Αποστολέας Θέμα: Πειράζει που θέλω να φτιάχνω ότι βλέπω??  (Αναγνώστηκε 1470 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
Πειράζει που θέλω να φτιάχνω ότι βλέπω??
« στις: Αυγούστου 07, 2011, 10:10:24 μμ »
Καλησπέρα εδώ και αρκετό καιρό έχω πιάσει τον εαυτό μου , παρά την βαρεμάρα που κουβαλάω αυτόν των καιρώ, να θέλω να φτιάξω ότι βλέπω!!!! Είτε είναι απλό μοντέλο η κάποιο διόραμα που πεταρίζει μπροστά στα ματιά μου βλέποντας κάποια φωτογραφία!!!!
Έτσι λοιπόν ενώ έχω ανοιχτές πληγές, στην βιβλιοθήκη έχω 4 η 5 μισά, στον πάγκο την LANCIA, στην αντιπέρα όχθη ένα διόραμα..... ʼρχισα να ονειρεύομαι να φτιάξω και κάτι άλλο, δεν έχει σημασία τι είναι αυτό, αλλά το γεγονός ότι φτιάχνω κάτι ήδη χωρίς να έχει φτάσει στο τέλος η έστω να πλησιάζει!!! Και το κακό είναι είναι ότι έκανα και την αρχή, αγοράζοντας το πρώτο κιτ, Ενώ ταυτόχρονα ψάχνω συνέχεια σε καταστήματα και ιντερνέτ και για αλλά καλούδια που θα πλαισιώσουν την κατασκευή αλλά και όχι μόνο!!!! και ενώ έχω στην άκρη κάποια κιτ αγοράζω συνέχεια αλλά, κιτ που μάλλον δεν θα φτιαχτούν παρά τον αρχικό ενθουσιασμό που είχα........!! Το μονό σίγουρο είναι ότι χρόνο σίγουρα δεν έχω για όλα αυτά, χρήμα μπορεί να παλευτη μέχρι στιγμής τουλάχιστον!!!!

Μήπως είμαι άρρωστος? έτσι είσαστε όλοι? Αναρωτιέμαι ...................:wink: ::salut::
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: Πειράζει που θέλω να φτιάχνω ότι βλέπω??
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 07, 2011, 10:13:09 μμ »
Μια χαρά σε βρίσκω. Να ρωτήσω, παντρεμένος;
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος paliosdimitris

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: πτολεμαιδα
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 07, 2011, 10:13:43 μμ »
Έτσι και χειρότερα φίλε μου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 07, 2011, 10:54:57 μμ »
Μήπως είμαι άρρωστος?
Σοβαρότατα, και δυστυχώς πάσχεις από ανίατη και καταληκτική ασθένεια. Ετοίμασε διαθήκη άμεσα και αν με θυμόσουν κι εμένα θα σου ήμουν ευγνώμων.  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ελλαδιστάν
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 08, 2011, 01:12:39 πμ »
Welcome to the club... Δεν έχεις τίποτε, και να είσαι βέβαιος πως χαίρεις άκρας μοντελιστικής υγείας. :mrgreen:

Το να καρφωθείς πάνω σε ένα μοντέλο μέχρι να το τελειώσεις είναι λίγο σκλαβιά. Θέλεις να κάνεις την "αρπαχτή" σου με ένα άλλο που σου "γυάλισε", να χαϊδολογήσεις ένα τρίτο, και πάει λέγοντας...

Δεν έχεις τίποτε φίλε μου και μην ανησυχείς, είσαι απλά γνήσιος μοντελιστής. :D

Καλή συνέχεια.

Απόστολος  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 08, 2011, 09:43:31 πμ »
αλλά το γεγονός ότι φτιάχνω κάτι ήδη χωρίς να έχει φτάσει στο τέλος η έστω να πλησιάζει!!!

Eμένα με αγχωνει τρομερα η ιδεα να φταχνω κατι και πριν τελειωσει  να πιασω κατι αλλο.
Το εκανα μια φορα χωρις επιτυχια.. Σταματησα δηλαδη το 2ο που ειχα πιασει, τελείωσα το 1ο και μετα επιασα το 2ο..
Πρώτα απ΄ολα, ειναι θεμα χωροχρόνου για μενα κ οργάνωσης. Το γραφείο μου δεν σηκώνει παραπάνω από ενα μιοντέλο..  Μπερδευομαι αν εχω δυο μαζί.. Σίγουρα κάτι θα χαθεί...
Το μοντελιστικό μου όνειρο περιλαμβάνει 2 πάγκους εναμισυ μετρου Χ 2 μετρα ο καθένας, σε αεριζόμενο χώρο και με την απαραίτητη  ησυχία,  αλλά προς το παρόν βολέυομαι με ενα μικρο γραφείο  , που χωραει επανω μια παλία CRT οθόνη, εναν εκτυπωτη χοντροκομένο, και το πολύ ενα κουτι με τα sprues και τα καθέκαστα..

θαυμάζω λοιπόν όσους σαν κι εσένα , πιανουν παραπάνω του ενός κιτ ταυτόχρονα..
Ευγε !

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 08, 2011, 03:07:45 μμ »
Εφ' όσων έχεις αποκλειστικό χώρο μοντελαρίσματος, τότε τα πράγματα είναι ιδανικά και "φυσιολογικά" για την περίπτωσή σου (και  περίπτωσή μας βεβαίως), το πραγματικό πρόβλημα αρχίζει , όταν εκ των πραγμάτων, δεν έχεις χώρο και χρειάζεται να πακετάρεις- ξεπακετάρεις τα συμπράγκαλα... τότε να δείς προβλήματα  που δημιουργούνται... ( ::haushalt_001::)
Φαντάζομαι ότι έχεις περάσει και στην φάση που οτιδήποτε βλέπεις, αρχίζεις και σκέφτεσε που μπορεί να σου χριεαστεί... Απο συσκευασίες, μέχρι μπάζα στον δρόμο...

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 08, 2011, 03:53:28 μμ »
Καλησπέρα!!!
Μια χαρά με βρίσκω και εγώ μιας και σήμερα παρέλαβα και το FIAT  131 της ESCI απο Αμερικα! Ευτυχώς σήμερα γύρισε η γυναικά στην δουλειά και δεν ήταν εδώ να με δει τι κουβαλούσα......!!!! Τι πήρες πάλι? Σαν να την έχω μπροστά μου, δεν σου φτάνουν αυτά που έχεις εκεί πάνω άφτιαχτα!!!Η απάντηση πληρωμένη, όταν θα έχεις εσύ παπούτσια τότε θα φτάσουν και σε εμένα!!! Ένα περίεργο πράγμα όλο ξυπόλητη και χωρίς τσάντα είναι, αλλά έχω σταματήσει να παραπονιέμαι πλέον !!!! ʼλλωστε δείχνει και την κατάλληλη κατανόηση.......
Δεν θα ανέβεις σήμερα πάνω? Με σκέφτεται δεν μπορώ να πω!!!! :lol: :lol: :lol:
gkontog νομίζω ότι πήρες απάντηση στην ερώτηση!!! :lol: :lol: :lol:
Από αυτά που γραφείς κάτω (Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...) μάλλον μια χαρά είμαι τελικά!!!
paliosdimitris να είσαι καλά φίλε!!! ::salut:: ::salut::
Νινο θα δω τι μπορώ να κάνω :mrgreen: :mrgreen:
Απόστολε πράγματι είναι ωραία αίσθηση, πολύ ωραία αίσθηση, απλά αναρωτιέμαι μήπως το παρακάνουμε? ήρθε το 131 και βρήκα και ένα βιβλίο για το φιατ και σκέφτομαι να το παραγγείλω!! ʼνοιξα ένα κουτί χθες το βραδύ, αφού έκλεισα το πισι, μια ατμάμαξα της ρεβελλ στην 1/87 και σκέφτομαι, θα γίνει ωραίο διοραματακι, θέλω δυο γερανούς να την σηκώσουν μια νταλίκα βαρειών μεταφορών, θέλω, θέλω, και ανοίγω ξανά το πισι και ψάχνω.......!!! :? :? Κοίταζα ένα παλιό περιοδικό με αφιέρωμα για τις εκδηλώσεις των 61 χρονών τής μάχης της Λέρου και έχει μια φώτο από ένα ju-52 όπως ανασύρθηκε από τον βυθό και βρίσκεται στο πολεμικό μουσείο ,και σκέφτομαι εξαιρετικό διόραμα μέρος της φορτηγίδας, γερανός και το αεροπλάνο μισό στο νερό, μισό έξω!!!!Και ψήνομαι, εγώ που ελικοφόρο ήταν το πρώτο και το τελευταίο που έφτιαξα οταν ξεκίνησα μικρο παιδάκι!!!! ʼλλα εδώ είναι μόνο η άτρακτος δεν μετράει!!!! :lol: :lol: :lol:
Φιλέ dsk πιτσιρικάς είχα ενα κοπιδακι μια πένσα ενα κοφτή, ένα τσιμπιδάκι της μάνας μου για τα φρύδια, και ενα γραφείο μικρο, και ήμουν και χαρούμενος!!! Ένας φίλος φαρμακοποιός,( ψωνισμένος με τα τρένα, θεός χωρεστων) μου έλεγε....
Το χόμπι μας Δημητρακη μου έλεγε, θέλει χρήμα, χρόνο, χώρο, τα δυο πρώτα τα βολεύεις το τελευταίο δεν είναι ποτέ αρκετό!!!Και είχε δίκιο έχω φτάσει να έχω δικό μου χώρο γύρω στα 30μ2 υπολογιστή σε ξεχωριστό γραφείο, είχα ένα γραφείο για πάγκο εργασίας και κολησα ακόμα ένα και πάλι νιώθω στριμωγμένος, λογαριάζω θέλω να φτιάξω αυτό εκείνο το άλλο θέλω πάγκο, θέλω εργαλεία, θέλω, θέλω.......
Voroshilov έχουμε ομηρικούς καυγάδες αν πετάξει κάτι από το σπίτι, που το δικό μου μυαλό περίμενε να τελειώσει η δουλειά του για να το τοποθετήσω κάπου !!! ::glossa::
Σας κούρασα μάλλον!!! Να είστε όλοι καλά!!!! Καλές κατασκευές!!!
Μήπως είμαι μανιακός!!!! :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος makisA

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Greece, Nikea
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 08, 2011, 03:56:26 μμ »
το προβλημα σου ειναι αρκετα σοβαρο και θα πρεπει να το κοιταξεις.
Το κακο ειναι οτι και το δικο μου προβλημα ειναι το ιδιο ισως και σοβαροτερο γι'αυτο δεν μπορω να
σου δωσω παραπανω συμβουλες.
Η εξελιξη του φαινομενου θα ειναι σταδιακη, σε εχω περασει σαν σταδιο, εν συνεχεια και με τον γαμο το θεμα εντεινεται.
Με την ελευση του πρωτου παιδιου τα πραγματα αρχιζουν να ξεφευγουν(και εδω ειμαι εγω).
Εχω ξεφυγει ποια απο το επιπεδο του απλου στοκ (δεν χωραει η ντουλαπα), εχω φτασει στο στοκ των βελτιωτικων-η δικαολογια, απλη ειναι ποιο μικρα κουτακια και μπαινουν παντου.
Με τη ελευση του δευτερου παιδιου εχω ακουσει τρελα πραγματα, αλλα ασε καλυτερα να μας το πει καποιος που το βιωνει.
Λοιπον μετα απο ολα αυτα ενα σου λεω κανε αυτο που γουσταρεις και σε ευχαριστει και αμα βαρεθεις, βαρεθηκες συναδελφε.
Εως τοτε  ::keep_mod::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 08, 2011, 03:59:18 μμ »

Λες να περνάω ολα αυτά μιας και ήδη είμαι στα δυο παιδάκια, καθότι και κορίτσια!!! :lol: :lol: :lol: :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος makisA

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 08, 2011, 04:04:27 μμ »
Τωρα με τρελανες, δηλαδη και εγω με το καλο στην δευτερη κορη που θα καταληξω :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 08, 2011, 04:14:46 μμ »
Τωρα με τρελανες, δηλαδη και εγω με το καλο στην δευτερη κορη που θα καταληξω :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: Βοήθεια μας!!! :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος makisA

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #12 στις: Αυγούστου 08, 2011, 04:23:26 μμ »
Το κακο με εμενα ειναι οτι δεν εχω επικεντρωθει σε καποιο συγκεκριμενο ειδος, με αποτελεσμα
να εχω ολων των ειδων μοντελα μισοφτιαγμενα δεξια και αριστερα.
Και σαν να μην εφταναν ολα αυτα εχω μπλεξει και με χαρτομοντελισμο (paper models) με αποτελεσμα διπλα στα πλαστικα μοντελα να βοσκουν και χαρτινα ή
εκτυπωμενα τα πατρον τους κατα εκατονταδες (εκει να δεις γκαμα ιδιαιτερα στα κτηρια).

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 08, 2011, 04:23:52 μμ »
Με τη ελευση του δευτερου παιδιου εχω ακουσει τρελα πραγματα, αλλα ασε καλυτερα να μας το πει καποιος που το βιωνει.

Εχμ, τι να σου πω τώρα.... Ή μάλλον να σου πω: στο δεύτερο τα έδωσα όλα μοντελιστικά. Μετά άρχισε η ύφεση...

Πάντως πέρα από την πλάκα, το μεγάλο καλό όταν έχεις ταυτόχρονα project είναι πως ασχολείσαι με ό,τι σου κάνει κέφι (αυτη είναι η λέξη κλειδί σε κάθε χόμπυ).
Το κακό είναι ότι επειδή δεν σταυρώνεις ολοκληρωμένο μοντέλο μετά από κάποιον καιρό αρχίζει η νευρικότητα, ειδικά όταν πλησιάζει η ετήσια έκθεση:
-- Μα καλά, πέρασε ένας χρόνος, έχω φάει τόσο καιρό με το όλο χόμπυ και μία συμμετοχή πάλι δεν θα καταφέρω;

Tags: