Αποστολέας Θέμα: Παλιο πρατηριο καυσιμων....  (Αναγνώστηκε 18158 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος petranlost

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
Απ: Παλιο πρατηριο καυσιμων....
« Απάντηση #100 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 08:34:59 μμ »
πολυ ωραιο μπραβο  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #101 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 08:38:53 μμ »
Γιώργο,προσωπικά,περίμενα από εσένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα στην πρόσοψη από αυτό που βλέπω.
Φαίνεται σαν μουτζουρωμένη περισσότερο ή ξεβαμμένη,παρά φθαρμένη από τον χρόνο και τα στοιχεία της φύσης.Επρεπε να φαίνεται ξεφλουδισμένο το χρώμα με πιο σκληρές αντιθέσεις μεταξύ του γυμνού ξύλου και του βαμμένου.
Στην παρακάτω φωτό που πόσταρες,είχες το κάνει το εφέ τέλεια!Υπέροχο! Αλλά στην πορεία κάπου το έχασες,ίσως από υπερβάλοντα ζήλο! :twisted:

Επίσης θα σου πρότεινα να μαλακώσεις λίγο - χρωματικά - την ένταση των νερών του ξύλου στο παράθυρο και την πόρτα.Κανονικά τα κουφώματα θα γίνονταν από πιο φίνο ξύλο απ'ότι το πέτσωμα της παράγκας,τώρα μοιάζουν πιο άγρια και ακατέργαστα από την πρόσοψη.

Θα σου έλεγα να κάνεις πέτρα την καρδιά και την ξαναβάψεις από την αρχή,από τις δουλειές σου που έχω δει,είμαι σίγουρος οτι θα το μετανώσεις αργότερα αν την αφήσεις έτσι.
Ξάσου,που λένε και στην Κρήτη!

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #102 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 08:52:29 μμ »

Φαίνεται σαν μουτζουρωμένη περισσότερο ή ξεβαμμένη,παρά φθαρμένη από τον χρόνο και τα στοιχεία της φύσης.Επρεπε να φαίνεται ξεφλουδισμένο το χρώμα με πιο σκληρές αντιθέσεις μεταξύ του γυμνού ξύλου και του βαμμένου.

Επίσης θα σου πρότεινα να μαλακώσεις λίγο - χρωματικά - την ένταση των νερών του ξύλου στο παράθυρο και την πόρτα.Κανονικά τα κουφώματα θα γίνονταν από πιο φίνο ξύλο απ'ότι το πέτσωμα της παράγκας,τώρα μοιάζουν πιο άγρια και ακατέργαστα από την πρόσοψη.

Θα σου έλεγα να κάνεις πέτρα την καρδιά και την ξαναβάψεις από την αρχή,από τις δουλειές σου που έχω δει,είμαι σίγουρος οτι θα το μετανώσεις αργότερα αν την αφήσεις έτσι.
Ξάσου,που λένε και στην Κρήτη!

o Mastoras έβγαλε το  ::mastigio:: ::mastigio:: ::mastigio:: ::mastigio:: ::mastigio::

αλλά, δεν έχει άδικο  :mrgreen:

γενικά σε αυτή τη κατασκευή σου, σε έχει πιάσει άγχος να τελειώνεις ( και με τις αντλίες και με τη στέγη "φάνηκε" το άγχος σου)

δεν προλαβαίνεις την έκθεση - άστο, κάνε το με την ησυχία σου - ξέρω και το τελικό σενάριο - και θα βγει εκπληκτικό διόραμα

την τέχνη την κατέχεις για αυτό και οι "απαιτήσεις" μας είναι αυξημένες  :lol: :lol: :lol:

ο ...........ΘΕΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
« Απάντηση #103 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 09:06:04 μμ »
 ::violent1::κάτσε παιδιά...,τι ::mastigoma:: είναι αυτό; Μάστορα; Πέτρο; ::eusa_naughty::
 ::director::  Δουλεύει σε 10²εκ και έχει κάνει απίστευτη δουλειά,τι να λέμε;Σώνει και καλά να γίνει ίδιο με της φωτό;
Εντάξει,ίσως η στέγη θέλει κατιτίς αλλά η πρόσοψη;Όχι και ξέβαμμα,Μάστορα τις παρακάτω φωτό τις είδες;
 ...οι "απαιτήσεις" μας είναι αυξημένες :?:Μήπως είναι παραγγελία Γιώργο;

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #104 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 09:17:18 μμ »
 :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ κάνουμε  σε ένα φίλο :twisted: :twisted: :twisted:

φυσικά, ο Γιώργος αποφασίζει ..................

παραγγελία δεν είναι, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι μπορεί να το κάνει τέλειο και για το λόγο αυτό επισημαίνουμε ορισμένα πράγματα

από  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ο Γιώργος είναι χορτάτος

constructive comments για να γίνει το καλό, άριστο λέιπουν :( :( :(

::salut::

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #105 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 09:25:53 μμ »
::violent1::κάτσε παιδιά...,τι ::mastigoma:: είναι αυτό; Μάστορα; Πέτρο; ::eusa_naughty::
 ::director::  Δουλεύει σε 10²εκ και έχει κάνει απίστευτη δουλειά,τι να λέμε;Σώνει και καλά να γίνει ίδιο με της φωτό;
Εντάξει,ίσως η στέγη θέλει κατιτίς αλλά η πρόσοψη;Όχι και ξέβαμμα,Μάστορα τις παρακάτω φωτό τις είδες;
 ...οι "απαιτήσεις" μας είναι αυξημένες :?:Μήπως είναι παραγγελία Γιώργο;

Δουλεύει στην αγαπημένη του κλίμακα,οπότε τα τετραγωνικά της τα γνωρίζει καλά!
Δεν περιμένω να το κάνει ίδιο με την φωτό-που μπορεί-αλλά να το κάνει όσο καλό έχει δείξει οτι μπορεί να το κάνει,σε προηγούμενες δουλειές του.
Είδα όλες τις φωτό πριν εκφέρω την άποψή μου,στην οποία και επιμένω.
Οι απαιτήσεις μας,είναι κακό να είναι αυξημένες,  :?: ιδίως από κάποιον που έχει δείξει οτι μπορεί να τις σηκώσει  :?: :?:
Δεν είμαστε εδώ για να γίνουμε καλύτεροι?

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #106 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 10:04:30 μμ »
Δεν περιμένω να το κάνει ίδιο με την φωτό-που μπορεί-αλλά να το κάνει όσο καλό έχει δείξει οτι μπορεί να το κάνει,σε προηγούμενες δουλειές του.
Οι απαιτήσεις μας,είναι κακό να είναι αυξημένες,  :?: ιδίως από κάποιον που έχει δείξει οτι μπορεί να τις σηκώσει  :?: :?:

'Οσον αφορά στη κλίμακα,αν και αγαπημένη,υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες λόγω...μεγέθους.Η 35άρα σηκώνει σαφώς περισσότερη δουλειά.
Το ίδιο ισχύει και στο βάψιμο φιγούρας.Δε μπορείς να έχεις τις ίδιες απαιτήσεις σε μια 72άρα ή 48άρα με αυτό της 35άρας,πώς να το κάνουμε...υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί.
Αν τόσο η λογική όσο και η τεχνοτροπία είναι ίδιες,αλλάζει κάτι,και αυτό είναι η ...επιφάνεια.
Στο θέμα μας.Η καλοπροαίρετη κριτκή είναι πάντα καλοδεχούμενη ...Αυτό που τη διαφοροποιεί είναι το ύφος.
Τι θέλω να πώ απλά.Με την ίδια ευκολία που διαβάζω το..."Θα σου έλεγα να κάνεις πέτρα την καρδιά και την ξαναβάψεις από την αρχή" με την ίδια ευκολία σχολιάζω τα πόστ αυτά.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #107 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 10:06:42 μμ »
Επίσης να ζητήσω συγνώμη Γιώργο για το spamάρισμα,δεν είχα σκοπό,και σταματώ εδώ.
Καλή συνέχεια στη δουλειά σου.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #108 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 10:19:34 μμ »

Αυτό που τη διαφοροποιεί είναι το ύφος.

ο Γιώργος είναι πολύ ασφαλής, ώστε να δέχεται - και τις επιζητά άλλωστε - προτάσεις επί της ουσίας

χωρίς να τον ενοχλεί το ....ύφος (δηλ. 10 σειρές μπλα μπλα ...........ναι ωραία προσπάθεια κλπ ) όταν αναφέρει κανείς την άποψη του to the point

έχει ξεπεράσει προ πολλού την ....παιδική ηλικία του μοντελισμού και της κριτικής   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #109 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 11:12:50 μμ »

'Οσον αφορά στη κλίμακα,αν και αγαπημένη,υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες λόγω...μεγέθους.Η 35άρα σηκώνει σαφώς περισσότερη δουλειά.
Το ίδιο ισχύει και στο βάψιμο φιγούρας.Δε μπορείς να έχεις τις ίδιες απαιτήσεις σε μια 72άρα ή 48άρα με αυτό της 35άρας,πώς να το κάνουμε...υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί.
Αν τόσο η λογική όσο και η τεχνοτροπία είναι ίδιες,αλλάζει κάτι,και αυτό είναι η ...επιφάνεια.
Στο θέμα μας.Η καλοπροαίρετη κριτκή είναι πάντα καλοδεχούμενη ...Αυτό που τη διαφοροποιεί είναι το ύφος.
Τι θέλω να πώ απλά.Με την ίδια ευκολία που διαβάζω το..."Θα σου έλεγα να κάνεις πέτρα την καρδιά και την ξαναβάψεις από την αρχή" με την ίδια ευκολία σχολιάζω τα πόστ αυτά.

Η παρατηρήσεις που έκανα στον Γιώργο,είναι απόλυτα εφαρμόσιμες στην 1/48,τουλάχιστον από ένα άτομο των δυνατοτήτων του.
Οι κλίμακες δεν βάζουν περιορισμούς σε αυτά που μπορούμε να αποδώσουμε,παρά μόνο οι ικανότητές μας.
Το ύφος μου στην φράση που αναφέρεις, δεν πιστεύω οτι είναι επιλήψιμο,και την απεύθυνα σε ένα άτομο που γνωρίζω και προσωπικά(το Γιώργο).
Ποτέ δεν ήμουν καλός στο να χρυσώνω το χάπι,για να είμαι ειλικρινής,αλλά εαν έχω να διαλέξω μεταξύ του να γίνω αντιπαθής λέγοντας την αλήθεια (μου) και της μουγγαμάρας,θα ΦΩΝΑΞΩ!

Γιώργο συγνώμη για το spam.Μόνο παρατηρήσεις επί του θέματος πια από εμένα.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #110 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 11:48:02 μμ »

και ο ....δάσκαλος συμφωνεί  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #111 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 11:58:29 μμ »
Μολις τωρα ειδα ολα τα ποσταρισματα.
Καταρχην να ξεκαθαρισω κατι.Δεχομαι ολες τις κριτικες ειτε καλοπροαιρετες ειναι ειτε κακοπροαιρετες.Εαν ειναι κακοπροαιρετες  εκτιθετε  αυτος ο οποιος τις γραφει....γιατι αυτος ο οποιος διαβαζει εχει νοημοσηνη να κρινει αυτα που διαβαζει.

Ολες οι κριτικες που διαβασα μεχρι στιγμης ειναι ολες καλοπροεραιτες και απο φιλους....αυτο για να μην υπαρχουν λαθος εντυπωσεις.
Κωστα καταλαβαινω τι θες να πεις φιλε και πιστευω οτι το λαθος εχει ξεκινησει απο αλλου.Ειναι λαθος η επιλογη του κοκκινου χρωματος διοτι στην συγκεκριμενη κλιμακα δεν εχεις πολλα περιθωρια για τρελλες φθορες...συμφωνω με τον Ζηση......οπως επισης δεν εχεις την εντονη αντιθεση γιατι απο μονο του το κοκκινο ειναι σκουρο χρωμα.

Συμπερασμα.....ποσο δικιο ειχες παλι ρε βασανο....ξερει αυτος πιος ειναι  :mrgreen: :mrgreen:

Κωστα και μια και 2 θα την ξαναβαψω μεχρι να φτασει στο αποτελεσμα που θα ικανοποιει και μενα....οχι οτι δεν μου αρεσει αλλα θα προτιμουσα το εντονο κοντραστ κατι το οποιο παλευω με το χρωμα του φυσικου ξυλου ενω ηθελα εντονο κοντραστ με το χρωμα του βαμενου ξυλου.....πιστευω να καταλαβατε τι θελω να πω  :wink: :wink:

Συνεχιστε αφοβα να μου τα χωνετε παιδια...''.μαζι θα προχωρησουμε....'' που ελεγε και ο Αντρεας Παπανδρεου  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #112 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 12:24:22 πμ »
κάντο όπως ...........ξέρεις και θα βγει διαμάντι   ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

χαλαρά - οπως λέει και ο Θεσαλλονικός...του Λαζόπουλου :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #113 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 12:56:12 πμ »
Γιωργη  εσυ φχαριστιεσαι την κατασκευη?σε καιει πολυ αν θα ειναι τελειο kαι αλανθαστο το διοραμα?ποσα ανθρωπακια χειροκροτουντα ειναι αραγε ικανοποιητικα?
σε ποσα μεταλια θα πρεπει να κοιμαται κανεις ξεαγχωτος ωστε να τον διασκεδαζει το χομπυ του?ποσο σοβαρο πραγμα ειναι τελικα ο μοντελισμος
που να ακουω τσιτατα?ποιο χρωμα  ειναι πιο καλο ωστε να γινω αποδεκτος στους κυκλους του μικροσκοπιου?χρειαζεται αραγε να απολογουμαι αν η δουλεια μου ειναι
χειροτερη απο προηγουμενες?χρειαζεται κανεις να σκεφτεται τον τροπο του για να κανει μια παρατηρηση?χρειαζεται επεμβαση αλλων να λυσουν το προβλημα?

Γιωργο φιλκε μου, καποτε μου ειπες οτι σου αρεσει το κεφι μου,προσεξε γιατι μπορει να χαθει το κεφι και τοτε.......
εμενα προσωπικα μου αρεσει  η οποια σου δουλεια ,και γιατι ειναι σωστη μοντελιστικα αλλα κυριως γιατην διαθεση σου για κατασκευες ,μακαρι ολοι να ειχαμε την ιδια διαθεση,και τοσο ποιοτικη αποδοση
ενας απο τους θειους.....ο μπαρμπαdim ::salut::

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #114 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 07:57:00 πμ »
Γιωργη  εσυ φχαριστιεσαι την κατασκευη?σε καιει πολυ αν θα ειναι τελειο kαι αλανθαστο το διοραμα?ποσα ανθρωπακια χειροκροτουντα ειναι αραγε ικανοποιητικα?
σε ποσα μεταλια θα πρεπει να κοιμαται κανεις ξεαγχωτος ωστε να τον διασκεδαζει το χομπυ του?ποσο σοβαρο πραγμα ειναι τελικα ο μοντελισμος
που να ακουω τσιτατα?ποιο χρωμα  ειναι πιο καλο ωστε να γινω αποδεκτος στους κυκλους του μικροσκοπιου?χρειαζεται αραγε να απολογουμαι αν η δουλεια μου ειναι
χειροτερη απο προηγουμενες?χρειαζεται κανεις να σκεφτεται τον τροπο του για να κανει μια παρατηρηση?χρειαζεται επεμβαση αλλων να λυσουν το προβλημα?

Γιωργο φιλκε μου, καποτε μου ειπες οτι σου αρεσει το κεφι μου,προσεξε γιατι μπορει να χαθει το κεφι και τοτε.......
εμενα προσωπικα μου αρεσει  η οποια σου δουλεια ,και γιατι ειναι σωστη μοντελιστικα αλλα κυριως γιατην διαθεση σου για κατασκευες ,μακαρι ολοι να ειχαμε την ιδια διαθεση,και τοσο ποιοτικη αποδοση
ενας απο τους θειους.....ο μπαρμπαdim ::salut::

Δημητρη σε ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να γραψεις την αποψη σου....
Πιστεψε με το κεφι δεν με εχει αφησει ακομα ουτε με εχει προδωσει....αν μπω στο τρυπακι που ευκολα μπορεις να μπεις το ξερεις να μοντελαρω για τους και οχι για μενα αυτο που θα κανω ειναι να μην ξαναποσταρω για να σωσω την παρτιδα και θα τα παρουσιαζω ετοιμα

Ομως οταν βλεπω οτι καποιες παρατηρησεις ειναι σωστες εστω και στο ελαχιστο προσπαθω να διορθωσω οτι μπορω φυσικα.
Στο διοραμα του εργοστασιου της renault ο Πετρος μου ελεγε οτι η σιδηροκατασκευη ειναι μεγαλη...εγω οχι μονο δεν την κοντινα αλλα την μεγαλωσα και αλλο...αυτο το λεω οσον αφορα σε αυτο που λες αν θελω να γινω αρεστος στους μοντελιστικους κυκλους.

Εχθες που γυρισα πριν διαβασω τα ποσταρισματα του Κωστα του Πετρου και του Ζηση....οταν το ειδα στον παγκο ειπα ...''ρε γαμωτο πολυ μουτζουρωμενο μου βγηκε....'' κατι που το επεσημανε και ο Κωστας.
Θελω να πω οτι οι κριτικες που γινονται τουλαχιστον μεχρι τωρα στις δικες μου δουλειες ειναι πιστευω για να γινει καλυτερο αυτο που παρουσιαζω.
Οι αντλιες ας πουμε οπως τις εκανα στην αρχη για τον χ/ψ λογο σου αρεσαν??? οχι γιατι πανω στον μοντελιστικο ιστρο το ματι θα δει τα φαουλ μονο οταν ειναι ξεκουραστο...κατι που εγινε και τωρα.Αυτα τα λιγα σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας.... ::salut:: ::salut::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #115 στις: Οκτωβρίου 04, 2010, 09:06:29 πμ »
ʼψογα τα λες παληκάρι μου, όπως πολύ ωραία τα είπαν και όλοι οι αγαπητοί συνάδελφοι προηγουμένως.
Ρίξε άλλη μια γύρα και σίγουρα καλύτερο θα βγει, χειρότερο αποκλείεται.  :wink:

Αποσυνδεδεμένος christos-66

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #116 στις: Ιουλίου 06, 2011, 08:48:53 μμ »
φιλε Γιωργο καλησπερα. εχω αντλιες και πιστευω να σου κανουν για την πολυ ομορφη δουλεια που κανεις. Ειναι σε σετ 2 μαζι και εχουν και αξεσουαρ.Επικοινωνησε μαζι μου αν σε ενδιαφερει. Χρηστος.

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Συρίγος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #117 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2011, 01:41:51 μμ »
απλα τρομερο !!!!περημενω το τελικο αποτελεσμα  :lol: :lol:

Tags: