ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Armor/AFV: Show room
Μ1Α1 Abrams US Marines OIF 1/35, Dragon
ΕΥΓΕΝΙΟΣ:
Τι έγινε........ξανακύλισες :?: :roll: :mrgreen: ::glossa::
Jet72:
--- Παράθεση από: gkontog στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 10:51:18 πμ ---Μα καλά, αεροπλάνα δε φιάχνει ο Αλέξης;
ΥΓ
Πολύ μου αρέσει αγαπητέ!
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, όσο φτιάχνει πλεον ο Αρκάδιος άρματα και εσύ προπελοφόρα...
Πολύ όμορφο πάντως!
Voroshilov:
χμμμμ...
Ο Αρκάδιος αεροπλάνα και εσύ άρματα...
Πάντως όντως είναι πολύ ωραίο!!! Εύγε!!!
sgt-major:
Εξαιρετικη δουλεια,ματαρε και τα φορτωματα και εισαι μαλλον οk.
Χαιρομαι που οι ερπυστριες μου πηγαν σε κατι αλλο.
Επισης θα πρεπει να βαψεις πρασινο τα δυο κιβωτια πυρομαχικων ενα δεξια και ενα αριστερα που ειναι στα ακρα απο τα καγκελα
--- Παράθεση από: gtdeath13 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 03:24:30 μμ ---Καραμάχιμο είναι ʼλεξ... Το χρώμα μου φαίνεται σκούρο βέβαια αλλά το όλο σύνολο είναι εντυπωσιακό...
Γιατί τις έδεσες έτσι τις κεραίες και γιατί στράβωσες την αριστερή πλάκα στην θωράκιση; Το έχεις δει πουθενά;
--- Τέλος παράθεσης ---
Καθοτι ναυταιος δικαιολογησε.Τα αρματα εν κινησει ετσι δενουν τις κεραιες.Η πλακα που λες δεν ειναι θωρακισεις ειναι IFF και κακως την εχει στραβωσει,προσωπικα δεν την εχω δει ποτε ετσι.
Blitz-X:
Τουρλουμπούκι έχουμε γίνει εδώ μέσα, ο ʼλεξ θυμήθηκε τα παλιά, ο Αρκάς σε "νέους δρόμους", οι περισσότεροι αρματάδες (αλλά και οι αεροπλανάδες, αν και λιγότερο) αραχτοί... άστα να πάνε :roll:
Μπραβο ʼλεξ, πολύ όμορφη η δουλειά σου στο Abrams (στα είπαμε άλλωστε και δια ζώσης στον καφέ) :!:
Spoiler (hover to show)Μήπως να το ξανασκεφτόσουν με τα άρματα...:?: Τίποτα δεν χάθηκε, μπορείς ακόμα να παρατήσεις τους αλουμινένιους τενεκέδες ::glossa:: :mrgreen:
::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση