Το ρύγχος είναι πράγματι ασφυκτικά γεμάτο, αν έχεις την φωλέα, το κόκπιτ, τις θυρίδες ηλεκτρονικών και το ραντάρ της AIRES.
Ταιριάζουν όμως μια χαρά και από ποιότητα στην αποτύπωση της λεπτομέρειας είναι κορυφαία.
Βέβαια, όταν κάποιος αγοράζει ένα σύγχρονο μοντέλο, περιμένει ότι ακόμα και χωρίς να χαλάσει ούτε ένα δολάριο επιπλέον, θα έχει στα χέρια του, ένα τουλάχιστον αποδεκτό μοντέλο. Σε ότι αφορά το συγκεκριμένο κιτ της Kinetic και εκ πρώτης όψεως, αυτό φαίνεται να είναι γεγονός.
Αν όμως το ψάξεις λίγο παραπάνω, αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι, όπως έχω ξαναπεί, δεν πρόκειται παρά για ένα "βελτιωμένο" αντίγραφο του παλαιού κιτ της Revelogram! Και αυτό καθορίζει το κοινό στο οποίο απευθύνεται: Ο νέος μοντελιστής θα το φτιάξει ευχαριστημένος και χωρίς να στεναχωρηθεί αν η φωλέα ή το σκέλος είναι science fiction, ενώ ο πιο προχωρημένος ή θα χαλάσει μια μικρή περιουσία σε βελτιωτικά ή εξαιρετικά πολύ χρόνο για να το διορθώσει στα κακώς κείμενα!
Τίποτα από τα πιο πάνω δεν είναι απαραίτητα κακό! Και εδώ κάπου μπαίνει η παράμετρος τιμή. Στα 36 δολάρια (με δώρο τον τράκτορα στο νέο κουτί) θα το έλεγα μάλλον ένα φθηνό μοντέλο.
Κατά την άποψή μου, το ΕΑ-6Β της Kinetic είναι ένα μέτριο αλλά έντιμο μοντέλο, και πιστεύω θα το δούμε σε αρκετές εκθέσεις, με πολλά και όμορφα καμουφλάζ...
Και το δικό μου θα είναι ανάμεσα σε αυτά, μετά από 2-3 χρόνια!!!