Αποστολέας Θέμα: Monogram A-1H Skyraider 1/48  (Αναγνώστηκε 1329 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος checkyour6

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • YOU 'RE GOING NOWHERE JERRY....
Monogram A-1H Skyraider 1/48
« στις: Οκτωβρίου 22, 2016, 10:27:59 μμ »
Καλησπερα φιλτατοι, μετα απο απουσια απο τα Post για ποοολυ καιρο, ειπα να μοιραστω μαζι σας την κατασκευη του Spad της Μοnogram/Revell.
To kit μου το εδωσε ο φιλος και συν-θαμωνας, Ευθημης αλλα δεν ειχε τα διαφανη!
Κριμα να παει χαμενο ε;
Οποτε ο Hannants ειχε σε vacuformed την καλυπτρα.
Ετσι η αρχη εγινε απο το σπαρτιατικο κοκπιτ.
Μην περιμενετε να το δειτε, ειναι κατω απο την καλυπτρα-δεν ειμαι καλος στα σφαξιματα, δεν το ρισκαρα να την ανοιξω!- .

Ενα αρκετα συμπαθητικο βαψιμο στις αναφλυφες λεπτομερειες των πλαϊνων και του πινακα οργανων , του χειρηστηριου και αλλο τοσο το καθισμα με τις αναγλυφες ζωνες του, και ο πισω τροχος με τον γατζο ανασχεσης στα γνωστα ριγε ασπρομαρα του και βεβαια ο κινητηρας...ο οποιος βαφτηκε μεν-κρυφτηκε δε, απο την βενταλια που εκελεινε το μπροστα μερος οταν το α/φος ηταν στασιμο  :oops:  :roll:
Ετσι  κι η ατρακτος εκλεισε. Η καλυπτρα, που ειχε κοπει απο το Vac πλαισιο που την περιεκελειε, ταιριαξε πολυ ανετα χωρις καμια δυσκολια.

Απο εμφανιση θα "πρωτοπορισω"   ::glossa:: ενα ναυτικο Skyraider απο την περιοδο του Βιετναμ ηταν παντα το αποθημενο μου, οποτε ο κυβος εριφθει!
Απο εφαρμογη για καλουπι που εχει την ηλικια μου , ειναι απελπιστικα ενταξει, ελαχιστος στοκος στις ριζες των φτερων -τα οποια λογω του ολου ογκου το σκεφτηκα αρχικα να τα αναπαραστησω ανασηκωμενα, μια και δινει τα κομματια, αλλα οπως ειπαμε τα κοψιματα δεν τα εχω καθολου!!!-

Τα gull gray και satin white της Humbrol εντυσαν με 2 χερια πανω και 6  :!: κατω το ομορφο α/φος.  Παντα και μονο με ΠΙΝΕΛΑ σαν παραδοσιακος και στενοκεφαλος τυπος που ειμαι. Μερικες μικρο-φθορες κι ενα ελαφρο wash με μαυρο, μεταλικο και καφε φαινεται στις τελευταιες φωτο. Τα πιο βαρια μετα τις χαλκομανιες! Οι 4 καλαθοι ρουκετων καλουπωμενοι στους πυλωνες απο τη μανα-Monogram εχουν μπει σημερα το απογευμα, αναμενονται  και οι 8 500αρες βομβες με τους μακρυους daisy cutter πυροκτοτητρες τους θα ακολουθησουν, μολις στεγνωσουν. To be continued λοιπον  ::salut::

ΑΝΑΝΕΩΣΗ, "μπομπατο" το AD-6

::arrowdown:: ::arrowdown:: ::arrowdown:: ::arrowdown::

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΙΤ Α/ΦΩΝ. ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 4/2/15 ->
http://www.modelclub.gr/market/index.php?page=user&action=pub_profile&id=167

Αποσυνδεδεμένος checkyour6

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • YOU 'RE GOING NOWHERE JERRY....
Απ: Monogram A-1H Skyraider 1/48
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 28, 2016, 05:29:24 μμ »
και σημερα 28 Οκτωβρη, (Χρονια Πολλα σε ολους με την ευκαρια!) μπηκαν οι χαλκομανιες...
Λιγα μενουν ακομα να γινουν.

Το κιτ αναπαρηστα α/φος της VA-65 Fist of the Fleet, τελικα, οχι οπως πεταξε στο Βιετναμ, αλλα
αρχες της δεκαετιας του '60 απο το αεροπλανοφορ USS Shangri-La.

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΙΤ Α/ΦΩΝ. ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 4/2/15 ->
http://www.modelclub.gr/market/index.php?page=user&action=pub_profile&id=167

Αποσυνδεδεμένος ΖΑΦ

• ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΑΤΡΙΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΧΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ
  • ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
Απ: Monogram A-1H Skyraider 1/48
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 13, 2016, 05:18:44 μμ »
Για πίνελατο παρά πολύ ωραίο το αποτέλεσμα. Εγώ να δω πότε θα ξαναπιασω κανένα κόφτη και καμία κόλα να φτιάξω τίποτα.
GOOD MORNING VIETNAM
Στέλιος

Tags: