Καλησπέρα!!!
Μια χαρά με βρίσκω και εγώ μιας και σήμερα παρέλαβα και το FIAT 131 της ESCI απο Αμερικα! Ευτυχώς σήμερα γύρισε η γυναικά στην δουλειά και δεν ήταν εδώ να με δει τι κουβαλούσα......!!!! Τι πήρες πάλι? Σαν να την έχω μπροστά μου, δεν σου φτάνουν αυτά που έχεις εκεί πάνω άφτιαχτα!!!Η απάντηση πληρωμένη, όταν θα έχεις εσύ παπούτσια τότε θα φτάσουν και σε εμένα!!! Ένα περίεργο πράγμα όλο ξυπόλητη και χωρίς τσάντα είναι, αλλά έχω σταματήσει να παραπονιέμαι πλέον !!!! ʼλλωστε δείχνει και την κατάλληλη κατανόηση.......
Δεν θα ανέβεις σήμερα πάνω? Με σκέφτεται δεν μπορώ να πω!!!!

gkontog νομίζω ότι πήρες απάντηση στην ερώτηση!!!

Από αυτά που γραφείς κάτω (Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...) μάλλον μια χαρά είμαι τελικά!!!
paliosdimitris να είσαι καλά φίλε!!!

Νινο θα δω τι μπορώ να κάνω

Απόστολε πράγματι είναι ωραία αίσθηση, πολύ ωραία αίσθηση, απλά αναρωτιέμαι μήπως το παρακάνουμε? ήρθε το 131 και βρήκα και ένα βιβλίο για το φιατ και σκέφτομαι να το παραγγείλω!! ʼνοιξα ένα κουτί χθες το βραδύ, αφού έκλεισα το πισι, μια ατμάμαξα της ρεβελλ στην 1/87 και σκέφτομαι, θα γίνει ωραίο διοραματακι, θέλω δυο γερανούς να την σηκώσουν μια νταλίκα βαρειών μεταφορών, θέλω, θέλω, και ανοίγω ξανά το πισι και ψάχνω.......!!!

Κοίταζα ένα παλιό περιοδικό με αφιέρωμα για τις εκδηλώσεις των 61 χρονών τής μάχης της Λέρου και έχει μια φώτο από ένα ju-52 όπως ανασύρθηκε από τον βυθό και βρίσκεται στο πολεμικό μουσείο ,και σκέφτομαι εξαιρετικό διόραμα μέρος της φορτηγίδας, γερανός και το αεροπλάνο μισό στο νερό, μισό έξω!!!!Και ψήνομαι, εγώ που ελικοφόρο ήταν το πρώτο και το τελευταίο που έφτιαξα οταν ξεκίνησα μικρο παιδάκι!!!! ʼλλα εδώ είναι μόνο η άτρακτος δεν μετράει!!!!

Φιλέ dsk πιτσιρικάς είχα ενα κοπιδακι μια πένσα ενα κοφτή, ένα τσιμπιδάκι της μάνας μου για τα φρύδια, και ενα γραφείο μικρο, και ήμουν και χαρούμενος!!! Ένας φίλος φαρμακοποιός,( ψωνισμένος με τα τρένα, θεός χωρεστων) μου έλεγε....
Το χόμπι μας Δημητρακη μου έλεγε, θέλει χρήμα, χρόνο, χώρο, τα δυο πρώτα τα βολεύεις το τελευταίο δεν είναι ποτέ αρκετό!!!Και είχε δίκιο έχω φτάσει να έχω δικό μου χώρο γύρω στα 30μ2 υπολογιστή σε ξεχωριστό γραφείο, είχα ένα γραφείο για πάγκο εργασίας και κολησα ακόμα ένα και πάλι νιώθω στριμωγμένος, λογαριάζω θέλω να φτιάξω αυτό εκείνο το άλλο θέλω πάγκο, θέλω εργαλεία, θέλω, θέλω.......
Voroshilov έχουμε ομηρικούς καυγάδες αν πετάξει κάτι από το σπίτι, που το δικό μου μυαλό περίμενε να τελειώσει η δουλειά του για να το τοποθετήσω κάπου !!!

Σας κούρασα μάλλον!!! Να είστε όλοι καλά!!!! Καλές κατασκευές!!!
Μήπως είμαι μανιακός!!!!