Αποστολέας Θέμα: Μ41 Lebanese Army  (Αναγνώστηκε 6553 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
Απ: Μ41 Lebanese Army
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 03:33:11 μμ »
Ευχαριστώ για την άποψή σου Πέρι άλλωστε όλα τα σχόλια από την πλευρά μου γίνονται με καλή πρόθεση για να βοηθήσουμε και όχι να επιδοθούμε κατόπιν εορτής σε καλλιτεχνικό κατινάζ  :mrgreen:
Επίσης δεν περιορίστηκα μόνο στα υποδήματα είπα και "οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκαλέσει φθορά" που στο συγκεκριμένο θέατρο επιχειρήσεων υπήρχαν και πολλά :mrgreen:.Για μένα δεν είναι θέμα πολύ ή λίγο, είναι θέμα αισθητικής και παρουσίασης υπό την κλίμακα 1/35!Προσοχή λοιπόν γιατί πολλά πράγματα υπάρχουν στην πραγματικότητα αλλά υπό κλίμακα αν εφαρμόζονταν θα ήταν μοντέλα από κουραμπιεδόσκονη ή κακάκια μωρών ::glossa:: Παν μέτρον άριστον.(Γενική παρατήρηση και όχι συγκεκριμένη μην παρεξηγηθούμε κιόλας από κανέναν  :mrgreen:)
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 03:58:14 μμ »
Δεν κανουμε κατιναζ εδω.Το αφηνουμε σε αλλους.
Η καλλιτεχνικη αποψη δεν ειναι το καλυτερο μου..Εχω κατι με αυτο το θεμα.Θελω να το βλεπω με τις φθορες που θα ειχε και το πραγματικο.Γι αυτο δεν εχω ασχοληθει με CM και παρομοια.Παντως τις παρατηρησεις τις λαμβανω σοβαρα υποψη για να διορθωσω οτι μπορω και μαλιστα απο καποιον σαν και σενα.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 03:58:49 μμ »
Για μένα δεν είναι θέμα πολύ ή λίγο, είναι θέμα αισθητικής και παρουσίασης υπό την κλίμακα 1/35!Προσοχή λοιπόν γιατί πολλά πράγματα υπάρχουν στην πραγματικότητα αλλά υπό κλίμακα αν εφαρμόζονταν θα ήταν μοντέλα από κουραμπιεδόσκονη ή κακάκια μωρών ::glossa:: Παν μέτρον άριστον.(Γενική παρατήρηση και όχι συγκεκριμένη μην παρεξηγηθούμε κιόλας από κανέναν  :mrgreen:)
Σε αυτό το σημείο την πατάω εγώ πολλές φορές... :oops:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 04:05:18 μμ »
αν και η συζήτηση γύρισε πολύ στο "θεωρητικό", θα πω ότι προσωπικά κινούμαι κάπου ανάμεσα, με κύριο γνωμονα "να μου κάθεται καλά στο μάτι", να είναι "ρεαλιστικό" (όσο αντικειμενικό είναι αυτό), χωρίς υπερβολές και χωρίς εμμονή σε συγκεκριμένες τεχνικές ή υλικά.
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 04:12:18 μμ »
αν και η συζήτηση γύρισε πολύ στο "θεωρητικό", θα πω ότι προσωπικά κινούμαι κάπου ανάμεσα, με κύριο γνωμονα "να μου κάθεται καλά στο μάτι", να είναι "ρεαλιστικό" (όσο αντικειμενικό είναι αυτό), χωρίς υπερβολές και χωρίς εμμονή σε συγκεκριμένες τεχνικές ή υλικά.
 ::salut::
Σ.Σ.
χ1000
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Tags: m41 lebanese