμα όντως). Για αυτούς που τους ενδιαφέρει μόνο ότι πετάει ακόμη, θα υπάρξουν και φωτό από αεροσκάφη εν ενεργεία, λιγότερες όμως απ' ότι μαντεύω, γιατί πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με αυτό το υλικό να μη βρούμε και το μπελά μας. Ήδη έχω ανεβάσει οπλισμένα αεροπλάνα, shelter, κτίρια κλπ. και ίσως θα πρέπει να ανησυχώ. Ο πειρασμός όμως είναι μεγάλος...
Επόμενη ανακοίνωση μόλις ανεβούν και οι τελευταίες φωτό (σε 10-15 μέρες δηλαδή γιατί τον βλέπω πολύ ορεξάτο και έχω πολύ πράγμα να επεξεργαστώ).