ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Μοντελιστικές Τεχνικές του Miguel Jimenez (MIG)
MODULATION ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ.
gtdeath13:
--- Παράθεση από: nino1969 στις Δεκεμβρίου 18, 2011, 06:09:31 μμ ---Kαλά και ωραία τα λες κι εγώ μαζί σου. Αλλά γιατί πας τόσο μακρυά και έφτασες με τη μία στο πόσο χρόνο θέλει ο χάλυβας να σκουριάσει; Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. Ακόμα και το καινούργιο άρμα, με το που θα βγει από την γραμμή παραγωγής και θα οδηγηθεί στο φυσικό του περιβάλλον, το μέτωπο, έχεις αναλογιστεί πως θα δείχνει ακόμα και μετά από τα πέντε πρώτα λεπτά που θα κινηθεί σε ένα χωματόδρομο; :?:
Από κει και πέρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ο καθένας όπως την βρίσκει. Εγώ μπορεί να είχα βίτσιο να κατασκευάζω σε μοντέλο τα άρματα που υπάρχουν στα ανά την υφήλιο μουσεία. Βλέπε λανθασμένα χρώματα και παραλλαγές, άσχετα σήματα μονάδων και όλα από ματ μέχρι και καρα-γυαλιστερά του κερατά. Από τη στιγμή που έχω δηλώσει εξαρχής τι γουστάρω και τι αναπαριστώ είμαι σωστός και τελεία και παύλα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Σωστή η παρατήρησή σου... Το εν λόγω άρμα θέλει chipping; Πότε πρόλαβε και έσπασε το χρώμα; Πόσες φορές ανεβοκατέβηκαν επάνω του για να φαγωθούν τα χρώματα στις ακμές; Πόσο χάλασαν τα χρώματα; Τρεξίματα νερού χρειάζεται; Φωτίσματα; άμα όμως δείξεις οπουδήποτε ένα λασπωμένο άρμα καλοβαμμένο και προσεγμένο χωρίς σκουριές θα σου πουν ότι δεν είναι καλό πόσοι στους εκατό; 98 λέω εγώ... :wink:
Στο τονισμένο χίλια% μαζί σου... ::salut::
nino1969:
Γι' αυτό ακριβώς ο χρυσός κανόνας πάντα είναι να υπάρχει μέτρο. Όπως πολύ εύστοχα αναφέρεις ούτε σκουριές θα χρειάζεται να υπάρχουν, ούτε chipping, ούτε έντονες φθορές κλπ κλπ. Στην κλίμακα όμως σίγουρα μπορείς (και πρέπει) να κάνεις φωτίσματα, washes, και αφού θα κάνεις σκονίσματα γιατί όχι και τρέξιμο νερού, λάσπης κ.α. Και πάλι όπως βλέπουμε υπάρχουν άπειρες επιλογές, παραλλαγές και ένα καλό μοντέλο σε όποιο στάδιο της υπηρεσιακής ζωής του και να αναπαρίσταται, φαίνεται. :wink:
xmarkelos:
Τα πιγμεντα αν θυμαμαι καλα ειναι οι πρωτες υλες που χρησιμοποιουν οι εταιρειες χρωματων για να κανουν αποχρωσεις. Υπαρχουν σε σκονες και σε υγρη μορφη(χρησιμοποιειτε ακομα και η σκουρια απο μεταλα σαν σκονη).
Jagdpanther:
Μια και ο φιλος gtdeath 13 μιλαει για φθορες και γενικα αν και κατα ποσο πρεπει, θα του ελεγα οτι μαλλον δεν εχει ασχοληθει σοβαρα με το θεμα αρματων.
Δεν ειναι μονο να αναγνωριζεις ενα pz IV απο ενα pz III η εναν τιγρη early η Late, ειναι και να ξερεις γενικα τι γινοταν στον πολεμο.
Εχω ποσταρει και αλλοτε τις παρκατω φωτο, αλλα επειδη τις θεωρω χαρακτηριστικες τις βαζω χαριν συζητησης. Βαση βιβλιογραφιας εχει παρομοιες εκατονταδες.
Στην τελευταια φωτο φαινεται στην σολα του παπουτσιου του ξαπλωμενου γιατι γδερνοταν το χρωμα. Υπολογιστε και αφθονους στρατιωτες με τον εξοπλισμο τους και εχουμε μια καλη αιτια περαν ολων των αλλων.
Βαση φωτο τα αρματα ηταν φθαρμενα και κανεις δεν μπορει να το αμφισβητισει. Ειδικα τον τελευταιο χρονο που η Γερμανικη αεροπορια ειχε εξαφανιστει απο τον ουρανο ολα τα οχηματα χωνοταν οσο πιο βαθια στα δεντρα γινοταν την μερα. Μπορω να αναφερω παρα πολλες αιτιες αλλα αυτα τα πραγματα ειναι γνωστα και τετριμμενα σε αυτους που ασχολουνται σοβαρα περαν της κατασκευης και του βαψιματος για την ρεαλιστικοτητα. Για καποιον αλλον που απλα συναρμολογει και βαφει επειδη ετσι του αρεσει δεν εχουν και πολυ νοημα.
Τωρα αμα το θεμα ειναι αν τα λαδια κλπ προσφερουν κατι παραπανω η εχουν μετατρεψει το χομπυ στην καλυτερη περιπτωση ζωγραφικη ειναι ενα ατελειωτο θεμα.
Και τελικα ειναι τι θελει ο καθενας. Θελει να γινει καποιος MIG στην θεση του MIG ? Θα χτυπηθει και θα παλαιψει. Θελει να εχει ενα κατα την γνωμη του ενα μοντελο που πλησιαζει υπο κλιμακα το αληθινο? θα χτυπηθει και θα παλεψει.
Ποιος ομως θα παρει το χρυσο σε εναν διαγωνισμο?
Για μενα πρεπει ο δευτερος. Ομως οι κριτες θα κρινουν τελικα γιατι ολη η ιστορια στο φιναλε ξεκινησε απο το ποιος θα κερδισει σε διαγωνισμο. Και διαγωνισμος σημαινει κριτες. Οι τεχνικες με λαδια κλπ εντυπωσιαζουν αν μη τι αλλο. Οποτε το θεμα ειναι καθαρα εφε και εκει τελειωνει η ιστορια. Και χαριν εφε εχουν παραμεριστει η ιστορικοτητα οπως και τα κατασκευαστικα λαθη.[ Ενταξει, ολα δεν μπορει να ξερει ο κριτης αλλα οταν βραβευεται ενα αρμα με εξοφθαλμο λαθος.....φταιει.....]
Παραδειγματα παμπολα παγκοσμιως. Ετσι λοιπον επικρατησαν οι νεες τεχνικες και ο μοντελιστης αποκαλειται πλεον '' καλλιτεχνης ''
Ειδικα στην Ελλαδα, οτι δηλωσεις εισαι. Και στο μελλον θα εχουμε καλλιτεχνικες εκδηλωσεις και οχι μοντελιστικες πλεον, χαριν των νεων τεχνικων.
Υ.Γ το μεταλλο σκουριαζει επιφανειακα πολυ συντομα αν εκτεθει στα στοιχεια της φυσης. Η σκουρια προχωρει εις βαθος με το περασμα του χρονου. Οπτικα ομως ειναι ορατη και υπαρχει οταν ενα κλαδι π.χ πηρε παραμαζωμα χρωματα, ασταρια, και αφησε γυμνο το μεταλλο. Γιαυτο τα ξαναβαφανε οταν πηγαιναν για επισκευη. Περιττος κοπος, συμφωνω ::dontknow:: Οι Ρωσσοι παντως δεν τα ξαναβαφανε :mrgreen: Ουτε και οι Γερμανοι απο το 43 και επειτα γιατι δεν προλαβαιναν ::kranke_010::
arcadios:
είσαστε τελείως εκτός θέματος.
εάν θέλετε να κάνετε κουβέντα για φθορές κλπ κλπ ανοίξτε ένα νέο θέμα.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση