Αποστολέας Θέμα: Δυο νεα επετειακα στην 110ΠΜ F-16D & RF-4E  (Αναγνώστηκε 3493 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arian

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Απ: Δυο νεα επετειακα στην 110ΠΜ F-16D& RF-4E
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 11:38:35 μμ »
Πιο κοντινές- καθαρές photo ή το σκίτσο του farman και των 2 σκίτσων των F-4 και F-16 στην πλευρά του κάθετου σταθερού με τον Δία υπάρχουν?  :roll: :? Και πάλι πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα που είχε την ιδεά και την έκανε πραγματικότητα! Ελπίζω στο μέλλον να δούμε και άλλες τέτοιες όμορφες δουλειές ::salut::

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 11:54:24 μμ »
Τα εχω τα αρχικα σχεδια με μονη διαφορα την δεξια πλευρα του RF-4 που στην εκτυπωση εκανε καποια...κια ο τυπογραφος και αλλαξε το φοντο που επρεπε να ειναι ιδιο με το 16αρι πισω το μαυρο και μπροστα το μπλε
Ελπιζω να μας ξαναδωθει η ευκαιρια να κανουμε και αλλα επετειακα

Αποσυνδεδεμένος Christos VNV

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • Victory Not Vengeance
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 12, 2012, 03:56:25 μμ »
Mερικες φωτογραφιες και απο εμενα.

Και εδω τα επετειακα μεσα απο το cockpit του RF-4.

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 12, 2012, 09:16:57 μμ »
Τελικά νομίζω ότι βγήκαν αρκετά καλά. Συγχαρητήρια Γιώργο ::salut::.
Όταν μου είπες για το χρόνο που υπήρχε διαθέσιμος για την ετοιμασία τους, μπορώ να σου πω εκ των υστέρων ότι αμφέβαλα αν θα ολοκληρωθούν. Όλα καλά όμως. Και η Λάρισα (λόγω ...trellas) εξακολουθεί να έχει τα πρωτεία σε αριθμό επετειακών. Άντε και στα επόμενα ::salut::
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 13, 2012, 11:01:44 μμ »
Τελικά νομίζω ότι βγήκαν αρκετά καλά. Συγχαρητήρια Γιώργο ::salut::.
Όταν μου είπες για το χρόνο που υπήρχε διαθέσιμος για την ετοιμασία τους, μπορώ να σου πω εκ των υστέρων ότι αμφέβαλα αν θα ολοκληρωθούν. Όλα καλά όμως. Και η Λάρισα (λόγω ...trellas) εξακολουθεί να έχει τα πρωτεία σε αριθμό επετειακών. Άντε και στα επόμενα ::salut::

ετσι ειναι οπως τα λες  λιγος ο  χρονος  , αποσταση και τρεξιμο αλλα εγιναν αυτο μετραει (χωρις φυλλο πορειας με κανονικη αδεια  πηγα αλλα αξιζε)
θελω να ευχαριστησω και εσενα για την πολυτιμη βοηθεια σου σε ιδεες και σχεδια  τον Δημο Αναγνωστακη τον συνεργατη στα επετειακα της 348ΜΤΑ που ετρεξε  πιο πολυ απο ολους για την υλοποιηση του σχεδιου σε πραγματικο
ακομα τον " highlander" Στελιο Κοντοπουλο απο τη Λαρισα (το γνωστο καταστημα με στρατιωτικα ειδη) που δουλεψε τα σχεδια σε  corel
αντε και σε αλλα επετειακα (αλλα βαμμενα αυτη την φορα )

Tags: