Αποστολέας Θέμα: Πρώτη Θεσσαλονικιώτικη Συνάντηση Νέας Μοντελιστικης Σεζόν Σαββατο 24/9/2011  (Αναγνώστηκε 9799 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος SHAGRATHI

• Ανθλγός (ΜΧ) Σαουρίδης Δημήτριος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Florida
  • Civil Engineer - Project Manager
Ουτε εμπαθης ειμαι φιλε μου ουτε φελλος,κι'αυτο το ξερουν οσοι με γνωριζουν.Αν μη τι αλλο επρεπε να ζητησεις μια συγνωμη και να ανακαλεσεις αυτα που εγραψες.Θα σου παραθεσω ενα ρητο.Ο εξυπνος παραδεχεται,ο πονηρος δικαιολογειται, και ο κουτοπονηρος επιμενει!

OK
21ος ΛΜΧ, 21η ΤΘΤ Κομοτηνή.

• Scale 1/48
  • *
δηλ. ρε συ Νίκο "τί δεν πρόσεξε" η παρέα εχτές; εσύ είδες να υπάρχει κάποια συζήτηση τέτοιου περιεχομένου εχτές στη συνάντηση (αθλητική ή κάποια άλλη πέρα του μοντελισμού); γιατί εγώ δεν είδα και δεν άκουσα να κατηγορεί κανένας κανέναν. Το αν κάποιοι λαμβάνουν κάτι που γράφετε (χωρίς να ξέρουν πώς το γράφει αυτός που το γράφει,  και βγάζουν ένα αυθαίρετο συμπέρασμα ότι είναι με καλή ή κακή προαίρεση) οκ εντάξει τί να ασχολούμαστε παραπάνω, αν κάποιοι αρπάζονται με μια πλάκα σε ένα φόρουμ τότε είναι αφελής..Ας μπει και ένας κανόνας τότε που να λέει απαγορεύεται να γίνεται πλάκα που δεν την καταλαβαίνουν όλοι, γιατί κάποιοι παρεξηγούνται....οκ και whatever...

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Έλεος ρε παιδιά :!:
Μην το ξεχειλώνετε το θέμα.
Αφού δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις κλείστε το το ρημάδι το θέμα και κανονίστε την επόμενη συνάντησή σας.
 ::salut::
Καλά να είμαστε και να συναντιόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
Ο καθένας εδώ εκφράζει τον εαυτό του και μόνο αυτόν και κάνεις δεν πρέπει μα ζητάει συγνώμη για τον άλλο.
Ο καθένας  είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει και κάνει
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Και ύστερα αναρωτιέστε κάποιοι γιατί δεν ποστάρω...

Τι να ποστάρω ?  αφού εδώ μέσα έχει χαθεί κάθε έννοια σοβαρότητας ή χιούμορ...

Καλά να περνάτε και καλά μοντέλα.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
1- Φίλε Δημήτρη -συνονόματε- μπορεί να είχες πρόθεση να γράψεις κατι με χιουμοριστικό τρόπο, αλλά βλέπεις ότι η έκφραση που χρησιμοποίησες έδωσε αφορμή για παραξηγήσεις, άρα με αυτό το σκεπτικό κρίνεται ατυχής έκφραση. Θα μπορούσες να πεις ρε παιδιά για πλάκα το έγραψα αλλά αποδόθηκε αλλιώς και όχι να χαρακτηρίζεις.
2- Νομίζω πως η διαχείρηση θα πρέπει να σβήσει όλα τα επίμαχα ποστς

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Δε μου λέτε, το Αθηνέζος κλίνεται όπως τα γκανέζος, λιβανέζος και νεοϋορκέζος; Μήπως γιαπωνέζος; Κινέζος; Μαλτέζος; Εχουμε και μια περιοχή εδώ στην Αθήνα που λέγεται Αμυγδαλέζα, παίζει κάτι με αυτήν; ::glossa::

Πιάστε ρε παιδιά κανένα κοπίδι που έρχεται η έκθεση (των Αθηνέζων ::glossa:: ) και ορμάτε στα μοντέλα! Αντε! Στέλιο, άσε τις δικαιολογίες και πόσταρε κανένα πετούμενο γιατί θα στείλω να σε φάει ο κονγκολέζος ::glossa::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/48
  • *
1- Φίλε Δημήτρη -συνονόματε- μπορεί να είχες πρόθεση να γράψεις κατι με χιουμοριστικό τρόπο, αλλά βλέπεις ότι η έκφραση που χρησιμοποίησες έδωσε αφορμή για παραξηγήσεις, άρα με αυτό το σκεπτικό κρίνεται ατυχής έκφραση. Θα μπορούσες να πεις ρε παιδιά για πλάκα το έγραψα αλλά αποδόθηκε αλλιώς και όχι να χαρακτηρίζεις.
2- Νομίζω πως η διαχείρηση θα πρέπει να σβήσει όλα τα επίμαχα ποστς

από το Αθηνέζος και μόνο θα έπρεπε να τα καταλάβουν...τα εμότικονς λες να τα έβαλα τυχαία;....τέλος από μένα.

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
ελεος φτανει   τελειωστε το καποια στιγμη :?

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
Δε μου λέτε, το Αθηνέζος κλίνεται όπως τα γκανέζος, λιβανέζος και νεοϋορκέζος; Μήπως γιαπωνέζος; Κινέζος; Μαλτέζος; Εχουμε και μια περιοχή εδώ στην Αθήνα που λέγεται Αμυγδαλέζα, παίζει κάτι με αυτήν; ::glossa::

Πιάστε ρε παιδιά κανένα κοπίδι που έρχεται η έκθεση (των Αθηνέζων ::glossa:: ) και ορμάτε στα μοντέλα! Αντε! Στέλιο, άσε τις δικαιολογίες και πόσταρε κανένα πετούμενο γιατί θα στείλω να σε φάει ο κονγκολέζος ::glossa::

x1 :wink:
άσε που εγώ τόσο καιρό νόμιζα ότι το Ουγγαρέζος ειναι επίθετο...και σαλάτα.Σκοταδισμός... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ωιμέ...ο κόσμος μου καταρέει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Σημ: ::χουμοράκι::

Tags: