Αποστολέας Θέμα: Check point charlie  (Αναγνώστηκε 1076 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος d23

• Scale 1/144
  • *
Check point charlie
« στις: Δεκεμβρίου 05, 2011, 03:02:59 μμ »
Ανεβάζω μερικές φωτό από μία αγορά που έκανα πριν μερικούς μήνες από το Βερολίνο.Αφορά το γνωστό φυλάκιο Check Point Charlie σε κλίμακα 1/87 από την εταιρεία Busch. Πολύ απλή κατασκευή, το φυλάκιο είναι από σκληρό χαρτόνι και περιλαμβάνει, εκτός από το φυλάκιο, σάκους άμμου, κοντάρι σημαίας, αμερικάνικη σημαία ,μία προειδοποιητική πινακίδα καθώς επίσης και μερικά προειδοποιητικά σήματα από την σοβιετική πλευρά. Με βάση τα σήματα μπορεί κάποιος να αναπαραστήσει το φυλάκιο είτε την περίοδο του ψυχρού πολέμου είτε στη σύγχρονη εποχή. Προσωπικά αρκέστηκα στην κατασκευή του φυλακίου και των παρελκόμενων και θα προσπαθήσω στο μέλλλον να βρω φιγούρες και οχήματα για να αναπαραστήσω μία ψυχροπολεμική σκήνή.
Νομίζω ότι για όσους ασχολούνται με διοράματα (γιατί εγώ είμαι άσχετος) αποτελεί μία καλή ιδέα για να κατασκευαστεί και σε μεγαλύτερη κλίμακα.

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που ποστάρησα στη συγκεκριμένη ενότητα, οι διαχειριστές μπορούν να το μεταφέρουν όπου νομίζουν ότι είναι κατάλληλο.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Tags: