Αποστολέας Θέμα: Airbrush  (Αναγνώστηκε 8413 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
Απ: Airbrush
« Απάντηση #75 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 05:48:22 μμ »
Κυριε Γιωργο σας ευχαριστω πολυ οσο για το αλλο συγνωμη απλα ειμαι αγχωμενος για το τι και το πως
Ο αερογραφος μιας και ειναι διπλης πως τον χειριζομαστε?
Φιλε μου σημερα ισως ειναι η τυχερη σου μερα!Καποιος φιλος εχει ενα κομπρεσερακι περιπου σαν αυτο που εδειξες και δεν το χρησιμοποιει.Θα μιλησω μαζι του και θα σου απαντησω.Βεβαια δεν ξερω αν λειτουργει η αν το εχει δωσει,θα προσπαθησω παντως γιατι οι καιροι εναι δυσκολοι. ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος jetresin

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #76 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 05:55:10 μμ »
μια συμβουλη απο μενα
ΜΑΚΡΙΑ απο τα revel και humbrol  με αερογραφο τα οποια διαλυονται με διαλυτικο τυπου νεφτι και συναφη
καλυτερα παρε ακρυλικα χρωματα τα οποια ειτε διαλυονται με νερο απεσταγμενο ειτε αζαξ
Αν βαψεις με enamel οπως ονομαζονται αυτα τα χρωματα, οχι μονο ολο το σπιτι θα βρωμαει νεφτια για ποσο καιρο αλλα θα παθεις και αναπνευστικα προβληματα
Πιστεψε με οταν αρχισα και εγω εκανα αυτη τη γκαφα και το σκυλομετανιωσα
Αργοτερα οταν θα παρεις καταληλο εξοπλισμο απορροφητηρα και ειδικη μασκα προσωπου( μια τετοια σαν αυτες του χημικου πολεμου με στρογγυλο φιλτρο παρε απο τωρα πριν ψεκασεις)  να προχωρησεις σε επικινδυνα χρωματα. αλλα και παλι μερικα θελουν εξωτερικους χωρους οπωςδηποτε.
Τα ακρυλικα ειναι καλυτερα γιατι στεγνωνουν πολυ γρηγορα, καθαριζονται πολυ ευκολα και θα σου κανουν τη ζωη ευκολοτερη.
Δεν παιζουμε με την υγεια μας και οτι κανουμε το κανουμε για ψυχαγωγια
Την πρωτη φορα που θα δουλεψεις με τον αερογραφο να βαψεις ενα μοντελο παλιο για εξασκηση
Μην νομιζεις οτι θα τελειοποιησεις τη τεχνικη σου απο το πρωτο λεπτο.
Θελει δουλεια και παντα θα μαθαινεις καινουρια πραγματα
Trust me! I know what I'm doing...

Αποσυνδεδεμένος trelomontelakias

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Σαλαμινα
« Απάντηση #77 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 06:27:55 μμ »
Φιλε jetresin σε ευχαριστω πολυ με κατατοπισες ιδιετερα.Φιλε giorgos g σε ευχαριστω αλλα μην σε κουραζω και εσενα και το φιλο σου μιας και μπορω να αγορασω ενα κομπρεσερακι τσπ σε ευχαριστω και τι να πω μακαρι...
Κατά φαντασίαν επιδέξιος!!!

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #78 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 07:01:51 μμ »
Φιλτατε gkontog/κυριε γιωργο οτι προτιματε τελος παντων χωρις παρεξηγηση περιμενω με ανυπομονεσια την απαντηση σας να δωσετε το σημα συγνωμη που σας κουραζω αλλα εχω ολο μου το σοι να μου λεει οτι αποκλειεται,δεν ειναι δυνατο,οτι αυτα δεν γινεται και μου ριχνουν τη ψυχολογια :( :(.Και παλι σας ευχαριστω αμα βγει το ''προγραμμα'' ενημερωστε με σας παρακαλω για οτι θελετε.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #79 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 07:10:01 μμ »
Φιλτατε gkontog/κυριε γιωργο οτι προτιματε τελος παντων χωρις παρεξηγηση περιμενω με ανυπομονεσια την απαντηση σας να δωσετε το σημα συγνωμη που σας κουραζω αλλα εχω ολο μου το σοι να μου λεει οτι αποκλειεται,δεν ειναι δυνατο,οτι αυτα δεν γινεται και μου ριχνουν τη ψυχολογια :( :(.Και παλι σας ευχαριστω αμα βγει το ''προγραμμα'' ενημερωστε με σας παρακαλω για οτι θελετε.
Μέσα στην εβδομάδα θα στον στείλω, μην αγχώνεσε, απλά έχω πήξει με δουλειά και λοιπές τρεχάλες και δεν προφταίνω ούτε καλημέρα να πω. Λίγο υπομονή!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #80 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 07:17:58 μμ »
Sε ευχαριστω τωρα θα με πιστεψουν και θα σταματησουν να μιλανε.Οταν το στειλεις πες το μου σε παρακαλω. ::thanx:: ::thanx::

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #81 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 07:20:24 μμ »
Φιλε jetresin σε ευχαριστω πολυ με κατατοπισες ιδιετερα.Φιλε giorgos g σε ευχαριστω αλλα μην σε κουραζω και εσενα και το φιλο σου μιας και μπορω να αγορασω ενα κομπρεσερακι τσπ σε ευχαριστω και τι να πω μακαρι...
Δεν με κουραζεις καθολου.Αν θελεις να παρεις κατι καλυτερο no problem.Εγω το ειπα απο ενδιαφερον ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #82 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 07:33:35 μμ »
ΟΧΙ ΟΧΙ προς θεου κανε δουλεια σου πλακα θα εχει ετσι κι αλλιως και εγω φθηνο παω.

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #83 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 02:36:30 μμ »
Και πανω που λετε ειπα  δοξα το θεο στελνω το πατερα μου να μου παρει ταινια μασκαρισματος για κατι γραμμες που θελω να κανω σε ενα-δυο μοντελα και στοκο για μελοντικες κατασκευες.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ διοτι 1ο πηγε και του πουλησαν χαρτοταινια και δευτερον ΡΩΤΗΣΕ το μαγαζι και του ειπανε οτι οι αερογραφοι δουλευουν και με φιαλες.Ενω ομως εγω του το ειχα πει οτι υπαρχουν και οι φιαλες αλλα καλυτερα το κομπρεσερ εκεινος το ειχε ξεχασει και νομισε οτι το κοροιδεψα για να παω να παρω το κομπρεσερ.Του εξηγησα οτι το κομπρεσερ ειναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ αλλα δεν καταλαβε.Και τωρα λει οτι μια-δυο φιαλες και πολυ μου ειναι δηλαδη τι πετυχε αυτο που ηθελε εγω να παρω αερογραφο και εκεινος να μη χαλασει οτε 20 ευρω(χαρη στη προσφορα του φιλου gkontog).Επισης  θεωρει οτι ολοι εσεις εδω που με βοηθατε εχετε ταχα κερδος απο το κομπρεσερ(που δεν εχετε βεβαια) ενω το μαγαζι που θα πουλαει τις φιαλες με το κιλο ειναι αθοω.Τα εχω παιξει. :evil: :evil:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #84 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 02:57:15 μμ »
ο πατέρας σου θα έχει ακόμη χειρότερη εικόνα για "εμάς" εαν δει ότι τον "κατηγορείς" δημόσια.
λίγη προσοχη λοιπόν στο τι γράφεις και πως το γράφεις, για ότι εγινε μεταξύ σας.
εδώ κάποιοι πάνε να σε βοηθήσουν, να σου χαρίσουν κάτι που θέλεις πάρα πολύ, χωρίς το παραμικρό αντάλλαγμα και πάνε να βρουν και μπελά απο πάνω ?
Ημαρτον !!!!!
Σ.Σ.

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #85 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 03:13:50 μμ »
AYTO LEW ημαρτον οσο για το site δεν το ξερει και δεν μπορει να μπει χωρις το laptop το οποιω εχω εγω συγνωμη αν σας κουρασα με τα δικα μου απλα θελω να μιλλησω σε καποιον που δεν θα με ειρωνευτει.Οπως κανουν ολοι οι αλλοι

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #86 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2011, 03:21:45 μμ »
AYTO LEW ημαρτον οσο για το site δεν το ξερει και δεν μπορει να μπει χωρις το laptop το οποιω εχω εγω συγνωμη αν σας κουρασα με τα δικα μου απλα θελω να μιλλησω σε καποιον που δεν θα με ειρωνευτει.Οπως κανουν ολοι οι αλλοι

φιλε μου σου έλεγα πιο πανω.. πρόσεχε μην το κάψεις το θέμα ... εεε μολις το εκαψες.  :!: :!:

θα σε παρακαλέσω να μην συνεχίσεις εσυ την κουβέντα εδω. Για να μην αναφέρω το γεγονός τοι είσαι οριακά στο να μην έχεις το δικαίωμα να συμμετέχεις στο φόρουμ.

το θεμα τελειώνει εδω. Θα παρακαλέσω τα μέλη που προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν, να συνεννοούνται απευθείας με τον κηδεμόνα του φίλου μας.

Tags: