Αποστολέας Θέμα: Hobby Boss 1/72 Fw190D  (Αναγνώστηκε 6278 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Hobby Boss 1/72 Fw190D
« στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 09:42:59 μμ »
Ρε παιδιά, να σας πω την αμαρτία μου, έπιασα το Mohawk να κολλήσω το αλεξηνέμιο και έπαθα ψυχολακούβα. Ειλικρινά δεν το άντεχα... ήθελα κάτι απλό, γρήγορο, χωρίς κοπάδια ανθυποβομβίδια ή καταράκτες στόκου, οπότε τι καλύτερο από ένα Hobby Boss. Λίγη δουλίτσα και να το το μοντελάκι, ούτε στόκος, ούτε άγχος, ούτε παράξενα όπλα από κάτω, παλιά καλά ελικοφόρα του Β ΠΠ της Hobby Boss, η καλύτερη θεραπεία! Σύντομα η συνέχεια.

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
Απ: Hobby Boss 1/72 Fw190D
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 09:46:03 μμ »
Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι!
καλή συνέχεια Γιώργο!
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 09:54:32 μμ »
ίσως το πιο όμορφο ελικοφόρο μαχητικό
ωραία επιλογή Γεώργιε, μπράβο
αναμενω με αγωνία το βαψιμο - θα διαλέξεις φαντάζομαι μια απο τις παραλλαγές με το ...
όμορφο χρώμα παραλλαγής αεροσκάφους, το RLM 81 Brun Violet (έτσι δεν το λένε ?)
 ::salut::
Σ.Σ.

ΥΓ. πάμε για 13 ? φτιάξε αλλο ένα για να σπάσει το νούμερο  :!:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 10:01:07 μμ »
αναμενω με αγωνία το βαψιμο - θα διαλέξεις φαντάζομαι μια απο τις παραλλαγές με το ...
όμορφο χρώμα παραλλαγής αεροσκάφους, το RLM 81 Brun Violet (έτσι δεν το λένε ?)

RLM 81 Braunviolett. Nαι, πάω για RLM81, 83, 76.

13 :?: Δεν καταλαβαίνω :oops:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 10:02:36 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 10:10:32 μμ »
ησουν στα 12 μοντέλα για την έκθεση και αυτό είναι το 13ο ή κάνω λάθος  :?:
 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Α, τώρα συντονίστηκα. Λοιπόν κατά 99% θα το ξεπεράσω, έτσι για να θυμηθώ άλλες εποχές...

Αποσυνδεδεμένος SHAGRATHI

• Ανθλγός (ΜΧ) Σαουρίδης Δημήτριος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Florida
  • Civil Engineer - Project Manager
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 10:52:10 μμ »
να ρωτήσω κάτι από κατασκευαστικής άποψης, έχω ένα ίδιο μοντέλο που παιδεύω (μάλλον με παιδεύει)...η καλύπτρα το πίσω μέρος έχει ένα κενό επάνω στην άτρακτο εκεί που τελειώνει και τριγωνίζει εννοώ...αυτό το κενό είναι για όταν τραβιέται η καλύπτρα να ανοίξει, ο οδηγός της ας πούμε. Αυτό όταν η καλύπτρα είναι κλειστή το αφήνουμε έτσι; δηλ. κενό ή πρέπει να καλυφθεί; (στοκαριστεί).
21ος ΛΜΧ, 21η ΤΘΤ Κομοτηνή.

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 03, 2011, 08:59:30 μμ »
Πολύ καλή επιλογή Γιώργο.  Από τη φώτο φαίνεται ότι το κάλυμμα των πολυβόλων του ρύγχους κάνει σκαλοπάτι με την άτρακτο. Πρόσεξε το. Καλή συνέχεια.
Πρώην Hartman

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 08:25:36 μμ »
Πολύ καλή επιλογή Γιώργο.  Από τη φώτο φαίνεται ότι το κάλυμμα των πολυβόλων του ρύγχους κάνει σκαλοπάτι με την άτρακτο. Πρόσεξε το. Καλή συνέχεια.
Το πάλεψα όσο μπορούσα... θα δείξει.

να ρωτήσω κάτι από κατασκευαστικής άποψης, έχω ένα ίδιο μοντέλο που παιδεύω (μάλλον με παιδεύει)...η καλύπτρα το πίσω μέρος έχει ένα κενό επάνω στην άτρακτο εκεί που τελειώνει και τριγωνίζει εννοώ...αυτό το κενό είναι για όταν τραβιέται η καλύπτρα να ανοίξει, ο οδηγός της ας πούμε. Αυτό όταν η καλύπτρα είναι κλειστή το αφήνουμε έτσι; δηλ. κενό ή πρέπει να καλυφθεί; (στοκαριστεί).
Δε κατάλαβα για ποιο σημείο μιλάς... :oops: Μπορείς να το μαρκάρεις πάνω στη φωτογραφία;

Λοιπόν, όπως καταλάβατε με τρόπο ο πρόεδρος μου επέβαλε έδωσε την ιδέα να το βάψω RLM81-83. Οπότε ψάξιμο. Προς το τέλος του πολέμου οι παραλλαγές των γερμανών έγιναν εντελώς παρδαλές και πρακτικά οποιοσδήποτε συνδιασμός RLM 74, 75, 76, 81, 82, 83 είναι αποδεκτός. Επίσης λόγω της τεράστιας προσπάθειας "ανακύκλωσης" τμημάτων από αεροσκάφη που είχαν βγει BLR δημιουργήθηκαν ακόμα πιο εντυπωσιακοί καρνάβαλοι. Οσο όμως και να έψαξα δεν μπόρεσα να βρω πληροφορίες για τα σήματα που έχω στα χέρια μου και τα συγκεκριμένα αεροσκάφη, οπότε πάω για RLM81 με RLM83 εν γνώση μου πως ιστορικά μπορεί να είναι αποδεκτός συνδιασμός αλλά για το συγκεκριμένο αεροσκάφος μπορεί να μη στέκει. Ζητώ συγγνώμη :oops: προκαταβολικά, μην αρχίσετε να πυροβολάτε...

Πάντως πρέπει να πω πως πίσω από το μοντέλο και την παραλλαγή αυτή υπάρχει ολόκληρη ιστορία κατασκοπίας, θανάτου και σεξ τέτοια που μόνο η πένα του Ζεράρ ντε Βιλλιέ θα μπορούσε να περιγράψει. Για όσους έχουν την περιέργεια την παραθέτω παρακάτω με τις πενιχρές μου αφηγηματικές ικανοτητες...

Ο μοντελιστής ξύπνησε. Το ένστικτό του βάραγε συναγερμό και το μικρό κόκκινο led που αναβόσβηνε του επιβεβαίωσε τις υποψίες του. Το χέρι κύλησε κάτω από το στρώμα και έβγαλε ένα Stechkin APS με σιγαστήρα. Εμεινε μερικές στιγμές στο κρεβάτι για να αποκτήσει συναίσθηση του χώρου γύρω του και μετά σηκώθηκε απαλά, φροντίζοντας να είναι αθόρυβος. Βεβαιώθηκε πως δε φορούσε τίποτα ανοικτόχρωμο και κοίταξε το ρολόϊ, 3:15 το πρωί. Η ώρα αυτή σήμαινε ένα και μόνο πράγμα, Ιστορική Αστυνομία.

Περπατώντας απαλά πήρε το μαχαίρι του και πλησίασε ένα φαινομενικά αθώο κομμάτι του τοίχου. Το έσπρωξε και από το άνοιγμα που δημιουργήθηκε γλύστρισε έξω στον κήπο και έμεινε ακίνητος για να καταλάβει από που ερχόταν η απειλή. Σε λίγο μία σκιά πλησίασε από τα δεξιά του. Αφησε το Stechkin στο έδαφος και πέρασε το μαχαίρι στο δεξί του χέρι. Μόλις η σκιά τον προσπέρασε κινήθηκε γρήγορα, έπιασε το σαγόνι του αντιπάλου του με το αριστερό του χέρι τραβώντας το προς τα πάνω και κάρφωσε το μαχαίρι στο λαιμό του. Η καλοακονισμένη λεπίδα του Fairbairn-Sykes έκοψε την καρωτίδα και σε μερικά δευτερόλεπτα οι σπασμοί του άγνωστου άντρα σταμάτησαν καθώς ο εγκέφαλός του έμενε από οξυγόνο. Ακούμπησε απαλά κάτω το πτώμα, ξαναπήρε το Stechkin και κοίταξε τον αντίπαλό του. Ναι, είχε δίκιο, Ιστορική Αστυνομία. Κινήθηκε προς την είσοδο του σπιτιού ξέροντας τώρα πως είχε να αντιμετωπίσει άλλους δύο, οι ομάδες εφόδου είχαν πάντα τρεις άνδρες.

Φροντίζοντας να μένει στις σκιές και να είναι αθόρυβος, μπόρεσε να πλησιάσει την είσοδο του κήπου και να δει ακόμα έναν άνδρα να περιμένει ακουμπησμένος με την πλάτη στη σιδερένια πόρτα. Ηταν αδύνατο να τον αιφνιδιάσει οπότε σήκωσε το Stechkin και πάτησε τη σκανδάλη. Τέσσερεις σφαίρες των 7.62mm άνοιξαν μία σειρά από τρύπες από το στέρνο του άνδρα μέχρι το μέτωπό του και τον έκαναν να σωριαστεί το έδαφος. Ο μοντελιστής κοίταξε το πτώμα για μία στιγμή και μετά κύλησε προς τα αριστερά. Σφαίρες προσγειώθηκαν στο σημείο που μόλις ήταν κάνοντας του γνωστό πως ο τελευταίος αντίπαλός του ήταν γρήγορος και θανάσιμος. Εμεινε ακίνητος πίσω από μία τεράστια γλάστρα προσπαθώντας να ελέγξει την αναπνοή του. Ο αντίπαλός του πέρασε μέσα από τις σκιές από την άλλη πλευρά του κήπου και μετά βγήκε στο πλακόστρωτο μονοπάτι και γονάτισε μπροστά στο πτώμα του συναδέλφου του. Μπορεί να ήταν γρήγορος στο πιστόλι αλλά είχε κάνει το  τραγικό λάθος να γυρίσει την πλάτη του στον αντίπαλο δίνοντας προσοχή στο νεκρό. Ο μοντελιστής με δύο γρήγορα βήματα τον πλησίασε και με μία γρήγορη κίνηση του shuri-te τον κλώτσησε δυνατά στο δεξιό κρόταφο. Ο άνδρας έπεσε ακίνητος στο έδαφος και ο μοντελιστής τον τράβηξε και τον έβαλε μέσα στο σπίτι.

Μισή ώρα μετά τον είχε δέσει σε μία καρέκλα και είχε ακουμπήσει στα πόδια του μία αφοπλισμένη Μ18Α1 Claymore βαμμένη ροζ. Εριξε στο κεφάλι του πράκτορα έναν κουβά νερό για να τον συνεφέρει και έκατσε απέναντί του. Ο πράκτορας κοίταξε γύρω του σαστισμένος, μετά την είδε τη νάρκη στα πόδια του και άρχισε να ουρλιάζει. Ο μοντελιστής άντεχε τα πάντα εκτός από τις υστερίες.

- Βούλωσέ το κάθαρμα, είπε και τον σημάδεψε με το Stechkin στην κοιλιά.
- Μα είναι ροζ! φώναξε ο πράκτορας κοιτώντας με φρίκη τη νάρκη.
- Τι να κάνουμε, μου τέλειωσε το olive drab.
- Είσαι ανώμαλος, είσαι σαδιστής, θα το πληρώσεις πολύ ακριβά αυτό παλιο...
- Βούλωσέ το και άκου με καλά. Γιατί ήρθατε εδώ; Και φόντισε να είναι η αλήθεια γιατί θα φέρω ακόμα μία Claymore και θα τη βάψω κίτρινη μπροστά σου.
- Δε θα το κάνεις! είπε ο πράκτορας με τα μάτια του τεράστια από τον τρόμο.
- Σε πληροφορώ πως έχω κάνει και χειρότερα. Λέγε λοιπόν!
- Μάθαμε πως φιάχνεις ένα Fw190D και πως θα το κάνεις RLM81 και RLM83.
- Κυκλοφόρησε λοιπόν...
- Ναι, κυκλοφόρησε και πρέπει να μάθεις πως δεν υπάρχει καμμία απόδειξη για κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο 190D, δεν έχεις ούτε μία φωτογραφία, δεν έχεις τίποτα, είσαι ένα τιποτένιο γουρούνι που παραβιάζεις την Αγία Μοντελιστική Ιστορία και θα το πληρώσεις, κάθαρμα, ρεβιζιονιστή, πουσ...
- Θες να σου πω γιατί το έφιαξα έτσι; ρώτησε ο μοντελιστής με σιγανή φωνή.
- Γιατί; ρώτησε ο πράκτορας σαστισμένος, συνήθως τα θύματά του εκλιπαρούσαν για έλεος, όχι να έχουν το θράσος να δικαιολογούνται.
- Γιατί έτσι του άρεσε του Προέδρου απάντησε ο μοντελιστής και πάτησε τη σκανδάλη.

Λίγο μετά πήρε το τηλέφωνο και κάλεσε έναν αριθμό όπου μια άχρωμη φωνή του απάντησε.

- Απολυμάνσεις, παρακαλώ;
- Χαίρεται, έχω μία σοβαρή μόλυνση αρουραίων, δύο περιπτώσεις στον κήπο και μία στην αποθήκη μου.
- Μάλιστα, εμπλοκή άλλων τρωκτικών;
- Αρνητικό.
- Πολύ καλά. Μία μονάδα είναι ήδη στο δρόμο, σας ευχαριστούμε που μας καλέσατε.

Πράγματι σε λιγότερο από 20 λεπτά το κουδούνι χτύπησε. Ο μοντελιστής έλεγξε την είσοδο και άνοιξε για να βρεθεί μπροστά σε έναν χαμογελαστό philio σε κάθε μπράτσο του οποίου βρισκόταν μία εκρηκτική  ξανθιά. Πίσω του στον κήπο η υπόλοιπη ομάδα είχε πιάσει δουλειά.

- Μικρέ ούτε να ξενυχτήσει κανείς δε μπορεί με σένα, του είπε πονηρά ο philio και πάρκαρε τα δύο απίστευτα θηλυκά στον καναπέ.
- Συγγνώμη, δεν τους είχα προσκαλέσει... είδαν φως και μπήκαν.
- Μην δικαιολογείσαι, καταλαβαίνω. Που είναι ο τρίτος;
- Στο βάθος στην αποθήκη.
- Καλώς, πάω να ελέγξω.

Μισή ώρα μετά η ομάδα τα είχε συμμαζέψει όλα εξαφανίζοντας τα ίχνη του συμβάντος. Ο philio στάθηκε στην ανοικτή πόρτα και είπε:

- Μικρέ φεύγω, πάω στα κεντρικά να καλύψω τις αταξίες σου, και γύρισε για να φύγει.

Ο μοντελιστής έτρεξε πίσω του.

- Μάλλον ξέχασες τις δύο δεσποινίδες!
- Θα είμαι πίσω σε μία ώρα, ξεκινήστε και θα σας προφτάσω απάντησε κλείνοντας πονηρά το μάτι.

Ο μοντελιστής γύρισε προς το σπίτι. Μία σειρά από γυναικεία ρούχα στο πάτωμα χάραζε ένα μονοπάτι από το σαλόνι προς το εσωτερικό. Τελικά το να κάνεις τις χάρες του Προέδρου μπορούσε να γίνει επικίνδυνο, ευτυχώς όμως με τον philio τα πράγματα έπαιρναν πάντα μια πιο ευχάριστη τροπή. Μία ναζιάρα φωνή από το βάθος ρώτησε πως γυρνάει ο κλιματισμός στο ζεστό. Ο μοντελιστής χαμογέλασε, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και προχώρησε μέσα κλείνοντας πίσω του την πόρτα.

Αυτά. Πάω για βάψιμο για να χλευάσω τον πυρετό που από το πρωί προσπαθεί να μου χαλάσει τη διάθεση. Σε λίγο θα μπορώ να σας για την αντιπυρετική δράση των Lifecolor.

Αποσυνδεδεμένος Alan Gelo

• Scale 1/48
  • *
  • Wie ein Floh...aber oho!
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 09:12:59 μμ »
 ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Φίλε είσαι απίστευτος...τι πήγες και έγραψες? Θεός!
χαλάλι σου τα RLM...! ::lol18:: ::lol18::
Βάλε καμμιά εικόνα του προφίλ, μπας και το έχω σε καννα βιβλίο αν τρώγεσαι ακόμη.
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 11:28:43 μμ »
Δεν υπαρχεις ρε φιλε  ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall::

Εισαι Θεος τι να λεμε τωρα..........περαστικα σου και περιμενω την συνεχεια  ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 11:41:56 μμ »
Respect!!  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 06, 2011, 09:34:38 πμ »
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 06, 2011, 10:54:31 πμ »
 ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::.Απιστευτος

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 06, 2011, 12:11:05 μμ »
Spoiler (hover to show)

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 06, 2011, 01:29:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 06, 2011, 02:11:23 μμ »
Ολο αυτό το κομμάτι της καλύπτρας πήγαινε εμπρός πίσω, οπότε και να έχει ένα μικρό κενό δεν πολυσκάς. Το δικό μου πάντως εφαρμόζει καλά.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 06, 2011, 03:36:39 μμ »
ok  :wink:

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 06, 2011, 04:47:49 μμ »
  Ξαναγυρνάμε λοιπόν αγαπητέ στον παλιό καλό καιρό του φόρουμ........Σε συγχαίρω.Όχι για το μοντέλο (δεν μας έδειξες και τίποτα άλλωστε.... :mrgreen:)

Σε πείσμα λοιπόν των γκρινιάριδων που μάλλον έχουν λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματά τους και θίγονται με το παραμικρό λες και έχουμε να χωρίσουμε τίποτα,προχώρα μπροστά και σ' ακολουθούμε.Μήπως και καταφέρουμε να ξαναβρούμε το κέφι μας να γράφουμε στο φόρουμ χωρίς να κινδυνεύουμε από τον έλεγχο της "μοντελιστικής αστυνομίας" και των καρεκλοκένταυρων του μοντελισμού........

Ο philio ήρθε τελικά ή τα κατάφερες μόνος σου ??  :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 06, 2011, 06:07:59 μμ »
 ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Δεν ποστάρω σε πετούμενα, πόσο μάλλον σε γερμανικά, αλλά εδώ πρέπει να εκφράσω τον θαυμασμό μου!!!!
είσαι όντως απίστευτος!!!!!!
ΘΕΟΣ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 06, 2011, 06:53:15 μμ »
Σίγουρα δεν έχεις κάνει την μετάφραση των βιβλίων του Ζεράρ,ε??? Επρεπε πάντως να προχωρήσεις λίγο στο δεύτερο μέρος, με το καυτό θηκάρι και το καυλ... εχμ... :P

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 06, 2011, 09:40:04 μμ »
Ρε συ Γιώργη, μήπως έχεις αλλάξει όνομα :?:
Μήπως πρίν το Γεώργιος Κοντογιάννης λεγόσουν Wilbur Smith ή Jack Higgins :?: :mrgreen:

Spoiler (hover to show)

Πάντα τέτοια και περαστικά με τον πυρετό :wink:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 12:07:10 πμ »
Ρε συ Γιώργη, μήπως έχεις αλλάξει όνομα :?:
Μήπως πρίν το Γεώργιος Κοντογιάννης λεγόσουν Wilbur Smith ή Jack Higgins :?: :mrgreen:
Και ποιοι είναι παρακαλώ αυτοί οι τυχάρπαστοι; ::glossa::

Όχι για το μοντέλο (δεν μας έδειξες και τίποτα άλλωστε.... :mrgreen:)
Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια ::glossa::

Ο philio ήρθε τελικά ή τα κατάφερες μόνος σου ??  :lol: :lol:
Ηρθε ο σάτυρος!

Λοιπόν, μπογιές! Για αναπαραστήσω έναν καρνάβαλο προς το τέλος του πολέμου έβαψα την άτρακτο και τα πίσω οριζόντια RLM74 και RLM75 ενώ οι πτέρυγες είναι από άλλο αεροσκάφος και είναι RLM81 και RLM83. Πανσπερμία κατασκευαστών, το RLM76 είναι Lifecolor (και δεν κάνει τίποτα για τον πυρετό...), τα RLM74 και RLM75 είναι από δύο πανάρχαια μπουκαλάκια της Aeromaster και τα RLM81 και RLM83 είναι enamels της ModelMaster

Σε μία έκρηξη μοντελιστικού οίστρου έκανα το χείλος προσβολής της πτέρυγας με κυματοειδή γραμμή διαχωρισμού των χρωμάτων...

Για την ιστορική ακρίβεια τα είπαμε παραπάνω, μην επανέρθουμε, κρίμα είναι, κορμιά πέσανε για το θέμα. Τώρα η πέτρα του σκανδάλου στεγνώνει και από αύριο σήματα.

Καληνύχτα σας!

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 09:43:24 πμ »
Είναι λάθος...
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 10:10:03 πμ »
Είναι λάθος...
Εσένα θα σου στείλω τον philio. Χωρίς τα παρελκόμενα... ::glossa::

Tags: fw-190d dora