Κώστα , εγώ ελπίζω να καταπιαστείς με την μετατροπή Bell 212 ASW στην 1/48 όπως σου έχω ξαναπεί και να την κυκλοφορήσεις μια μέρα. Δεν υπάρχει 48άρι, θα λύσεις πολλά χέρια σε μοντελιστές από όλο τον κόσμο. Σκέψου ότι είναι σε υπηρεσία σε Ελλάδα, Ιταλία, Τουρκία, Ισπανία, Περού, Ιράν και Βενεζουέλα με κάποιες διαφορές βέβαια από χώρα σε χώρα.
http://www.helis.com/database/model/457/
Κι αν το συνδιάσετε μαζί με τον Τριαντάφυλλο με μια καρτέλα χαλκομανιών για κάθε έκδοση (έστω τις πιο mainstream - Ελλάδα, Ιταλία, Τουρκία) θα είναι το απόλυτο σετ!! 

Νώντα,πολύ φοβάμαι οτι δεν θα βρω αρκετούς μοντελιστές να τους λύσω τα χέρια!

Εχω μελετήσει αυτή τη μετατροπή και είναι δύσκολη, καθώς χρειάζεται σφάξιμο κανονικό το κιτ από τον μοντελιστή για τις αλλαγές που χρειάζονται και θα βγαίνει και ακριβή στο τέλος.
Ακόμα,οι χώρες που χρησιμοποιούν τον τύπο αυτό δεν είναι και τόσο δημοφιλής μοντελιστικά.
Τέλος,τα ελικόπτερα είναι ίσως το λιγότερο δημοφιλές κομμάτι του χόμπυ! Ζήτημα να βλέπω 6-7 κιτ να φτιάχνονται το χρόνο, σε όλα τα φόρουμ και τα περιοδικά που παρακολουθώ!
Οπως καταλαβαίνεις από τα παραπάνω,η συγκεκριμένη μετατροπή είναι πολύ αβέβαιο να ανταποδώσει στην Slingshot τον χρόνο και τα χρήματα που θα ξοδευτούν για να γίνει.