ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Μοντελιστικές Τεχνικές του Miguel Jimenez (MIG)
MODULATION ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ.
gkontog:
--- Παράθεση από: Voroshilov στις Οκτωβρίου 09, 2011, 06:10:12 μμ ---Spoiler (hover to show)Μας δουλεύεις??
Η Ιστορική Αστυνομία!!!!! Εσύ το είπες:
http://modelclub.gr/forums/index.php/topic,20455.0.html
Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα!!!! ::offtopic::
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, αλλά είδες τι πάθανε... ::glossa::
tazman:
--- Παράθεση από: gkontog στις Οκτωβρίου 09, 2011, 03:50:10 μμ ---Ερώτησις: Ποιος θα ελέγχει την ιστορική ακρίβεια του μοντέλου; Και πως;
--- Τέλος παράθεσης ---
Spoiler (hover to show)Πιστεύω πως θα το κάνουν οι κριτές της έκθεσης. Θεωρώ πως για να είναι κριτές, θα γνωρίζουν πολύ περισσότερα πράγματα από κάποιους και ειδικά από μένα! Παρ΄όλη την όποια βιβλιογραφία έχω, μπορεί να κάνω λάθος. Παράδειγμα, στο διόραμα που φτιάχνω με το Τ-34, θα έβαζα κάποιο ονοματεπώνυμο στον πύργο, παρασυρόμενος από έναν φίλο μου. Αν δεν ρωτούσα στο φόρουμ, θα έφτιαχνα ένα μοντέλο ιστορικά ανακριβές. (Χώρια που είναι και κατασκευαστικά.....γ.τ.π.κ.!)
::salut::
Stavros:
συγγνώμη που σας χαλάω την όμορφη SPAM-ο-ατμόσφαιρα αλλά ...ΣΠΡΑΜΑΡΕΤΕ ένα τεχνικό θέμα με κάτι πολύ "θεωρητικό".
εξ 'ορισμού οι κριτές γι αυτό είναι στους διαγωνισμούς.
σίγουρα δεν είναι 100% σιγουρο οτι ξερουν τα πάντα αλλά κραυγαλέα πράγματα, τα πιάνουν.
Σ.Σ.
tazman:
--- Παράθεση από: Stavros στις Οκτωβρίου 09, 2011, 09:40:42 μμ ---συγγνώμη που σας χαλάω την όμορφη SPAM-ο-ατμόσφαιρα αλλά ...ΣΠΡΑΜΑΡΕΤΕ ένα τεχνικό θέμα με κάτι πολύ "θεωρητικό".
εξ 'ορισμού οι κριτές γι αυτό είναι στους διαγωνισμούς.
σίγουρα δεν είναι 100% σιγουρο οτι ξερουν τα πάντα αλλά κραυγαλέα πράγματα, τα πιάνουν.
Σ.Σ.
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχεις δίκιο Σταύρο, παρασύρθηκα! :oops:
Η γνώμη μου στο συγκεκριμένο θέμα είναι πως η τεχνική αυτή μου φαίνεται πως προσδίδει ρεαλισμό. Τουλάχιστον στα άρματα, όπως αυτό που δείχνει στις φωτογραφίες. Θεωρώ πως το φως το ήλιου όταν πέφτει από μια συγκεκριμένη γωνία, αλλάζει λίγο τον τόνο του χρώματος. Βέβαια σε κάποιο διόραμα θα πρέπει όλα τα αντικείμενα να φωτίζονται από την ίδια γωνία.
Από την άλλη, αν δεν εφαρμοστεί αυτή η τεχνική, δεν θα με χαλάσει καθόλου. Και ειλικρινά πιστεύω πως δεν είναι απαραίτητη για να με κάνει να ξεχωρίσω ένα μοντέλο από κάποιο άλλο.
stelios23:
Ρε παιδιά ξέρει κανείς πως ο MIG έκανε την εταιρία με τα
,pigments? Τη υλικό χρησιμοποιεί?από που το προμηθευεται.
Μπορεί κάποιος να κανει δίκη του εταιρεια οπως αυτός?ξέρει κανείς
τη χρειάζεται?
Ευχαριστώ :D
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση