Αποστολέας Θέμα: Hawker Hurricane MKI της Airfix στην 1/72 Τελος  (Αναγνώστηκε 3451 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
Απ: Hawker Hurricane MKI της Airfix στην 1/72
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 05:54:01 μμ »
Και μενα μ'αρεσει!!! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος tito

• IPMS 1309
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Χρήστος Μπαλής
Απ: Hawker Hurricane MKI της Airfix στην 1/72
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 06:37:50 μμ »
Παιδια καλησπερα! Η κατασκευαστικη περιπετεια του Hurricane μετα κοπων και βασανων επιτελους ολοκληρωθηκε! Εδω ειναι καποιες φωτο που εβγαλα με το κιτ. Ελπιζω να σας αρεσει, Θα ηθελα τα σχολια σας ευχαριστω!  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
Απ: Hawker Hurricane MKI της Airfix στην 1/72 Τελος
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 08:13:46 μμ »
Εγώ λέω πως είναι πάρα πολύ καλό. Καθαρό και σωστό βάψιμο, ωραίο σκίασμα στις κάτω επιφάνειες, βελτίωση στα κρίσιμα μέρη, ωραία βαλμένη η κεραία, μετρημένες οι καπνιές στα πολυβόλα, όπως πρέπει, καλοβαμμένος ο σκελετός της καλύπτρας (υπόθεση που εγώ θεωρώ δύσκολη). ::salut:: ::salut::
Αν μπορώ να παρατηρήσω κάτι, είναι το λίγο "σίλβερινγκ" των χαλκομανιών, αλλά φταίει και η αίρφιξ γι'αυτό... Επίσης ήθελε προσεκτικότερο κόψιμο η καλύπτρα, ώστε να μην κάνει "δοντάκι" δεξιά, και λίγο στοκαρισματάκι στο διαφανές κάλυμα του προβολέα στο φτερό. Αυτά!
Όπως και να έχει, είναι ωραίο αισθητικά, και ρεαλιστικό στα πλαίσια της κλίμακας. Συγχαρητήρια για την όμορφη κατασκευή! :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος tito

• IPMS 1309
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Χρήστος Μπαλής
Απ: Hawker Hurricane MKI της Airfix στην 1/72 Τελος
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 09:54:52 μμ »
Εγώ λέω πως είναι πάρα πολύ καλό. Καθαρό και σωστό βάψιμο, ωραίο σκίασμα στις κάτω επιφάνειες, βελτίωση στα κρίσιμα μέρη, ωραία βαλμένη η κεραία, μετρημένες οι καπνιές στα πολυβόλα, όπως πρέπει, καλοβαμμένος ο σκελετός της καλύπτρας (υπόθεση που εγώ θεωρώ δύσκολη). ::salut:: ::salut::
Αν μπορώ να παρατηρήσω κάτι, είναι το λίγο "σίλβερινγκ" των χαλκομανιών, αλλά φταίει και η αίρφιξ γι'αυτό... Επίσης ήθελε προσεκτικότερο κόψιμο η καλύπτρα, ώστε να μην κάνει "δοντάκι" δεξιά, και λίγο στοκαρισματάκι στο διαφανές κάλυμα του προβολέα στο φτερό. Αυτά!
Όπως και να έχει, είναι ωραίο αισθητικά, και ρεαλιστικό στα πλαίσια της κλίμακας. Συγχαρητήρια για την όμορφη κατασκευή! :wink: ::salut::

Σ ευχαριστω πολυ φιλε Ελιξ-ιριε!! Εκανα οτι καλυτερο μπορουσα, τωρα τα λαθακια παντα θα γινονται, θα τα εχω υποψιν για τα επομενα κιτ! Και παλι να σαι καλα για τα ευστοχα σχολια σου  :o  ::salut:: ::salut::

Tags: