Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Website
Market
Αρχική
Βοήθεια
Tags
Links
Σύνδεση
Modelclub.GR - Hellenic Scale modelling community
»
ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
»
Ελικοφόρα Αεροσκάφη
»
Prop: Show room
»
Θέμα:
Τ-34C Mentor 1/72
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Τ-34C Mentor 1/72 (Αναγνώστηκε 1133 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιχαλης
Scale 1/72
Τόπος: Αθήνα
Τ-34C Mentor 1/72
«
στις:
Σεπτεμβρίου 18, 2011, 07:20:03 μμ »
Θα ξεκινήσω λέγοντας οτι φωτογραφικά δεν είναι και ό,τι καλύτερο,μα την επόμενη φορά υπόσχομαι καλύτερη φωτογράφιση
Το κιτ είναι της Αmodel,τα προβλήματα όσων αφορά την συναρμολόγηση ήταν αρκετά,καθώς χρειάστηκε και πολύ στοκάρισμα.Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν της humprol (σμάλτα) Νο 63 και 102 για επάνω,και 147 για κάτω!!! Την ψευτοπαραλλαγή αυτή την χρησιμοποίησε το ναυτικό της Αργεντινής για τις ενεργές επιχειρήσεις στα Φοκλαντ!!!Ευελπιστώ να σας αρέσει έστω και λίγο!!!Κάθε πρατήρηση ευπρόσδεκτη
απ'ότι θα προσέξατε στις φωτογραφίες,η καλύπτρα στο πίσω μέρος της δεν εφάπτονταν άρτια με την άτρακτο γιατί το πάχος του πλαστικού στο εσωτερικό σημείο αυτό της καλύπτρας ήταν μεγάλο,και στην πρώτη μου απόπειρα να την φέρω στα ίσια της χάλασα την καλύπτρα με αποτέλεσμα να κανιβαλλίσω ενα δεύτερο κιτ του ίδιου τύπου που διέθετα,έτσι λοιπόν την άφησα ως έχει για να μην χρειαστεί να πετάξει ολόκληρο το μοντέλο ως την Αργεντινή
Καταγράφηκε
Ελιξ-ιριος
Scale 1/35
Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
Απ: Τ-34C Mentor 1/72
«
Απάντηση #1 στις:
Σεπτεμβρίου 18, 2011, 08:48:42 μμ »
Εμένα μου αρέσει καί το θέμα, και η επίλογή του βαψίματος είναι πρωτότυπη. Το "ζαχάρωνα" και εγώ αυτό το μπιζουδάκι, αλλά τελικά προτίμησα το αδελφάκι του Fuji T-3, διότι έφερνε πιό πολύ στο Τ-34Α-Β. ΄Εχοντας φτιάξει μοντέλο της ίδιας εταιρείας, φαντάζομαι πως οι εφαρμογές και οι ασυμμετρίες του θα σε ταλαιπώρησαν πολύ! Καλή συνέχεια!
Καταγράφηκε
gkontog
Scale 1/24
Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
«
Απάντηση #2 στις:
Σεπτεμβρίου 18, 2011, 08:52:17 μμ »
Και μόνο που το τέλειωσες το AModel και δεν το έκαψες με σατανιστική τελετή, το έχεις το Νόμπελ υπομονής
Και το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο αν και κάποια σήματα μάλλον έχουν silvering. Πρέπει όμως να βγάλεις καλύτερες φωτογραφίες, το αδικείς το κακόμοιρο.
Καταγράφηκε
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!
labros87
Scale 1/35
Τόπος: Αγρίνιο
72scale for ever!
«
Απάντηση #3 στις:
Σεπτεμβρίου 18, 2011, 10:24:09 μμ »
Παρα πολυ καλο Μιχαλη!
Βγαλε και καποιες καλυτερε φωτο για να το βλεφαρουμε καλυτερα.
Καταγράφηκε
Μιχαλης
Scale 1/72
«
Απάντηση #4 στις:
Σεπτεμβρίου 19, 2011, 11:48:31 μμ »
Κύριοι σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!Ελιξ-Ιριε το εχω και εγώ το Τ-3 και πραγματικά είναι σούπερ!!!gkontog αυτό το κιτ ήθελε υπομονή,άλλωστε έκανα 3 μήνες να το τελειώσω!!!το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν ανάμεσα στίς πτέρυγες με την άτρακτο,και έπειτα τα 2 μισά της ατράκτου!!!μιλάμε για πολύ στοκάρισμα, αν αναλογιστεί κανείς και το μέγεθος του μοντέλου!!!Λάμπρο θα προσπαθήσω για καλύτερες φώτο!!!
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Tags:
Modelclub.GR - Hellenic Scale modelling community
»
ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ