Ένα F-5A είναι παντα ευπρόσδεκτο, άσχετα αν έχει χωρα προέλευσης ακόμα και την Τουρκία. Όμως δεν μπορώ να μην σχολιάσω το email του “CEO”. Τι σκ@τ@ CEO είναι, μόνος του δουλεύει στην εταιρεία και πηγαίνοντας 9 μέρες διακοπές σταμάτησε την παραγωγή; Επίσης δεν μπορώ να μην επισημάνω τον υπερφύαλο και ειρωνίκο τρόπο με τον οποίο αναφέρεται στην χώρα μας, πάω στόιχημα κε Καλφάκη ότι παρόμοιος ήταν ο τρόπος που επικοινώνησε μαζί σας.
Φίλε Κώστα για να δώσω μια διευκρίνηση για τις "διακοπές", δεν βγήκε μόνο αυτός αλλά όλη η χώρα. Κυρήχθηκε 9ήμερη αργία λόγω του μπαϊραμιού και δεν δούλευε κανένας.
Επίσης δεν κατάλαβα που αναφέρεσαι όταν λες για τον "υπερφίαλο τρόπο".
Από τότε που ανακοινώθηκε το μοντέλο έχω επικοινωνήσει πολλές φορές μαζί του. Δεν έχει δείξει κάποια τέτοια συμπεριφορά μέχρι τώρα. Και βέβαια ήμουν ενήμερος για όλα όσα έγραψε ο Περικλής αλλά και για άλλα πράγματα.
Φίλε μου από τα γραφόμενα σου φαίνεται ότι το πήρες προσωπικά το θέμα αλλά εγώ δεν αναφέρθηκα σε εσένα πουθενά.Δεν μου αρέσει το ύφος του εδώ "(By the way, if Kalfakis
took the trouble to send documents that I need, I would make a very nice surprise for Greek market with excellent Greek decals printed by Cartograf
but you missed that chance. I tried to be
extremely helpful due to economic crisis in your country but
I don’t have anything further to do) και αυτό επεσημανα, ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι θέλει αλλα σίγουρα αυτή δεν είναι ευγενική απάντηση. Εντάξει για το μπαιράμι πάω πάσο, νομίζα πως το είχαν 3ήμερο.
Τέλος πάντων κάτσε να το βγάλει πρώτα και μετά τσακωνόμαστε... end of transmission