0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ δεν θα σου κάνω την σχετική πλακίτσα για να μη σε αγριέψω... Έχω όμως μια-δυο ερωτήσεις:Πόσο το πήρες;Τα decals είναι της προκοπής;Το καλούπι είναι αρχαίο; Γιατί το κόκπιτ δείχνει αρκετά συμπαθητικό!
Aμ ετσι ειναι!Αμα οι αεροπλαναδες παραλυουν απο τη ζεστη ερχονται οι αρματαδες παντος καιρου και τρανσφορμαρονται Ωραιος Αρκα που ησουν κρυμενος παιδακι μου μεσα στον πυργο των διαφορων Τ-ΧΧ;Γρηγορος και καλη δουλεια.Αλλα καλες οι προπελες αλλα μετα για πιασε κατι πιο γρηγορο!Κανα Φαντομι ας πουμε Κι εσεις οι αρματαδες μην ανησυχατε , κανουμε ανταλλαγες πληθυσμων
ευχαριστώ πολυ... μπα εδω γυρο ειμουν... αλλα χρειαζοταν ενας καταλύτης... (τωρα ποιος ειναι... αστο .. ακομα το ψαχνω )
Μια ερώτηση κρίσεως προς τους γνώστες του θέματος... για την παραλλαγή η Airfix δινει για πάνω Dark Earth(29) - Dark Green (163) και για κάτω Beige Green (90) (τα νούμερα ειναι humbrol)απο conversion table εχω τα εξης σε gunze-tamiya:Dark Earth = H72 ή XF52Dark Green = H330Beige Green = H31 ή XF21ποσο σωστα η λαθος ειναι τα παραπάνω?? υπαρχει καποια αλλη πρόταση? (για gunze tamiya παντα... )
Τις φωλιές το ΣΠ τις κάνεις και αυτές Sky αν δεν κάνω λάθος, παρακαλώ διορθώστε. Το κάθισμα ήταν κοκκινο-καφέ μιας και ήταν κατασκευασμένο από βακελίτη. Ανάλογα με τον αριθμό σειράς του αεροσκάφους που φτιάχνεις η παραλλαγή ήταν scheme A για τα ζυγά νούμερα και scheme B για τα μονά (και πάλι ελέγξτε και διορθώστε). Βάλε μία φωτογραφία τις παραλλαγές που δίνει η Airfix για να δούμε τι γίνετε.
Παράθεση από: gkontog στις Αύγουστος 26, 2011, 11:12:17 πμΤις φωλιές το ΣΠ τις κάνεις και αυτές Sky αν δεν κάνω λάθος, παρακαλώ διορθώστε. Το κάθισμα ήταν κοκκινο-καφέ μιας και ήταν κατασκευασμένο από βακελίτη. Ανάλογα με τον αριθμό σειράς του αεροσκάφους που φτιάχνεις η παραλλαγή ήταν scheme A για τα ζυγά νούμερα και scheme B για τα μονά (και πάλι ελέγξτε και διορθώστε). Βάλε μία φωτογραφία τις παραλλαγές που δίνει η Airfix για να δούμε τι γίνετε.Αεροπλάνα δεν ήθελες???προπέλες και δη βρετανικές δεν ήθελες?Κοίτα τώρα να ξεμπλέξεις με τις παραλλαγές, τους τύπους και τα Marks, για να καταλάβεις, πόσο πολύτιμα είναι το 4ΒΟ και η λάσπη...
μαλλον θα κανω την Α επιλογη απο τις τρεις που δινει:MkIa No 610 (County of Chester) Squadron, No 13 Group, RAF Biggin Hill, England, July 1940(Image removed from quote.)
οι φωλιες .. τις δινει Humbrol78 (interior green)
Και άμα δω εγώ το serial number από το γραμματόσημο που έβαλες, να βγάλω φτερά και να φτερακάω γύρω-γύρω σα μπάμπουρας